Leta in št. spolnih partnerjev

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Jan. 2010 0:35

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hasel » 27. Jan. 2010 0:55

Čeprav sem tip, se pa moram tokrat postavit na žensko stran. Namreč zame tip, ki je položil 50 in več žensk, ni car, temveč menim, da mora tak moški imet hude težave s samozavestjo. Moj znanec vara svojo punco, naokoli se hvali, da se je zalizoval in seksal z več deset puncami...ne vem, mene bi bilo sram na njegovem mestu.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Jan. 2010 1:11

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Jan. 2010 1:41

A ni to žalostno/krivično...spet se bom v to primerjavo vtaknila: tip je (z moškega vidika) jaki samozavestnež, če je imel že nekaj 10 spolnih partneric; če bi jih pa ženska imela toliko, bi pa jo pa vsi imeli za strašno NEsamozavestno.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Jan. 2010 1:44

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Jan. 2010 1:56

Torej, samo da preverim: se strinjaš, da noben od zgoraj omenjenih (teoretičnih) oseb nima težav s samozavestjo? Če ja, gut.

sem samo napeljevala na eno od odprtih tem v Čustvih..in pa pač splošno razmišljanje o teh zadevah..
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Jan. 2010 2:00

Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 27. Jan. 2010 2:39

V tem smislu seks nima nobene veze s samozavestjo, kr neki je to res :roll: . Jaz ne bi marala tipa, ki se da dol kar z vsako, če je njegova številka velika, to za moje pojme pomeni, da ni bil ravno preveč izbirčen. Prav tako če bi bila jaz moški, ne bi marala ženske, ki ima za sabo že kilometrino :roll: .
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 27. Jan. 2010 10:35

Horus napisal/-a:Tako bom rekel.

Moski z veliko crticami je ali zelo samozavesten ali pa zelo bogat. Za uspesno poslovno zivljenje je ponavadi potrebna samozavest, torej je zelo samozavesten. Nesamozavesten moski NE MORE priti do velikega stevila crtic, razen po cudezu.

Zenska z veliko kilometrino je teoreticno sicer lahko tudi samozavestna, vendar pa samozavestna zenska verjetno ne bi vsak vikend pobrala pac enega, ki ga takrat lahko dobi, ampak bi vedela, da lahko dobi najboljsega, za vmes bi si pa poiskala kakega fukfrenda.
Nesamozavestna zenska pa misli, da mora pograbiti vsako priloznost, kot da je zadnja, ker ni prepricana, da bo lahko nasla boljsega in na boljsi nacin.

Torej moski 50 mora biti samozavesten, zenska 50 pa je sicer teoreticno lahko, bolj verjetno pa je, da ni.

Na kratko: moški, ki je imel veliko žensk je car, ženska, ki je imela veliko moških pa kurba. :roll:
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 27. Jan. 2010 10:40

^^ dobro jutro! :D

vedno je tak bilo in vedno bo.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hasel » 27. Jan. 2010 10:45

Horus napisal/-a:Ni ne zalostno ne krivicno. Tip mora imeti samozavest, da sploh pritegne toliko zensk
In med katere ti spadaš; med tiste z veliko ali tiste z malo črticami?
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 27. Jan. 2010 11:00

rachka_ napisal/-a:^^ dobro jutro! :D

vedno je tak bilo in vedno bo.

Ja saj vem, samo nisem hotla, da bi debata potekala na tak način. Pač samo, da se napiše koliko se nekomu zdi velika številka sp. partnerjev pri določeni starosti.
Brez filozofiranja, kompliciranja in kreganja.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 27. Jan. 2010 12:06

Horus napisal/-a:Tako bom rekel.

Moski z veliko crticami je ali zelo samozavesten ali pa zelo bogat. Za uspesno poslovno zivljenje je ponavadi potrebna samozavest, torej je zelo samozavesten. Nesamozavesten moski NE MORE priti do velikega stevila crtic, razen po cudezu.

Zenska z veliko kilometrino je teoreticno sicer lahko tudi samozavestna, vendar pa samozavestna zenska verjetno ne bi vsak vikend pobrala pac enega, ki ga takrat lahko dobi, ampak bi vedela, da lahko dobi najboljsega, za vmes bi si pa poiskala kakega fukfrenda.
Nesamozavestna zenska pa misli, da mora pograbiti vsako priloznost, kot da je zadnja, ker ni prepricana, da bo lahko nasla boljsega in na boljsi nacin.

Torej moski 50 mora biti samozavesten, zenska 50 pa je sicer teoreticno lahko, bolj verjetno pa je, da ni.

Ah daj Horus, ne nabijaj in ne posplošuj.

Število spolnih partnerjev je odvisno od marsičesa drugega in ne le samozavesti - predvsem od življenjskega stila, razmišljanja, vrednot itd.. Tvoja teorija o nujni povezanosti samozavesti in števila partnerjev torej že na začetku ne zdrži.

Kot drugo, res hočeš trditi, da je moški, ki v enem večeru napeca 10 žensk, s katerimi potem seksa (ne nujno isti večer) car? In da je ženska, ki stori enako, nesamozavestna? Meni se zdi povsem isto verjetno, da sta oba nesamozavesta, samozavestna, potrebna, obupana, zafrustrirana, zabita ali odprta glede seksualnosti. Ni razlike.

Horus napisal/-a:stevilo spolnih partnerjev lahko pove, kok kvalitetne kriterije ima zenska za potencialnega fotra svojih otrok

Tvoja teorija se podre v trenutku nastopa kontracepcija. Veš, ženska maternica ni več dana v milost in nemilost vsem, začuda imamo ženske zadnjo besedo pri izbiri potencialnega očeta. In redko seksamo v namene reprodukcije.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Jan. 2010 15:23

kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 27. Jan. 2010 16:27

^^a moški, ki jih je imel pa 50, je spal pa samo s "kvalitetnimi" ženskami?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]