Leta in št. spolnih partnerjev

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 26. Jan. 2010 15:36

barbie_girl_85 napisal/-a:Odnos do drugih žensk me ne zanima. Pa naj jih je zamenjal 300 in prevaral 150, kdo jim je kriv, če ga niso znale (hotle) obdržat.

:lol: Mislim da tle ne gre za ne za znanje ne za hotenje.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 26. Jan. 2010 15:39

Horus napisal/-a:Se dobro, da v Etiopiji zivimo a ne?

Po tej logiki tudi spanca in lakote ne moremo primerjati, ker tudi ce nimas hrane, spati se zmeraj mores.

Ce pa gledamo iz normalne perspektive sveta, v katerem zivimo, pa je sex popolnoma primerljiv.

sorry ni primerljiv, nimajo vsi možnosti izbire in so v osnovi že siti. Da lahko zadovoljujemo potrebe, morajo biti najprej osnovne zadovoljene, najprej hrana, potem spanec itd. Oz. simpl: brez sexa lahko preživiš, brez hrane no way :lol:

In danes niso vsi brezskrbno siti, nekateri morajo razmišljati kako skozi mesec. grem že v ot
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Jan. 2010 15:45

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 26. Jan. 2010 15:50

point je samo, da ni primerljivo in da je sex ena potreba, ko je človek lahko normalen tudi če ne sexa, medtem ko je vse ostale potrebe dobro zadovoljevati.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Jan. 2010 15:56

Daweed
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Daweed » 26. Jan. 2010 16:01

hasel napisal/-a:
Daweed napisal/-a:Jaz pa rahlo v dilemi .. Zdaj s to zdajšnjo punco sva že kar nekaj časa skupaj, vendar si več nisem čist ziher, če je to to .. Skratka, vse skupaj me je začelo "dušit" -- a je to normalno?
Si se je naveličal, ali pa si morda posumil, da je imela "preveč" tipov za seboj?

Eno in drugo :(
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 26. Jan. 2010 16:01

se strinjam, da je sex potreba, sem že napisala v prejšnjem postu, ampak človek lahko normalno živi tudi brez zadovoljevanja le te in ostane ok (npr. nune)
MinnieMouse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a MinnieMouse » 26. Jan. 2010 16:05

Pomemben je njegov odnos do mene in me ne zanima število žensk pred mano... pa tud če jih je blo kar dosti. To pač ni stvar ki bi me pri tipu odbijala (/privlačla :) ). Število samo men osebno ne pove nič o človeku in ne vem po kateri logiki vam lahko... :?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Jan. 2010 16:10

MinnieMouse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MinnieMouse » 26. Jan. 2010 16:28

Oh dej no Horus :) "stevilo spolnih partnerjev lahko pove, kok kvalitetne kriterije ima zenska za potencialnega fotra svojih otrok"? mal bolJ mi pojasni to interakcijo prosim :D

če sm prav zastopla gre nekak tak: nižja kot je moja meja = višji so moji kriteriji = idealnejša ženska sem? prosim poprav me če sm narobe zastopla (močno upam da sm res :) )
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Jan. 2010 16:31

MinnieMouse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MinnieMouse » 26. Jan. 2010 16:43

Razumem kaj hočeš povedat... očitno si se vtaknu v moj stavek da mi število samo o človeku ne pove nič? :) js sm razmišlala bol v smeri, da ti samo število brez ozadja ne pove veliko (tko kot ti tud naslov knjige ne razloži vsebine). 2 imata lahko pri istih letih za sabo enako število žensk, npr. 0. Pri tem je razlog prvega lahko da je zelozelo sramežljiv, se žensk boji blablabla, razlog drugega pa čist naspoten. Kaj mata skupnega? Številko. Karakter? Totally different. Isto lahk nardiš za tiste ki so jih mel 5, 10, 15,... Kako lahko torej po tej logiki presodiš človeka po številu? :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Jan. 2010 17:12

Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 26. Jan. 2010 17:13

Horus napisal/-a:stevilo spolnih partnerjev lahko pove, kok kvalitetne kriterije ima zenska za potencialnega fotra svojih otrok

kaj pa se zgodi s tvojo teorijo v primeru ženske, ki si npr sploh ne želi imeti otrok :D
MinnieMouse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MinnieMouse » 26. Jan. 2010 17:19

Puma ženska si zavestno lahk ne želi otrok, podzavestno pa še zmeri obstaja potreba po razmnoževanju tko da se ta teorija obdrži ker temelji predvsem na izhajanju iz podzavesti :)

Horus eno vprašanje: se teb moški s 50 "črticami" zdi car?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]