Lahko nekoga prepričaš, da se zaljubi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Mar. 2010 15:34

Po začetni zaljubljenosti je preprosto spoznal, da to ni to. Da mogoče nisi tak "fejst", kot je na začetku mislu. Ali si pa preprosto naredila kaj narobe.

Me je pa precej zmotil stavek:
"vse bi naredu zame"- nekatere znajo to preveč izkoriščat in tipu preprosto prekipi. Pa tudi na splošno mi je ta izjava kar neki. Nihče nebi dejansko vse naredil za partnerja...

Sprijaznit se in v bodoče ne ponovit iste napake (katera je pa ta napaka, pa jaz ne morem vedt, ampak očitno že ni vse štimalo kot bi moralo- mogoče ste se preveč delale nedostopne, kaj pa vem...).
In očitno ni bilo vse super in perfect, če je tip tako odreagiral. Takšno je bilo le v vaših očeh :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Mar. 2010 16:25

undercover napisal/-a:truda z njegove strani sem mislila. :wink: če je globoko v sbi prepričan da ni za resne veze.. bo moral zelo močno delati na sebi :roll:

Ja, še vedno. Kako se lahko človek trudi, da bi se v nekoga zaljubil?
Trud v zvezi je za moje pojme prisoten na drugih področjih. Trudiš se sprejet partnerjeve napake, popravit svoje, se naučit konstruktivno prepirat,... ampak nič od tega nima veze z zaljubljenostjo, ki pa pač je, ali pa je ni. Ne moreš je izsilit, ne od sebe, ne od drugih.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 27. Mar. 2010 16:27

no takšno je moje mnenenje da se človek lahko potrudi da si neko prepričanje v sebi v tem primeru da ni za resne veze izbije iz glave in se spoprime z realnostjo. ne pravim da bi se potrudil da se zaljubi. prva faza vsega je da se mora potruditi da bo sploh upal iti v takšno vezo.
truditi da se zaljubiš ? nisem tega mislila. to pa tudi jaz pravim da nima smisla.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Mar. 2010 16:32

V večini primerov je ta "jaz nisem za resne zveze" navadna izmišljotina in priročna rešitev, kadar se nate nalima človek, ki te ne zanima. Potem pa razlagaš, da si trenutno v takem obdobju v življenju, ko ti ful sede samskost, da se nočeš vezat, da še nisi prebolel prejšnje zveze, da se želiš še malo znoret,... Vse to, dokler ne pride nekdo, ki te obrne na glavo. Takrat si pa v treh sekundah (karikiram) pripravljen na zvezo.
Močno dvomim, da ima ta tip kakšne resne osebne travme, ki bi mu preprečevale resno zvezo. Samo z njo noče bit skupaj, pa ji ni hotel naravnost povedat, da mu pač ni dovolj všeč.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 27. Mar. 2010 17:31

Na začetku, sem tudi jaz mislila, da niso vsi moški kot Horus...pol sem začela malo premišljat...in, ko sem kje vidla kakšno res dobro žensko sem vprašala mojega, če mu je všeč in če bi seksal z njo...in vedno odgovor: Če bi bil samski...

Ženske pa ne bi, kar tako seksale z nekom, ki lepo zgleda, tudi v primeru samskosti...TAKO JE
Trdonja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Trdonja » 27. Mar. 2010 19:17

nixie napisal/-a:Na začetku, sem tudi jaz mislila, da niso vsi moški kot Horus...pol sem začela malo premišljat...in, ko sem kje vidla kakšno res dobro žensko sem vprašala mojega, če mu je všeč in če bi seksal z njo...in vedno odgovor: Če bi bil samski...

Ženske pa ne bi, kar tako seksale z nekom, ki lepo zgleda, tudi v primeru samskosti...TAKO JE

Te moram "razočarat", da to ni res. Sem samski in nedolgo nazaj je pristopila k meni ena privlačna punca in po kratkem pogovoru je bilo kar hitro jasno kaj si želi od mene.
Po tej ugotovitvi sem jo kar hitro odslovil, ker mi ni do takšnih bednih igric. Nimam nekih potreb, da bi se hvalil pred kolegi kakšno dobro bejbo sem včeraj podr, izkušenj si pa na ta način tudi ne pridobim.

Nismo vsi moški taki, da bi se ob vsaki priliki dol dali, sam da je dobra bejba. Konec koncev lepota punce ne pomeni tudi dober seks (one night stand je pa itak po večini slab seks v primerjavi z resno partnerko) torej zakaj bi se sploh spuščal v to? Edino kar lahko od takšne situacije "pridobim" je kakšno spolno prenosljivo bolezen - ne hvala! Za ego pa je bil že dovolj pogovor z njo in njeni nameni.

Ne vem, tisti ki se hoče z vsako luštno punco dol dat ga malo meče testosteron.

Če pa fant noče bit s tabo, kljub temu, da se ful dobro razumeta, se imata super, ko sta skupaj, celo seks je lahko fenomenalen (če sta npr. seks frenda), pa je problem v tem al da se mu ne zdiš dovolj privlačna al pa ti manjka določena kvaliteta, ki jo on v puncah išče. Ta kvaliteta pa je lahko marsikaj - od lepega nasmeška, da je popularen, da ima denar, da je visok, da je posebno zabaven... skratka, karkoli.

Poznam eno punco, ki je pustila fanta s katerim sta se fenomenalno razumela in ujela ne vseh področjih samo zato, ker si je našla drugega (s katerim se je pol tak dobro razumela kot z bivšim, celo seks je bil slabši), ki pa je bil visok. Že samo dejstvo, da je on visok, je to punco tako privlačilo, da so postale vse ostale kvalitete v njenih očeh manjvredne oz. nepomembne.

To pomeni, da se jaz lahko s punco fenomenalno razumem, sva si sorodni duši in ne vem kaj še, ampak če bo pri punci pomembno, (primer) da sem fejst poraščen po telesu, bom pogrnil na celi črti.
Najbolj žalostno pa je to, da se ta punca, da so ji všeč poraščeni fantje sploh zavedala ne bo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Mar. 2010 20:19

Trdonja napisal/-a:Te moram "razočarat", da to ni res. Sem samski in nedolgo nazaj je pristopila k meni ena privlačna punca in po kratkem pogovoru je bilo kar hitro jasno kaj si želi od mene.
Po tej ugotovitvi sem jo kar hitro odslovil, ker mi ni do takšnih bednih igric. Nimam nekih potreb, da bi se hvalil pred kolegi kakšno dobro bejbo sem včeraj podr, izkušenj si pa na ta način tudi ne pridobim.
Kdo je pa reku, da se moraš hvalit potem? Bi opravil svoje, se imel fajn, se zahvalil in šel. :D

Sicer mi je pa vse ostalo napisano tolk bolj všeč. :gut:
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 27. Mar. 2010 20:21

^^ Izjeme obstajajo, to sigurno. In hvala onemu zgoraj, da je tako. OK, če bi mi fant povedal tako iskren odgovor kot je če bi bil samski..., bi še prenesla, huje je, ko to naredi za tvojim hrbtom. Je pa pač tako, da 100% zanesljivosti pač ne moreš imeti pri nobenem človeku.
Sicer pa, tudi ženske lahko seksajo kar tako z nekom, ki lepo izgleda.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 27. Mar. 2010 20:37

Ok malo površno sem to napisala...Sigurno, bi tudi moj fant zavrnil neko lepo dekle ni to edini kriterij, da skočiš z nekom med rjuhe. Naštel mi je tudi neke druge kriterije, ampak niso relevantni za to debato :)

Pri tipih je pač lepota 100 krat pomembnejši dejavnik, kot pri ženskah. In če ima punca lepoto, fant hitro zamiži na eno oko pri njenih lastnostih, ki jih smatra za negativne. Medtem, ko ženska daje poudarek drugim lastnostim in ne toliko lepoti moškega.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Mar. 2010 21:25

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Trdonja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Trdonja » 27. Mar. 2010 21:59

Horus napisal/-a:
Trdonja napisal/-a:Te moram "razočarat", da to ni res...

A ti je bila vizualno dovolj privlacna, da ti je domisljijo pognala?

Ja, je ja. Punca je bila res pošlihtana v nulo. :wink:

nixie napisal/-a:Pri tipih je pač lepota 100 krat pomembnejši dejavnik, kot pri ženskah.

To si pa konkretno mimo vsekala. Poanta je v tem, da smo moški veliko bolj seksualno aktivni (potrebni) zaradi veliko večje koncentracije testosterona kot pri ženskah (testosteron namreč povečuje libido). In od tod pride tisto, da bi moški po**** vse kar leze in gre.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Mar. 2010 22:05

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 28. Mar. 2010 1:09

Trdonja napisal/-a:
Poznam eno punco, ki je pustila fanta s katerim sta se fenomenalno razumela in ujela ne vseh področjih samo zato, ker si je našla drugega (s katerim se je pol tak dobro razumela kot z bivšim, celo seks je bil slabši), ki pa je bil visok. Že samo dejstvo, da je on visok, je to punco tako privlačilo, da so postale vse ostale kvalitete v njenih očeh manjvredne oz. nepomembne.

.

!!!! to so pa vse tko dobr povedu da kapo dol..pa ne sam tole, cel post! :) ni neke formule, pr vsh deluje vse razlicno :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov