Lahko nekoga prepričaš, da se zaljubi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Mogoče pa bi se dajal dol s tabo, ampak ve, da bi ti želela resno zvezo in da ti ni do tega, da bi bila samo f**k frenda in zato noče nič imeti s tabo.
Glej, zaradi mene ti lahko čakaš, da se bo zaljubil vate. To me spomni na tisti stavek: I'm 99% sure he doesn't love me; it's the 1% that keeps me goving on. Pa verjemi mi, prej ko se boš sprijaznila, bolje bo.
Glej, zaradi mene ti lahko čakaš, da se bo zaljubil vate. To me spomni na tisti stavek: I'm 99% sure he doesn't love me; it's the 1% that keeps me goving on. Pa verjemi mi, prej ko se boš sprijaznila, bolje bo.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*Abby** napisal/-a:Ja...Horus je napisal, da bi VSAK tip položil VSAKO žensko, ki se mu zdi fizično privlačna... in ta tip pač NI za to, da bi se prijateljsko dajal dol z mano... torej...zakaj je potem dejansko sploh kaj imel z mano?
Očitno mu je jasno, da s tvoje strani ne bi šlo samo za prijateljsko doldajanje in je dovolj pameten, da se v to ne bo spuščal. Ti bodi pa tudi.
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
jullia_ napisal/-a:*Abby** napisal/-a:Ja...Horus je napisal, da bi VSAK tip položil VSAKO žensko, ki se mu zdi fizično privlačna... in ta tip pač NI za to, da bi se prijateljsko dajal dol z mano... torej...zakaj je potem dejansko sploh kaj imel z mano?
Očitno mu je jasno, da s tvoje strani ne bi šlo samo za prijateljsko doldajanje in je dovolj pameten, da se v to ne bo spuščal. Ti bodi pa tudi.
Se strinjam s spodnjo trditvijo pod pogojem da ima ta oseba ščepec razuma v sebi (kar je zadnje čase vedno bolj redko)
In Horus ima prav, samo te izjave se ne sme jemati dobesedno. VSAK tip bo položil VSAKO žensko, ki se mu bo zdela fizično privlačna RAZEN pod določenimi pogoji. Lahko te smatra bolj kot "sestrico" kot potencialni sexualni objekt. Jaz sem mel veliko takih prijateljic in jih imam še vedno par. Mogoče je pa samo tako preprosto češ, da nisi njegov tip ženske.
Odločitev je vaša.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- cindy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
*frisko* napisal/-a:ne
ce ze na zacetku ni tega, tudi kasneje ne bo ...
taka situacija je dejansko mozna samo z zenske strani ... ce najprej ni zaljubljena, se s casom lahko zaljubi ... mski nikakor
S tem pa se tudi jaz strinjam, pri tipih je tako, da če so zaljubljeni že na začetku zagrabijo, ženske pa se lahko zaljubimo sčasoma. Mam izkušnje s tem.
Ravno pred kratkim se mi je to zgodilo, vleklo se je kake 4 mesece in tip na začetku ful nor, pa takoj bi bil z mano , jaz pa sem nisem bla na začetku ravno zainteresirana in seveda kaj se zgodi, jaz se zaljubim medtem časom ko sva bila skupaj on pa je postal vedno bol hladen. Sicer je bil do mene kul, pa sva se štekala kot kolega pa sex je bil kul ampak je manjkala tista pika na i. In sva raje zaključla, ampak je zdaj meni taki bad da groza. Očitno je on takrat, ko sma se spoznala rabil nekoga da ga tolaži al kaj, jaz pa sem seveda naivno nasedla.
Tipi ti takoj pokažejo če so za, samo me punce smo take, da rabimo čas.
- nyx
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2009
no moje izkušnje kažejo, da če ti moški reče da ni za resno zvezo se tega tudi drži. mogoče mu čez čas začneš pomenit kaj več, a mislim da nikoli dovolj, da bi nardil korak naprej v odnosu, se pravi, da bi bil pripravljen na resno zvezo s tabo.
ženske se lahko čez čas komaj zaljubimo kar je čisto res... za moške pa res ne vem.
ampak včasih smo pa moški in ženske enostavno vljudni in ne upamo povedat v obraz in odslovimo drugega na lep način da mu rečemo, da nam je trenutno samo do prijateljstva, da ga nebi prizadeli
ženske se lahko čez čas komaj zaljubimo kar je čisto res... za moške pa res ne vem.
ampak včasih smo pa moški in ženske enostavno vljudni in ne upamo povedat v obraz in odslovimo drugega na lep način da mu rečemo, da nam je trenutno samo do prijateljstva, da ga nebi prizadeli
- keksy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2009
- Kraj: ljubljana
Ti ga prepričati ne moreš.Lahko se edino sam, če razmišla samo 5 min na dan o tebi in se ukvarja s tabo itd. se lahko. Men je to že uspelo in to je bilo iz čistega dovgčasa.Večkrat smo srečevale enga tipa k je biv dokaj hud pol smo se začele čist za foro pogovarjat o njemu pol smo se še dostkat u baru srečal itd. in pol sm vedno bolj razmišljala o njemu itd. in na koncu sem se zacopala vanga.. problem pa ga je bilo pozabit
- LiEn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2008
Vsi se spravljajo na Horus, ampak mislim, da ima v večini primerov kr prav. Zakaj bi si delali neke utvare?
Sama sem v podobni "vezi", ko me fant ne ljubi, čeprav sva skupaj in me ne vara.
Na začetku sem imela še upanje, da se bo zaljubil in blablabla...k**c, veste kaj?? Ne bo se!
Zdaj pa go with the flow...
Sama sem v podobni "vezi", ko me fant ne ljubi, čeprav sva skupaj in me ne vara.
Na začetku sem imela še upanje, da se bo zaljubil in blablabla...k**c, veste kaj?? Ne bo se!
Zdaj pa go with the flow...
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
po mojem mnenju je mogoče samo z veliko truda.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Zakaj bi se moral pa kdorkoli trudit, da bi postal nekomu všeč? Tega pa res ne razumem. Si kar si, edino preko druženja pa te lahko druga oseba spozna. Če pa interesa po druženju ni, pa nikakor ne vidim smisla v vsiljevanju in podobno.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
truda z njegove strani sem mislila. če je globoko v sbi prepričan da ni za resne veze.. bo moral zelo močno delati na sebi
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
TOM-Lady napisal/-a:
...in potem takšni in podobni primerki pišete gor in stokate.
Tip je bil cel zagret zame, cel zaljubljen, vse bi naredu zame.sedaj pa nevem več, se ne javi na tel, ne odpiše na sms, nasploh se me izogiba. Kaj pa ve mislite, v čem je problem?
Vsak "normalen" tip, ki ima v glavi malce bolj razčiščene določene pojme, kot takšni primerki punc, se za takšno bejbo niti ne bo več oziral, ampak se bo umaknil. Le zakaj?
tole mene zanima..zakaj? ..se tip umakne, če je vse super in perfect?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov