Lahko nekoga prepričaš, da se zaljubi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 05. Nov. 2009 1:36

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 05. Nov. 2009 1:39

......
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:00, skupaj popravljeno 5 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 05. Nov. 2009 1:42

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 05. Nov. 2009 22:35

še tak jebaš, k se ne bo nikol zresnu, se ob tapravi zresne in je samo z njo.
wentaholic babe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2007
Kraj: The World

Neprebrana objavaNapisal/-a wentaholic babe » 07. Nov. 2009 11:16

jaz imam isto situacijo... s tipom se noro privlačiva, štekama se res u nulo, res, vse šteka med nama, pogovori... osebnostno se ujameva, sex zaenkart še ni pršu na vrsto:D... ampak njemu ni za zvezo kot meni... :( preveč ga je bivša z varanjem prizadela, zat se sedaj noče zaenkrat spuščat v zvezo... :cry:

jst pa ne vem kaj naj naredim? naj počakam, ali oddidem? :(
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Nov. 2009 13:48

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Nov. 2009 14:21

^^ to ni nujno res. je pa dejstvo, da če bi čutil veliko privlačnost bi najbrž vseeno poskusil s teboj, saj bi se zavedal, da te v nasprotnem lahko izgubi prej kot bi izvedel ali lahko funkcionirata kot par.

lahko še počakaš, ne smeš pa si dovoliti, da bi se to vleklo in vleklo. ker boš šla vedno težje in težje od njega stran. in bolj bo bolelo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Nov. 2009 14:23

rutica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a rutica » 07. Nov. 2009 14:59

če se faj potrudi po moje ja.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 07. Nov. 2009 15:14

Horus napisal/-a:A dej dej dej. Ce tip vidi zensko, that makes his juices flow, bo s svetlobno hitrostjo pozabil, da je bivsa sploh obstajala. Hell, nekateri pozabijo se, da trenutne obstajajo in potem pocnejo neumnosti. Fact je, da ali tale tipo laze, ker je noce prizadeti, ali pa je tako labilna osebnost, da itak ni pametno z njim cesarkoli imeti.
+1

Jst ne razumem zakaj majo babe taksno neverjetno veselje rint v drek. Ali ni zainteresiran zate kot stalno partnerico, al je pa nek labilen bumbar. Oboje je bedno, so why bother.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 07. Nov. 2009 18:29

wentaholic babe napisal/-a:jaz imam isto situacijo... s tipom se noro privlačiva, štekama se res u nulo, res, vse šteka med nama, pogovori... osebnostno se ujameva, sex zaenkart še ni pršu na vrsto:D... ampak njemu ni za zvezo kot meni... :( preveč ga je bivša z varanjem prizadela, zat se sedaj noče zaenkrat spuščat v zvezo... :cry:

jst pa ne vem kaj naj naredim? naj počakam, ali oddidem? :(

Vsaj fer je bil do tebe pa ti povedu kako in kaj. Zdej je na tebi, ali se bos sprijaznila s tem, ali pa preprosto odides.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 07. Nov. 2009 22:43

Tudi jaz sem razmišljala tako, kot večina punc v tej temi-da če mi tip reče, da sem mu simpatična, ampak trenutno ni za resno zvezo, da moram mogoče samo malo počakati, mu dati čas... In kaj se mi je zgodilo? Čakala sem, čakala in čakala, dokler si ni on našel druge. Seveda je kar naenkrat bil za resno zvezo, ker mu je očitno ona pa bila všeč... Tem foram jaz ne nasedam več in se strinjam z vsem, kar piše Horus. V mojem primeru tip res ni želel resne zveze, se je hotel znoret, ampak vem, da če bi mu bila jaz res všeč, ne bi veliko premišljeval, ampak bi bil z mano.

*Abby** napisal/-a: ''Trenutno so odnosi prijateljski, kar bo pa prihodnost prinesla, bo pa pač prinesla.''

Meni se zdi, da je s tem jasno povedal, da nate ne gleda kot na punco. Pika. Tisto glede prihodnosti so samo prazne besede, okraski, mogoče zato, da ne bi tako grozno izpadlo. Ne vem...
Jaz ti svetujem, da se čim prej sprijazniš; bo lažje za oba...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 08. Nov. 2009 17:40

Okej...zdaj pa pustimo malo tega določenega tipa, o katerem sem pisala ob strani... Horus torej vse tipe sodi po sebi. Res me impresionira, da naj bi bili po njegovem (torej sklepajmo, da moškem, mnenju) vsi moški isti. Če so vsi isti in če so res vsi taki kot pravi Horus, potem ...ja jebenti, potem pa živim na enem drugem planetu. Ker dejansko meni se vsi tipi NE zdijo samo klonirani karakterji v različnih embalažah. Pa še to bi lahko rekla, da je potem zanimivo diskutirati o tem, zakaj smo si pa ženske tako različne? So torej moški RES nižje razvita rasa Horus? Come ooooon! In proooosim: a tip bi bil v resni zvezi s KATEROKOLI žensko, ki ga fizično privlači? Mislim...ker očitno niti ni pomembno kakšen kakakter ima ženska... Zanimivo, da toliko zvez razpade. Pomojem ne razpadajo samo zato, ker se ženske pač zredijo in niso več dovolj fizično privlačne. In če se vrnemo k temu določenemu tipu; zakaj bi sploh se spuščal v eee...fizične kontakte z mano, če sem mu fizično neprivlačna? In kako naj presodi, če hoče z mano resno vezo, če me niti POZNA ne dovolj dobro???
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Nov. 2009 19:07

*Abby** napisal/-a:In proooosim: a tip bi bil v resni zvezi s KATEROKOLI žensko, ki ga fizično privlači?

Ne. Bi pa seksal z njo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 08. Nov. 2009 19:12

Ja...ampak a bi se poljubljal in objemal itd. itd. z žensko, ki mu NI fizično privlačna? Če predpostavimo, da NI bil tako pijan, da bi ne vedel kaj počne... ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov