Lahko nekoga prepričaš, da se zaljubi?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Nasth_ napisal/-a:Bodi čimbolj nedosegljiva zanj, v družbi se oziraj po drugih, naredi ga ljubosumnega, pa ga boš mogoče "podžgala"
Čeprav kot si rekla, da se ti ponavadi ni treba trudit zato, da se nekdo zaljubi vate, se vprašaj če je on sploh vreden tega...
...in potem takšni in podobni primerki pišete gor in stokate. Tip je bil cel zagret zame, cel zaljubljen, vse bi naredu zame.sedaj pa nevem več, se ne javi na tel, ne odpiše na sms, nasploh se me izogiba. Kaj pa ve mislite, v čem je problem?
Vsak "normalen" tip, ki ima v glavi malce bolj razčiščene določene pojme, kot takšni primerki punc, se za takšno bejbo niti ne bo več oziral, ampak se bo umaknil. Le zakaj?
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Maaaaa ja. Prvič, nočem ''resne zveze,'' ker tipa niti ne poznam dovolj dobro. Nisem mu rekla, da bi rada resno zvezo z njim, ampak ga povabila na kavo. In ne mu ni do FWB. Tako da... dejansko sem bolj mislila v smislu druženja...pač, če sem mu fizično všeč...če mu bi bil všeč tudi moj karakter...če se lahko zaljubi. In niti nisem zaljubljena vanj, mi je pa zelo všeč.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
- Nasth_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2009
Horus napisal/-a:Nasth_ napisal/-a:Horus napisal/-a:Torej ze ima boljso zensko, si mu vizualno grozljivo antipaticna ali pa je gej xD
Al pa ni tipični moški, ki vidi samo sex
Verjetno je proti pravilom, tok smajlijev nasopat, ampak nisem si mogu pomagat ob taki izjavi.
Ampak ok, I'll humor you in se refraziral:
Torej ze ima boljso zensko, si mu vizualno grozljivo antipaticna, je gej, impotenten ali pa je razsvetljeno bitje, najverjetneje reinkarnacija bude.
Me veseli, da sem te nasmejala
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Se mi zdi, da če je nekdo neresen, vajen takega lajfa, da se mora sam odločit in dat priložnost ženskam, da jih spozna tj., da se zaljubi.
Po tem kar si ti povedala, da je rekel, da bi bila najprej prijatelja itd. ... wtf?? Če si mu, si mu in bi rad kej mel, ne pa da si zdj ena skrita oboževalka tle.. rezerva, pumpajoč mu ego?
Če maš kj ponosa ne vem... se mu ne boš metala pod noge ali pač Temu se reče aktiven nastop ženske..
Se strinjam s @Horusom, da ma model gotovo drugo žensko v igri, itd.
Po tem kar si ti povedala, da je rekel, da bi bila najprej prijatelja itd. ... wtf?? Če si mu, si mu in bi rad kej mel, ne pa da si zdj ena skrita oboževalka tle.. rezerva, pumpajoč mu ego?
Če maš kj ponosa ne vem... se mu ne boš metala pod noge ali pač Temu se reče aktiven nastop ženske..
Se strinjam s @Horusom, da ma model gotovo drugo žensko v igri, itd.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
ojej... Hours... DEJANSKO niso vsi tipi takšni kot ti. Verjamem, da te to preseneča. verjamem, da bi TI dejansko se dal dol s katerokoli voljno, verjamem ves ta bullshit, ampak dejansko...tip ne rabi bit buda, da bi se ne dajal z vsemi dol. Mogoče... res mogoče obstaja kakšen tak, ki bo rajši malo obrzal svoj libido, tudi če mu je punca všeč, ker bi rad ohranil z njo prijateljski odnos in mu to več pomeni, kot pa en sex. Doooh. Ampak ne...ti tega ne boš nikoli razumel. What a shame.
- Horus
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
težko je spreobrniti moškega, ki mu ni za resno zvezo.. še bolj neumno pa je, če se hočeš tega lotit.. če ti je že na začetku povedal, da ni za to, potem si naivna če pričakuješ od njega da se bo vate zaljubil.. sama si vedla v kaj se spuščaš, seveda je možno, da se zaljubi ampak brez smisla je preveč pričakovati od tega.. sem imela izkušnjo s tipom, ki je bil isti.. bil mi je všeč, ampak nikoli nisem pričakovala od njega veliko, ker mi je že na začetku dal vedeti kako daleč se bo razvil najin odnos..
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
.....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov