KT-problem in seks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
- simonca555
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2011
živjo.
jemljem KT prvič, 1 tedn, tako da sem mela 4 dni menstruacijo, zdaj pa mam 3 dni rjavi izcedek, za katerga sem čist prepričana da je posledica KT, ker prej nisem mela teh težav. Pa še to je čist malo, mogoče par kapljic na dan...
me pa zanima ali naj seksam kljub temu ali naj počakam še nekaj časa...
sej se mi ne mudi, sem pa že malo živčna haha
jemljem KT prvič, 1 tedn, tako da sem mela 4 dni menstruacijo, zdaj pa mam 3 dni rjavi izcedek, za katerga sem čist prepričana da je posledica KT, ker prej nisem mela teh težav. Pa še to je čist malo, mogoče par kapljic na dan...
me pa zanima ali naj seksam kljub temu ali naj počakam še nekaj časa...
sej se mi ne mudi, sem pa že malo živčna haha
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Preberi navodila, bi moralo pisat
Tudi meni se je to zgodilo, ko sem začela jemat KT. Sem poklicala zdravnico in mi je razložila, da se to pogosto zgodi pri čisto prvi škatlici in da se potem pri naslednji nebi smelo ponovit. In se ni Tako da če jemlješ šele 1 teden, brez panike.
Tudi meni se je to zgodilo, ko sem začela jemat KT. Sem poklicala zdravnico in mi je razložila, da se to pogosto zgodi pri čisto prvi škatlici in da se potem pri naslednji nebi smelo ponovit. In se ni Tako da če jemlješ šele 1 teden, brez panike.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- simonca555
- Sramežljivka
ja sej sem prebrala.. sej mi je jasno da je to zaradi KT.. samo me malo skrbi če se bo to še skoz dogajalo do naslednje škatlice da bom mogla počakat s seksom al kr naj ..
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
Rjav izcedek se lahko pojavi zarad uporabe KT. Če si komaj začela jemat tabletke, je to zato, ker telo še ni vajeno na njih. Pojavlja pa se lahko dlje časa (vem, da prve tri mesece ni nič hudega, če se to dogaja zarad KT)...
- simonca555
- Sramežljivka
ok, hvala..to sem tud že vedla pol pa nič..bom pač živela nekaj časa s tem čist normalno
- simonca555
- Sramežljivka
ja sej vem, samo me zanima kak dolgo se je to drugim puncam dogajalo pa če so vseeno seksale..
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]