Kronična utrujenost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Jan. 2010 19:55

Po dveh letih verjetno lahko razločiš med tem, da je človek dejansko utrujen, in tem, da preprosto noče počet stvari s teboj, pri ostalih ljudeh pa nima težav. Mi pa preko interneta tega ne moremo vedet.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 11. Jan. 2010 21:25

Tudi mojemu se ne da ven hodit, ker je baje utrujen. Ampak sexat se mu pa še vedno da. Vseeno pa bi jaz pri tvojem pomislila na neko hudo utrujenost, ki je lahko res že bolezenska.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 14. Jan. 2010 0:23

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikyca* » 14. Jan. 2010 9:05

na začetku posta sem tudi jaz pomislila na bolezen....sam ko sm pa brala dalje, me je pa zmotil, da na zabavi ni mogu plesat, je pa lahko hodil pol cel večer.....mislim, jst če me popade na zabavi utrujenost, se usedem, se mi ne da stat! pa da sta bla zmenjena, da bosta neki delala skupi, pa je bil preutrujen. Ja zakaj pa je pol igrco lahko igral 45!!! min? Ko pa se je ulegel k tebi, pa je zaspal! Meni osebno je to mal čudno, če je bil že prej zaspan, čudno da ni zaspal že pri igrci.....mene tv in računalnik uspava, sploh če sem že na začetku utrujena!
Ne vem no, lahko, da je res bolezen....lahko pa da ima probleme na drugi ravni. Najprej boš mogla ugotovit vzrok....pol pa v obeh primerih hitro ukrepat.
držim pesti zate :)
In love with live!!!
Uporabniški avatar
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikyca* » 14. Jan. 2010 9:11

Horus napisal/-a:Btw, ena je napisala, da je sprehod sprostitev. Well, zame osebno je sprehod vse drugo kot sprostitev, za razliko od npr. igric. In tudi jazst lahko pridem domov unicen, da mislim, da bom stoje zaspal, pa me 5 minut za racunalnikom zbrihta, da bi lahko IQ test odpisal brez tezav. Takega efekta name ni imel se noben sprehod, sex ali karkoli drugega (ok, razen redbulla, ki ga pijem like 1x na 3 leta xD)

to je drgač, saj men se zdi.....ker če je vmes bolezen, pol bi vrjetno tut med igrco zadremal. Če pa te igrica zbudi, sploh na tak način kot tebe, pa mislim, da bi pol fant mogu bit sposoben vsaj enega hitrega. A bi ti pol bil sposoben?
In love with live!!!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 14. Jan. 2010 13:17

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 14. Jan. 2010 14:34

Jaz bi se resno pogovorila z njem ... sej sex ni vse ... ampak če tolk časa nista nekaj more biti narobe ali iz vidika zdravja ali pa ga kaj mori in ti noče povedat ... Vsaka resna zveza bi morala temeljit na odkritosti, da si partnerja brez zadržkov lahko vse zaupata ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 14. Jan. 2010 17:27

Mogoče ga pa kaj muči, in ti morda ne želi povedat. Morda bi bilo res najbolje, da se poskušaš z njim pogovorit, saj boš tako najlažje dobila odgovore na vsa vprašanja, ki te spravljajo v dvom.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov