Kronična utrujenost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
na začetku posta sem tudi jaz pomislila na bolezen....sam ko sm pa brala dalje, me je pa zmotil, da na zabavi ni mogu plesat, je pa lahko hodil pol cel večer.....mislim, jst če me popade na zabavi utrujenost, se usedem, se mi ne da stat! pa da sta bla zmenjena, da bosta neki delala skupi, pa je bil preutrujen. Ja zakaj pa je pol igrco lahko igral 45!!! min? Ko pa se je ulegel k tebi, pa je zaspal! Meni osebno je to mal čudno, če je bil že prej zaspan, čudno da ni zaspal že pri igrci.....mene tv in računalnik uspava, sploh če sem že na začetku utrujena!
Ne vem no, lahko, da je res bolezen....lahko pa da ima probleme na drugi ravni. Najprej boš mogla ugotovit vzrok....pol pa v obeh primerih hitro ukrepat.
držim pesti zate
Ne vem no, lahko, da je res bolezen....lahko pa da ima probleme na drugi ravni. Najprej boš mogla ugotovit vzrok....pol pa v obeh primerih hitro ukrepat.
držim pesti zate
In love with live!!!
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
Horus napisal/-a:Btw, ena je napisala, da je sprehod sprostitev. Well, zame osebno je sprehod vse drugo kot sprostitev, za razliko od npr. igric. In tudi jazst lahko pridem domov unicen, da mislim, da bom stoje zaspal, pa me 5 minut za racunalnikom zbrihta, da bi lahko IQ test odpisal brez tezav. Takega efekta name ni imel se noben sprehod, sex ali karkoli drugega (ok, razen redbulla, ki ga pijem like 1x na 3 leta xD)
to je drgač, saj men se zdi.....ker če je vmes bolezen, pol bi vrjetno tut med igrco zadremal. Če pa te igrica zbudi, sploh na tak način kot tebe, pa mislim, da bi pol fant mogu bit sposoben vsaj enega hitrega. A bi ti pol bil sposoben?
In love with live!!!
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Jaz bi se resno pogovorila z njem ... sej sex ni vse ... ampak če tolk časa nista nekaj more biti narobe ali iz vidika zdravja ali pa ga kaj mori in ti noče povedat ... Vsaka resna zveza bi morala temeljit na odkritosti, da si partnerja brez zadržkov lahko vse zaupata ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov