krneki - za zbrisat

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 22. Jul. 2011 9:47

2012 napisal/-a:Ja sej zato je do takrat zveza ponavadi odprta. Ti torej misliš, da seks sodi na začetek, kot uvod v zvezo. Takrat ni še nobene čustvene navezanosti, samo privlačnost. To je torej zate seks?

Jaz samo pravim, da imam občutek, da imaš natančno predstavo o tem, kdaj bi do seksa v tvoji zvezi prišlo (časovno kdaj). Izhajam pa iz svoje perspektive, kjer meni čas odmerjajo moja čustva. Torej če se z nekom dobro razumem, sva kompatibilna in se razvije neka bližina med nama, potem slej ko prej pride tudi želja po seksu. In možno je, da srečaš nekoga s katerim to bližino hitreje čutiš in spet nekoga kjer to šele kasneje - to je relativno. Potem pa lahko pride do neskladja saj bi ti čakal na to svoje 'odmerjeno obdobje' medtem, ko pa bi druga oseba že zdavnaj čutila to željo po intimni bližini. Ne pravim, da je seks uvod v zvezo, ampak je vsekakor normalna želja, ki se pojavi pri razvijanju odnosa in ni nič narobe, če temelji zgolj na telesni privlačnosti.

Mogoče bi bilo lažje govorit o konkretnih podatkih, jaz sem dobila vtis, da misliš dolgo časa skrivat svoj problem in sem zato komentirala da ni fer do druge osebe. Logično je, da ne boš odprl te teme na prvem zmenku in da to storiš šele čez čas, ko osebi dovolj zaupaš.
Se pa strinjam z delusional.. mene tudi že res zanima kakšen problem imaš..

Glede zgodovine je lahko disturbing psihična naravnanost nekdanjih partnerjev med seksom (ki je bil recimo samo fizikalen) s tvojim sedanjim partnerjem, to je bil point. A veš, kaj mislim?

Razumem. Ne razumem pa zakaj se ti ubadaš s tem. Meniš, da je tvoj partner sedaj oskrunjen, ker se je spustil v seks, ki temelji samo na fizični privlačnosti?
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 22. Jul. 2011 9:50

Feminim napisal/-a:Vsak pač slej ko prej ugotovi, kaj mu bolj ustreza. Nekomu površinski odnosi in avanture, drugim pa en sam partner.

Točno tako, kot si napisala :) Sem vesela, da nisem sama v svojem načinu razmišljanja.

Drgač ga nisem hotla pustit tuk doug čakat, na začetku sva misnla met kake 3 mesece, glede na to, da sem ga označla, da bo moj prvi :) Danes z nekim drugim partnerjem bi bil kak mesec povsem dovolj, da si vzameva čas, se spoznava, ugotoviva, kaj je komu všeč, itd...

Sam tolk napišem, da me ne bo pol kdo obtožu, da je moj življenski moto "na roke do poroke" - niti slučajno :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Jul. 2011 9:55

2012 napisal/-a:@ slovenc79: Po sebi sklepaš in samega sebe opisuješ. Nimam nobenih posebnih fetišev in to tud ni tema o fetiših. Off-topic. Pa niti posta nisi prebral al pa zlo površno bereš. Ne komentiraj, če nimaš nič pametnega za povedat.

Kaj? Povedal sem kako bi jaz izpolnil tvojo nalogo, a nisem? zraven sem pač še svojo dal, kaj je narobe s tem?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Jul. 2011 10:21

2012 napisal/-a:Kdor pa nima tok vztrajnosti, da bi 1 stran teksta pozorno prebral, pa nima kaj za komentirat na temo vztrajnosti. Post je namenoma tak.

Post je skropucalo.
Zakaj pišeš v drugi osebi?
Če imaš problem, ga povej, ne rabim se js v tebe vživet in si predstavljat kak mi tista reč spodi ne deluje, da bi te loh razumela.
No, če je to to, že tisto kar sem prebrala je bla muka prebrat in tko ne vem točno kaj sem brala.
Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 22. Jul. 2011 10:38

Ni problem prebrat malo daljši tekst, če je napisan razumljivo, kar lahko napiše le oseba, ki ima razčiščeno kaj je bistvo problema, ne pa da je vse skupaj tako zakomplicirano napisano, da še nekdo z namenom zakomplicirati vse skupaj, ne bi tako dobro zakompliciral kot ti. :D
Pa ne ti nam, da ne gre za problem oz. da ne rabimo pisat nasvetov, ker drugače ne vidim poante teme.
2012
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a 2012 » 22. Jul. 2011 15:50

OK, končajmo debato na to temo.

Samo še odgovor na vprašanje "v drugi osebi" od slovenc79, ki sicer ni spadalo sem - v zvezi s fetiši: Ko si enkrat že s punco, izvrtaš njene fetiše in ugotoviš, če so taki kot tvoji. Prej itak ne moreš vedet, razen če recimo za mizo v družbi v njeni prisotnosti mimogrede omeniš to temo in potem vidiš njen odziv.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Jul. 2011 18:16

2012 napisal/-a:OK, končajmo debato na to temo.

Samo še odgovor na vprašanje "v drugi osebi" od slovenc79, ki sicer ni spadalo sem - v zvezi s fetiši: Ko si enkrat že s punco, izvrtaš njene fetiše in ugotoviš, če so taki kot tvoji. Prej itak ne moreš vedet, razen če recimo za mizo v družbi v njeni prisotnosti mimogrede omeniš to temo in potem vidiš njen odziv.

Ja, sam če pa nima istega fetiša kot jaz? Se ji gnusi, me od*ebe, ali pa razbobna okoli. Kot pri tvoji uganki, ne sme biti napake.

Lahko pa iščeš na internetu, pod lažnim imenom, in se razkriješ le tisti s katero se ujemaš...
Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 22. Jul. 2011 18:41

Koliko pa se jih potem dejansko upa razkrit po tem, ko nekomu razkrijejo vse svoje fetiše? Zlasti, če govorimo o bolj nenavadnih fetiših... Ali pa se sami razkrijejo, napačna stran pa ne. To je šele lahko neprijetno. :?
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 22. Jul. 2011 19:07

Dajte se navadit navajat vse poste avtorja teme, da bodo tako nedotakljivi. :razz:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 22. Jul. 2011 20:37

SheShy napisal/-a:Ne, ni blo tko mišlen :) Najbrž sm narobe razumela...misnla sem v tem smislu, da če se že z nekom spustim v spolni odnos, potem pričakujem, da bo zveza resna...(torej da bo trajala vsaj 1 leto).

Ojoj, kako nekateri komplicirate in pricakujete nekaj, kar se ne da vnaprej predvidet! Kdo ti pa lahko garantira, da bo zveza trajala vsaj eno leto? A podpiseta pogodbo, da bo s tabo ostal vsaj eno leto, ce bos sexala z njim, al kako? Ok, razumem, da se pac v odnos spustis samo, ce ves, da imata oba resne namene, ampak resno, ne mores postavljat nekih casovnih mej, ker ne ves niti kaj bo cez par mesecev, kaj sele cez eno leto.

Sicer je pa OP zbrisan, tako da nima smisla vec tale tema (pa tudi pred tem je bila precej nesmiselna).
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Jul. 2011 20:49

Feminim napisal/-a:Koliko pa se jih potem dejansko upa razkrit po tem, ko nekomu razkrijejo vse svoje fetiše? Zlasti, če govorimo o bolj nenavadnih fetiših... Ali pa se sami razkrijejo, napačna stran pa ne. To je šele lahko neprijetno. :?

No, jaz sem si naredil lažno ime - slovenc79, in o svojem fetišu razpredam dolgo in široko in iščem punco ki ji bo tudi to všeč. Pa če jo najdem, bo to najina skrivnost, ker noben od naju ne bo hotel da kdo drug o tem izve...

Če hočeš imeti partnerja z enakim fetišem, išči anonimen, pa bo:D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Jul. 2011 21:20

^^če ti bo katera napisala "poserjem se na tebe", da ne boš to narobe razumel... :D :D :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Jul. 2011 21:41

Jochie napisal/-a:^^če ti bo katera napisala "poserjem se na tebe", da ne boš to narobe razumel... :D :D :D

lulanje ja :D

sranje NE (nikoli)

ni isto, mam svoje meje...
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 22. Jul. 2011 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Jul. 2011 21:42

sorry...."poščijem se na tebe"! :D :D :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Jul. 2011 21:44

Jochie napisal/-a:sorry...."poščijem se na tebe"! :D :D :D

:P lahko se mi v naročje polulaš<3 ampak sam če si punca.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]