krneki - za zbrisat

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Jul. 2011 21:52

fak no si sprevržen
a v usta ti tud paše?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Jul. 2011 22:09

ne v usta ne bi...

po telesu, po trebuhu, nogah mmm :D

mal pa bi polizal... :oops:

sam se more skozi hlače :D polulane hlače so sexy :P
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 22. Jul. 2011 22:13

Ne bi šel ti raj na kakšen forum za fetiše?
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Jul. 2011 22:19

Ajča napisal/-a:Ne bi šel ti raj na kakšen forum za fetiše?

Sem že iskal, pa so vsi mednarodni al pa ni skoraj nobenga gor... zato sem povsod kjer je velik punc, pa mogoče se po naključju kaj najde...(kakšna ki si ne upa na fetiš forume, se mogoče tuki najde :D )

Sicer pa ne bo samo o svojem fetišu govoril, tudi o drugih stvareh, o čemer bojo pač debate... (sam zdej na začetku morm bit mal bolj opazen, da vidim če bo kej sreče)

Če koga zanimam, naj pogoogla slovenc79, to sem jaz, vedno in povsod...

lp
Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 23. Jul. 2011 0:05

Jochie napisal/-a:^^če ti bo katera napisala "poserjem se na tebe", da ne boš to narobe razumel... :D :D :D

SlikaSlika
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 23. Jul. 2011 1:23

2012 napisal/-a:v zvezi s fetiši: Ko si enkrat že s punco, izvrtaš njene fetiše in ugotoviš, če so taki kot tvoji. Prej itak ne moreš vedet,

Seveda lahko.

Najdeš si jo tako, da že vnaprej veš, da bi jo utegnil privlačiti kak fetiš, mogoče celo tvoj. Iščeš jo pač v takšnih krogih, kjer je veliko ljudi s fetiši.
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 23. Jul. 2011 9:15

Ojoj, kako nekateri komplicirate in pricakujete nekaj, kar se ne da vnaprej predvidet! Kdo ti pa lahko garantira, da bo zveza trajala vsaj eno leto? A podpiseta pogodbo, da bo s tabo ostal vsaj eno leto, ce bos sexala z njim, al kako? Ok, razumem, da se pac v odnos spustis samo, ce ves, da imata oba resne namene, ampak resno, ne mores postavljat nekih casovnih mej, ker ne ves niti kaj bo cez par mesecev, kaj sele cez eno leto.

Napisala sem vsaj 1 leto bolj v smislu, če se že morem časovno opredelit...zame pač pomeni, da približno takšno obdobje že pomeni nekaj resnega, da se razumeva, se ujameva in da bo najbrž trajalo. Vedet pa itak ne moreš. Nekatere punce vemo kaj hočemo in česa nočemo in jaz vem, da nočem sexat vse naokol, samo zato, ker se zavedam, da ni garancije, da ima nekdo resne namene z mano.
Sploh pa ti iz lastnih izkušenj lahko povem (in sigurno so takšne tudi tvoje izkušnje in izkušnje veliko deklet), da znajo bit moški zlo ignorantni in vejo kam je treba udarit, da najbolj zaboli.
Sicer je pa v takšnem razmišljanju tudi nekaj vzgoje staršev...mene je mama tko vzgajala, da je treba prtnerja najprej spoznat kot osebo in ko to štima, je spolnost le še pika na i v zvezi. Men se ta filozofija dopade, sem jo sprejela in jo tudi prakticiram...ponosna sem na sebe, da me ne more vsak kmet spravt v posteljo in potem it naprej na nove zmage. Mene si fantje dejansko zapomnijo, pa naj bo to lep ali grd spomin. Za tiste punce, ki pa padejo na prvo lepo besedo, pa istega ne bi mogla trdit. Mogoče komu delam krivico, ampak moje odločitve so bile do zdaj glede tega pravilne, tako da ne odstopam od svojih principov.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Jul. 2011 13:08

SheShy napisal/-a:Mogoče komu delam krivico
Ja, delaš - ker pišeš kot da smo ženske moškim samo "pripomoček"/"orodje" za njihov užitek pri sexu, kot da pozabljaš, da tudi ženske sexamo zarad užitka in če kateri paše "padt ob prvi lepi besedi" (:roll:), fajn zanjo.
(razumem sicer tvoj point, pač sama se držiš take filozofije, sam ni pa zdej vsaka, ki gre z nekom 1x in nikoli več "neki manj")
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jul. 2011 13:17

SheShy napisal/-a:mene je mama tko vzgajala, da je treba prtnerja najprej spoznat kot osebo in ko to štima, je spolnost le še pika na i v zvezi.

ti kar lepo povej svoji mami, da spolnost ni nobena pika na i v zvezi, ker zveze brez spolnosti ni. partnerske seveda. :roll:

spolnost je prva in najpomembnejša reč v zvezi in ne zadnja kot ti navajaš. a tebi sploh kdaj pride?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 23. Jul. 2011 13:58

joj ženske, ste me napadle :D karkoli sem napisala je moje osebno mnenje in NE leti osebno na vse tiste, ki mislijo drugače od mene. Nikogar ne želim predalčkat, vsak pa ima pravico do svojega načina življenja. Meni sex NI na zadnjem mestu, ni pa mi tudi ne na prvem! In kje ste še vidle v praksi, da sex nadomesti vse ostale pomanjkljivosti???

Claire - strinjam se, partnerske zveze brez spolnosti seveda niso uspešne...vendar so še druge stvari, ki označujejo odnos med žensko in moškim kot partnersko zvezo. In nihče me ne bo prepričal, da je sex na prvem mestu in, kot ti praviš najpomembnejši.

Kaj bo, ko bova s partnerjem starejša, ko bova imela kup obveznosti in ne bo časa ali energije za sex? Bova šla narazen??? Ker nama ne bo ostalo nič drugega več, kar bi nama bilo skupno? Ne moreš trdit, da je sex najpomembnejši!

In tudi žensk nisem označila kot spolni pripomoček, pač pa sem samo omenila, da ima večina žensk takšne izkušnje z moškimi...seveda niso vsi taki, tut ženske znamo izkoriščat. Smo ljudje in imamo dobre in slabe plati.
Poznam pa ogromno deklet in žensk, ki so zaradi spolnosti brez čustev postale prazne osebe. In ponavljam - to so moje izkušnje in verjamem, da niso vse take! Ne obsojam vašega načina razmišljanja in življenja, zato ve ne obsojajte mojega.

Edino kar pa bom rekla svoji mami je HVALA, ker si me naučila vrednot, zaradi katerih me danes moj partner in ostali ljudje okoli mene cenijo in me imajo radi. In hvala, ker si me naučila razmišljat z glavo.

In ja, draga Claire, moje spolno življenje je vsak dan na vrhuncu, ker svojega partnerja poznam tudi iz ostalih plati, ne le iz spolnega vidika, kar mi omogoči, da se lahko sprostim v njegovi družbi - pa naj bo to ob gledanju TV-ja ali pa v postelji. To je pač v psihi in to sem jaz. Kako pa ti in vse ostale doživljate partnerstvo je pa vaša stvar. Meni tak način ustreza.
Oprosti za ton, ampak ne vem, kako drugače si predstavljaš mojo reakcijo na tvoj post.

Pa brez zamere :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jul. 2011 14:27

SheShy napisal/-a: Claire - strinjam se, partnerske zveze brez spolnosti seveda niso uspešne...vendar so še druge stvari, ki označujejo odnos med žensko in moškim kot partnersko zvezo. In nihče me ne bo prepričal, da je sex na prvem mestu in, kot ti praviš najpomembnejši.

Kaj bo, ko bova s partnerjem starejša, ko bova imela kup obveznosti in ne bo časa ali energije za sex? Bova šla narazen??? Ker nama ne bo ostalo nič drugega več, kar bi nama bilo skupno? Ne moreš trdit, da je sex najpomembnejši!

ja pa je. sex je najpomembnejši, ni pa edini pomemben. to je velika razlika med mojim in tvojim razmišljanjem. če zate ni, ok. zame pa je. in to se mi zdi edino normalno, žal. sicer lahko oženim najboljšega prijatelja. pol pa jokcajo čez par let, da kakšne može imajo. itak da jo vedno glava boli, če pa ji sex ni prioriteta.

ne partnerske zveze brez spolnosti (kar mimogrede sploh niso partnerske zveze), temveč tudi partnerske zveze z malo sexa ali kjer je sex slab (da ženska ne doživi orgazma recimo) niso dobre. in nikoli ne bodo.

ne vem zate, toda mene sex sprošča in bog mi pomagaj, če samo zato, ker bom starejša (ne mislim 86 let!) ne bom imela energije za sex vsaj vsak drug ali vsak tretji dan. a za vse ostalo boš imela energijo (si rekla "obveznosti"), za sex boš pa preutrujena? ja- tu se je za vpršat čemu ste sploh v zvezah? če v prihodnosti vidite ob sebi le človeka (ki bi očitno lahko bil kdorkoli) s katerim boste pač skupaj živele in z njim imele otorke, ker življenje po porodu se konča. ni več užitka, ni več sexa, ni več prostega časa, se le obveznosti in kup pomembnejših reči od sexa.

vso srečo v življenju, ker jo boš krvavo potrebovala. (pa tudi kakega psihiatra).

(in boli mene k***c za tvoj ton.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 23. Jul. 2011 14:48

Ne razumem, zakaj mi ne moreš odgovorit brez žalitev? Jaz tebe nisem žalila in si ne zaslužim takšne obravnave iz tvoje strani.

Razlika med tvojim in mojim razmišljanjem bi bila manjša, če bi si ti razjasnila pojem, kaj pomeni beseda najpomembnejše in pa prioriteta. Sama sem že večkrat napisala, da spolnost ni najpomembnejša, je pa pomembna.
V teh letih, ko še nimam otrok, mi je seveda prioriteta spolno življenje s partnerjem, kasneje pa so obveznosti, ki so pomembnejše od spolnosti. Pa ne zato, ker bi tako hotela, ampak ker bom morala! Služba in otroci so na prvem mestu, potem gospodinjska opravila... Na svojem živim že več kot 1 leto, pa nimam nič več za postorit po stanovanju, kot vsaka druga, zraven študiram in še nimam toliko obveznosti, da bi me izčrpale. Sem pa na koncu dneva vseeno utrujena. Razmišljam, kaj bo takrat, ko bom res vstopila v nori svet odraslih odgovornosti?

Super zate, da daješ prednost spolnosti, očitno uživaš v tem (kdo pa ne?) in ti ustreza. Ne rabiš pa mene obtoževat, da sem frigidna in da rabim psihiatra, ker drugače mislim.

Zberi se punca, ne vrti se vse okoli tebe in ni ti treba dramatizirat, za vsako besedo, ki jo napišem. Nisem proti tebi, želim samo debatirat, ne pa se pričkat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Jul. 2011 15:04

Jaz se strinjam da seks ni na prvem mestu. Zakaj bi bil? Če nekoga ljubiš, ga ljubiš, pa nima veze kakšen je v postelji.

Meni seks ni najpomembnješa stvar. Res da na internetu iščem punco s svojim fetišem, ampak v real-life pa iščem punco s katero se bom ujel, tako ki mi bo vizualno všeč, ki bom jaz njej všeč, in da se bova razumela. Šele potem pride na vrsto seks.

Itak pa, pri seksu pač poveš kaj si želiš, ne pa da čakaš če bo partner sam ugotovil kaj ti je všeč, če pa ne bo pa kao "samo nase misli".

Jaz, ko bom imel punco, pa bova prišla do tega, jaz jo bom direkt vprašal, kaj si želi. Ker jaz se teh psiho igric ne bom igral. Dobi od mene kar hoče, samo naj pove, jasno in glasno. In ne bo razočarana.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 23. Jul. 2011 15:13

prekleto pomembno je, kako se z nekom ujameš v postelji. zame ljubiti brez ujemanja v postelji sploh ne obstaja.

in bog pomagaj tipom, če bodo imeli ženske, ki bodo pomivanju posode dajale večjo težo, kot popoldanskemu kvikiju.
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 23. Jul. 2011 15:28

floribunda napisal/-a:prekleto pomembno je, kako se z nekom ujameš v postelji. zame ljubiti brez ujemanja v postelji sploh ne obstaja.

in bog pomagaj tipom, če bodo imeli ženske, ki bodo pomivanju posode dajale večjo težo, kot popoldanskemu kvikiju.

To se strinjam! Samo dodajam, da poleg ujemanja v postelji je tu še ujemanje na osebni ravni.

Za popoldanski kviki, kot mu praviš :) je pa vedno čas, ker mi pomaga tudi pri gospodinjskih opravilih. Odvisno je od posameznika, to je itak vedno tko. V mojem primeru sva oba enakega mnenja. Meni ni lepšega občutka, kot je ta, da vem, da imava po kosilu vse pospravljeno, da naju ne čaka nobeno večje delo in si vzameva čas zase. Pa da ne bo spet kdo narobe razumel - ne ne rabim met pospravljenega stanovanja, če hočem sexat...mi je pa boljši občutek, ker lahko potem brez slabe vesti polažavava pa mogoče zadevo celo ponoviva. :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]