Kontracepcijski transdermalni obliž EVRA ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
čuftika napisal/-a:uff, glivice ja, jz sm jih prvič zdej dobila. Ginekologinja trdi da zarad stresa-sama ne bi vedla, sej stres je tut prej bil--->tak da ne vem če je to vzrok, od tipa jih nisem dobila) Skratka grozaa, me še zmeri peče,pa mam sam še eno vaginaleto canestena za vstavit saj vem da tema ni primerna, samo koliko časa traja preden zadeva mine? ko meni se že vleče 2 tedna, vmes je bila M in sm zdravljenje morala prekiniti...
pa se ponovijo al ne? zdraviva se oba s parternerjem seveda.
hehe aveš da jz tu! prvič v življenju in kr ne morm vrjet in to zarad amoksiklava, sm brala da so pogost pojav, jez pa nism bla na anitibiotikih že par let ker sm že par let zdrava ko riba ..zdj jemlem canesten kremo+neke svečke oz. tablete k se ke ustavjo...a mislte, a nj pokličm ginekologa pa se naročim za sredo,ker takrat preneham s tem..sm pa opazla šele učeri, prej sm misnla da pač zrt mraza pa žuranja da me peče kej pa mehur, pa sm opazila učer ful znatno poslabšanje in prec letela v lekarno.
Uf teb ap se vleče, piše da se zdravi od 1 tedna do 2, če je pa po 1 tednu šezmer prisotna kandida pa tkoj do ginekologa ker to kao nej bi blo normalno. Jz upam da svojmu tega nism nanesla, se je pa tut tko začelo, da sm misnla da me kej srbi od sperme k si je nism šla sprat zvečer pol po 2 dneh pa izbruh.
- chiqqa
- Cosmofrik
V_Rose_V napisal/-a:ja sej pr meni je tud nekje 14 dni trajalo ja...zaj ko fašem, si samo s canestenom mažem, sploh več ne grem ginekologu. po moje ma stres kaj opravit s tem, ker sem zadnje leto kar pogosto pod stresom in se mi je večkrat ponovilo.
Jz sm pa brala na enih forumih, da nesmeš kr prenehat z zdravljenjem tudi ko jih preboliš oz. mislš da jih preboliš na videz in da se ravno zaradi tega pojavljajo, ker jih ne pocajtaš do konca tako da še zmer najbolš da greš vedno do ginekologa!
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
chiqqa napisal/-a:
hehe aveš da jz tu! prvič v življenju in kr ne morm vrjet in to zarad amoksiklava, sm brala da so pogost pojav, jez pa nism bla na anitibiotikih že par let ker sm že par let zdrava ko riba ..zdj jemlem canesten kremo+neke svečke oz. tablete k se ke ustavjo...a mislte, a nj pokličm ginekologa pa se naročim za sredo,ker takrat preneham s tem..sm pa opazla šele učeri, prej sm misnla da pač zrt mraza pa žuranja da me peče kej pa mehur, pa sm opazila učer ful znatno poslabšanje in prec letela v lekarno.
Uf teb ap se vleče, piše da se zdravi od 1 tedna do 2, če je pa po 1 tednu šezmer prisotna kandida pa tkoj do ginekologa ker to kao nej bi blo normalno. Jz upam da svojmu tega nism nanesla, se je pa tut tko začelo, da sm misnla da me kej srbi od sperme k si je nism šla sprat zvečer pol po 2 dneh pa izbruh.
Od antibiotika z lahkoto dobiš glivice, moja sestra jih je tut zarad amoksiklava imela par let nazaj... Glede ginekologa pa, lahko se naročiš, pa ti vzame bris in preveri če si zdrava. Zdraviti se morata pa oba s partnerjem(nujno!!) ker če se ne bosta, bo on tebe spet okužil, on tak ne ve al je okužen ali ni, saj moški nimajo simptomov, jih nič ne peče.
No , sm zdej preračunala, je 10 dni pod tega ko sm dobila glivice, vmes sem imela menstruacijo (se pravi minus 5 dni) in seveda morala prenehati s temi tabletami canestena, ko si jih vstaviš... Pa jz upam da bo cool, mam še eno za porabit, pa mazilo canestena mislim tak do konca porabit(za ziher) , sej kak dan več mazanja ne bo škodilo. Jz sm mislila da me peče od kondoma, ker sva ga prvič uporabila, itak sm kondome preklela 100X , pol pa mi ginekologinja bris vzame in reče da imam glivice...
- chiqqa
- Cosmofrik
ufff jz itak čakam da mi v novembru uzamejo bris,ker so vidl neke spremembe ..tko da bom šla kr zdj tja pa nej zdj uzamejo,pa da sm prej pomirjena ali pač ne...
ja,baje da izsuši vso sluznico da amoksiklav, tut slina,zto sm pa jz bla tok žejna ta tedn,bl sm pila bl je blo slabš, jz pa gledam zakaj že hehe in tut k sva s svojim, zmer mam poplavco tm dol,zdej pa tko normalno, me pa useen ni nč bolel
ja,baje da izsuši vso sluznico da amoksiklav, tut slina,zto sm pa jz bla tok žejna ta tedn,bl sm pila bl je blo slabš, jz pa gledam zakaj že hehe in tut k sva s svojim, zmer mam poplavco tm dol,zdej pa tko normalno, me pa useen ni nč bolel
- chiqqa
- Cosmofrik
ojoj ravnokar sm opazila, da moj izcedek ni več tak sirast (z delčki nerazotpljene tablete zraven-in to po celm dnevu šele sedaj?), ampk je sedaj ratu sirasto-rdeč..in je vonj po krvi?? Mene je strah, kaj če gre za kej druzga,kaj če mam raka matrničnega vratu (za kar so me tudi testirali da so neke nove spremembe spodaj,in mam ponovn bis v decembru..in se je zdej razvil v raka?)... :S ju3 spet kličem ginekologa,dans me je 'odslovu' pač češ,če ne bo bolš s canestenom pokličte pol....
sm gledala po googlu pa nč ni vidt glivic v primerjavi z krvavi izcedkom..menstra je še daleč, nikol pa ne krvavim razen med menstruacijo, tut ranla se nism nč...
sm gledala po googlu pa nč ni vidt glivic v primerjavi z krvavi izcedkom..menstra je še daleč, nikol pa ne krvavim razen med menstruacijo, tut ranla se nism nč...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov