Konec zveze - občutek izigranosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- scorpio64
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2011
@Led Zeppelin
Hvala za odgovor, sem v tej smeri razmišljal!
Drugače bom pa tako rekel, močno dvomim v to da bi imela drugega. Kljub temu, da sem ugotovil, da jo poznam veliko slabše kot sem mislil, sem pa kar 90% prepričan, da nima drugega oziroma bi imela preveč slabo vest... vem da boste sedaj rekli: tega ne morš vedt al kaj v tem smislu, pa vseeno sem kar prepričan.
Nevem, upam da bo leto 2012 prineslo kaj lepših izkušenj!
lp
Hvala za odgovor, sem v tej smeri razmišljal!
Drugače bom pa tako rekel, močno dvomim v to da bi imela drugega. Kljub temu, da sem ugotovil, da jo poznam veliko slabše kot sem mislil, sem pa kar 90% prepričan, da nima drugega oziroma bi imela preveč slabo vest... vem da boste sedaj rekli: tega ne morš vedt al kaj v tem smislu, pa vseeno sem kar prepričan.
Nevem, upam da bo leto 2012 prineslo kaj lepših izkušenj!
lp
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zvoncica napisal/-a:Kaj pa če je kej izvedela o tebi? meni je najprej to padlo na pamet.
Ja in tudi če bi, se ne gre kar tako končat zveze. Drugi jo je zmedel in je šla.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
scorpio64 napisal/-a:Sploh pa danes ni kakšna posebna umetnost dobiti punco, bolj je problem dobiti dovolj zrelo in pa v glavi urejeno žensko ki je družinski človek, to je pa eden največjih izzivov.
Daj mi prosim tole bolj podrobno obrazloži, ker mi ni jasno, kako bi nekdo upoštevajoč te kriterije pristal skupaj s srednješolko (ki je celo otročja za svoja leta).
Vsak raj ima svojo kačo.
- scorpio64
- Sramežljivka
s0nckic4 napisal/-a:scorpio64 napisal/-a:Sploh pa danes ni kakšna posebna umetnost dobiti punco, bolj je problem dobiti dovolj zrelo in pa v glavi urejeno žensko ki je družinski človek, to je pa eden največjih izzivov.
Daj mi prosim tole bolj podrobno obrazloži, ker mi ni jasno, kako bi nekdo upoštevajoč te kriterije pristal skupaj s srednješolko (ki je celo otročja za svoja leta).
Verjetno tega ne bi citirala oziroma bi bilo veliko drugače če sploh ne bi omenil da je srednješolka ampak samo da je 18 letnica.
Pač par sva postala še na srednji šoli, zato se mogoče sliši kakšna ogromna starostna razlika je med nama, pa je ni (eno leto in pol če sem natančen!
Sploh pa svojim čustvom ne moreš narekovati v koga naj se zaljubijo in koga ne, sam sem družinski tip in seveda če imam resno punco tudi pomislim v tej smeri, nevem kaj je v tem čudnega.
Tako sem tudi v tem primeru storil in se krepko opekel, tako pač na žalost je.
lp
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
scorpio64 napisal/-a:
Sploh pa danes ni kakšna posebna umetnost dobiti punco, bolj je problem dobiti dovolj zrelo in pa v glavi urejeno žensko ki je družinski človek, to je pa eden največjih izzivov.
Daj mi razloži, kako si to predstavljaš, da bo tvojim letom primerna punca "družinski človek". Da bi pri teh letih s tabo načrtovala družino? Težko.
Mogoče punca sploh ni tako neresna, kot jo ti opisuješ, ampak si jo ti malo zadušil s svojo pretirano "resnostjo" in načrtovanjem družinskih obveznosti. Sklepam.
Imaš 3 možnosti.
Prva je, da si poiščeš kakšno starejšo od sebe, ki že načrtuje družino in se greš to z njo. Bojim se, da bi ob stiku z njo ugotovil, da nisi tako zrel, kot si mislil, da si.
Druga je, da se spustiš malo na zemljo, odmisliš to tvojo kaprico, kako si "družinski človek", nehaš davit punce s tem, si poiščeš punco, s katero se boš imel fino, brez da bi ji dajal filing družinske utesnjenosti.
Iz takih študentskih vez kasneje nastane veliko trdnih zvez, kasneje porok.
Tretja je, da ostaneš tak kot si, verjetno dokaj zategnjen za svoja leta, a počakaš par let, da boš starejši in takrat poiščeš eno, ki bo iskala družino, varnost itd itd..
scorpio64 napisal/-a:
Ženske imajo večinoma rajši žigole/mačote, kakorkoli jim že rečete, ki jim prej ali slej strejo srce in one potem za njimi jokajo, kot pa pretirano ustrežljive in prijazne fante ki jih imajo za izkoriščanje.
Ja nič novega nisi povedal, samo ne vem, kaj naj bi bilo s tem narobe. Pretirana uslužnost je znak nizke smaozavesti, nesamozavest pa ni dobra lastnost. Torej se postavlja pod vprašaj, koliko so "nice guys" v resnici "dobri".
- scorpio64
- Sramežljivka
@Džeki
Sploh se ne gre da bi bil jaz pretirano zategnjen ali karkoli v tem smislu, sem čist normalen študent, ki resno vzame fax, hodi po žurkah, se zabava, uživa itd. Ni mi pa do konstantnega pijančevanja in totalno otročjih neumnosti.
Saj ti ne morem zameriti da si odpisal tako ostro sporočilo, ker ne poznaš situacije, ne poznaš mene in ne poznaš NJE. Seveda tukaj izveš samo mojo plat zgodbe, njena je spet drugačna, ampak punca je velikokrat zahajala na slaba pota in sem ji zmeraj pomagal da bi ji čim bolj šlo, navsezadnje moraš v srednji že približno vedeti kaj hočeš postati, in če zabušavaš samo zaradi zabave, ti bo potem ko boš reš želel neki postati in to ne bo mogoče, ker si vse zavozil... resnično žal.
Pa da ne bom zavil preveč iz teme, vsak ima svoj pogled, tukaj se ne gre toliko zakaj je to nardila, ampak KAKO je to nardila... po dobrem letu zveze pa mislim da si vsak zasluži vsaj normalno razlago in pogovor na 4 oči.
LP
Sploh se ne gre da bi bil jaz pretirano zategnjen ali karkoli v tem smislu, sem čist normalen študent, ki resno vzame fax, hodi po žurkah, se zabava, uživa itd. Ni mi pa do konstantnega pijančevanja in totalno otročjih neumnosti.
Saj ti ne morem zameriti da si odpisal tako ostro sporočilo, ker ne poznaš situacije, ne poznaš mene in ne poznaš NJE. Seveda tukaj izveš samo mojo plat zgodbe, njena je spet drugačna, ampak punca je velikokrat zahajala na slaba pota in sem ji zmeraj pomagal da bi ji čim bolj šlo, navsezadnje moraš v srednji že približno vedeti kaj hočeš postati, in če zabušavaš samo zaradi zabave, ti bo potem ko boš reš želel neki postati in to ne bo mogoče, ker si vse zavozil... resnično žal.
Pa da ne bom zavil preveč iz teme, vsak ima svoj pogled, tukaj se ne gre toliko zakaj je to nardila, ampak KAKO je to nardila... po dobrem letu zveze pa mislim da si vsak zasluži vsaj normalno razlago in pogovor na 4 oči.
LP
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Glej, obrni nov list, vajino nesojeno zvezo pa pusti na prejšnji strani. Naredil si boš ogromno uslugo, ko jo boš pozabil in boš lažje "zaznal" kakšno primerno v svojem ožjem manevrskem prostoru, ki bo vredna tvojega časa.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ma z tud mislim da si mal preveč zatežen -sploh pa kako lahko imaš občutek izigranosti,če si pa z njo preživel čudovito leto in pol. Jz bi na tvojem mestu rekla raje hvala, imela sva se lepo,upam da ostaneva prijatelja in šla dalje. Ker pač ona noče več.
- scorpio64
- Sramežljivka
Nesanica napisal/-a:ma z tud mislim da si mal preveč zatežen -sploh pa kako lahko imaš občutek izigranosti,če si pa z njo preživel čudovito leto in pol. Jz bi na tvojem mestu rekla raje hvala, imela sva se lepo,upam da ostaneva prijatelja in šla dalje. Ker pač ona noče več.
Vsekakor bi to naredil, samo če bi mi ona dala šanso sploh da bi se u miru pogovorila, pa je nisem dobil. Rekla je samo "To je to, tako sem se odločila, čao" in odšla, ni mi dala možnosti pogovora. V tem je cel point mojga posta tukaj, kako lahko nekdo tako brezčutno odjebe nekoga. Če bi mi pustila da se pogovoriva, mi dala utemeljene razloge, bi rekel prav, uredu, tako naj bo, ostaniva v prijateljskem stiku, tako pa gre za totalno aroganco in brezčutnost.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^ če boš malo pobrskal po forumu, boš našel kup tem in postov, ki se nanašajo na to, kako so tipi ženske kar odj***** brez razloga, se nehali oglašat na telefon, izginili kot kafra... (in obratno seveda). tako da takšen konec razmerja je precej običajen za mlajše in čustveno nižje inteligentne osebke. lažje je zgint in problem pomest pod preprogo, kot pa se z njim soočit.
drugače pa, džeki
drugače pa, džeki
Vsak raj ima svojo kačo.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
scorpio64 napisal/-a:Vsekakor bi to naredil, samo če bi mi ona dala šanso sploh da bi se u miru pogovorila, pa je nisem dobil. Rekla je samo "To je to, tako sem se odločila, čao" in odšla, ni mi dala možnosti pogovora. V tem je cel point mojga posta tukaj, kako lahko nekdo tako brezčutno odjebe nekoga. Če bi mi pustila da se pogovoriva, mi dala utemeljene razloge, bi rekel prav, uredu, tako naj bo, ostaniva v prijateljskem stiku, tako pa gre za totalno aroganco in brezčutnost.
jah, pač. z največjo lahkoto se nekoga odjebe. verjetno je že imela svoje razloge, da je tko nardila, ker kaj bi šele delal, če bi se zgodil ta vajin famozni pogovor - si nočem niti mislit. že tako imaš neko famo, kako ji boš pustil, da nardi, kar hoče, ko pa se bo 'spametovala', ji boš dal pa še eno šanso, c'mon. kaj bi pa naredil, če bi ti rekla, da nima nobenega konkretnega razloga? bi ji težil? mogoče je pa point njene odločitve ravno v tem, da noče bit več s tabo prijateljica? mislim, saj imaš čisto plemenite namene, ampak a si se kdaj vprašal, če to njej paše? pusti jo pri miru in nehaj bit mazohist (čeprav je to itak najlažje, špilat žrtev in se smilit samemu sebi in celemu svetu), lepo naredi, kot si napisal - posveti se študiju pa čao miki.
in pa ja, podpis pod Džekijev post.
As your lover describes you, so you are.
- scorpio64
- Sramežljivka
Vidim da ste o meni dobili napačno predstavo, kot da sem kakšen 20 letni freak, obsedenec ali kaj podobnega. NE, nisem, ampak verjetno sem tudi predstavil premalo dejstev.
Zakaj sem dal v naslov "občutek izigranosti"?
Ker mi je bejba 3 dneve pred koncem dala darilo in mi izražala ljubezen, mi govorila "rada te mam", dala darila mojim staršem, me objemala... Zakaj the fuck bi to delov če ti ni več do zveze z nekom, ne bi rekel da bi se kregala en teden prej, potem mi niti ne bi bilo TAKO ZELO težko, če ti pa nekdo 3 dni prej reče "ljubim te", ti da darilo, 3 dni kasneje pa odjebe kot kup dreka, potem pa ja, se počutim kot kak izpuljen ničvreden in izigran plevel, pa da ti po vrhu vsega ne pove niti razloga in samo oddide, ja to me zamori. Ko vložiš toliko časa, potrplenja, denarja in volje, potem pa se ti v treh dneh vse spremeni, hmmm... deluje mi precej nečloveško.
Nasploh je tema zavila od bistva, piše se kot da sem jo jaz s svojo preresnostjo in obsesijo omejeval, spuščate pa moje edino vprašanje v vsem: Zakaj in kako se lahko zgodi tako drastični 3 dnevni preobrat?
Nekaj od vas mi je dalo nekaj dobrih in spodbudnih nasvetov, tudi razlag in se bom predvsem tega držal, ostali pa ki me imate za prezrelega obsedenca, pa žal, me premalo poznate pa tudi prehitro preoblikujete zadeve.
lp
Zakaj sem dal v naslov "občutek izigranosti"?
Ker mi je bejba 3 dneve pred koncem dala darilo in mi izražala ljubezen, mi govorila "rada te mam", dala darila mojim staršem, me objemala... Zakaj the fuck bi to delov če ti ni več do zveze z nekom, ne bi rekel da bi se kregala en teden prej, potem mi niti ne bi bilo TAKO ZELO težko, če ti pa nekdo 3 dni prej reče "ljubim te", ti da darilo, 3 dni kasneje pa odjebe kot kup dreka, potem pa ja, se počutim kot kak izpuljen ničvreden in izigran plevel, pa da ti po vrhu vsega ne pove niti razloga in samo oddide, ja to me zamori. Ko vložiš toliko časa, potrplenja, denarja in volje, potem pa se ti v treh dneh vse spremeni, hmmm... deluje mi precej nečloveško.
Nasploh je tema zavila od bistva, piše se kot da sem jo jaz s svojo preresnostjo in obsesijo omejeval, spuščate pa moje edino vprašanje v vsem: Zakaj in kako se lahko zgodi tako drastični 3 dnevni preobrat?
Nekaj od vas mi je dalo nekaj dobrih in spodbudnih nasvetov, tudi razlag in se bom predvsem tega držal, ostali pa ki me imate za prezrelega obsedenca, pa žal, me premalo poznate pa tudi prehitro preoblikujete zadeve.
lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]