Konec zveze - občutek izigranosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
1. govorim o tvojem razmišljanju, ki ga kažeš na forumu. To ni osebno, ker NE MORE BITI OSEBNO, ker se osebno ne poznava. A razumeš?
2. Nauči se brat. Ti si pisaril o tem, da tvoja punca ne rabi biti najboljša. Tukaj sem napisala isto -
upam da si tolk brihten, da boš znal iz tega sklepat, kaj je meni moj fant. Verjetno najboljša punca. ?!
3. LOL
a smo v tretjem razredu? Kdo koga šunta proti komu? O čem ti to?
Verjamem da ti gre na jetra, če ti nekdo nonstop postavlja tvoje trditve kontra, ampak to pač forum je. Smo različni uporabniki, ki različno razmišljajo. Če se meni zdi tvoje razmišljanje zgrešeno imam vso pravico to napisat na forum. Torej: Tvoje razmišljanje se mi zdi zgrešeno.
4.
jaz ti ne mislim pisarit nobenih zsjev, ker, še enkrat - nimam OSEBNO S TABO prav nič. Sem povedala stvari, ki so bile v zvezi s to temo in pač v zvezi s tvojim razmišljanjem, s katerim se ne strinjam. Če to ne moreš prežvečit, to ni moj problem, ampak tvoj.
Če imaš ti OSEBNE probleme z mano, mi napiši ti zs, ker imaš zgleda ti dosti za gobcat.
5.
Za tem, da zveza niso rožice še vedno stojim in stojim tudi za tem, da bo avtor teme sčasoma videl, da zveza ni imela haska zaradi problemov ki so se ponavljali in se niso rešili. To JE relevantno s temo in to, da ti skačeš v mene kako te ne maram NI relevantno s to temo.
To je moja zadnja javna replika na tvoje kokodakanje ki je totalni offtopic.
Če misliš še naprej jokat kako te ne maram, se žali na recepciju.
2. Nauči se brat. Ti si pisaril o tem, da tvoja punca ne rabi biti najboljša. Tukaj sem napisala isto -
Če pa v zvezi zate ni pomembna zadovoljitev svojih potreb - pa ne govorimo samo o fizičnih potrebah, niti da je tvoja punca tebi najboljša (glupost, ki si jo napisal v neki drugi temi), pa svaka ti čast za to da si s tako piškavim orehom zadovoljen.
upam da si tolk brihten, da boš znal iz tega sklepat, kaj je meni moj fant. Verjetno najboljša punca. ?!
3. LOL
mene prav nič ne moti da me maraš. misliš da zaradi tega ne morem spat?? ti si tudi zame ena pojava na forumu, ki me ima pač na piki.
...
pa še druge šuntaš proti meni mi gre pa pošteno na knrac.
a smo v tretjem razredu? Kdo koga šunta proti komu? O čem ti to?
Verjamem da ti gre na jetra, če ti nekdo nonstop postavlja tvoje trditve kontra, ampak to pač forum je. Smo različni uporabniki, ki različno razmišljajo. Če se meni zdi tvoje razmišljanje zgrešeno imam vso pravico to napisat na forum. Torej: Tvoje razmišljanje se mi zdi zgrešeno.
4.
sploh pa če mi imaš še kaj za gobcat mi gobcaj na zs kjer te lahko komot zbrišem.
jaz ti ne mislim pisarit nobenih zsjev, ker, še enkrat - nimam OSEBNO S TABO prav nič. Sem povedala stvari, ki so bile v zvezi s to temo in pač v zvezi s tvojim razmišljanjem, s katerim se ne strinjam. Če to ne moreš prežvečit, to ni moj problem, ampak tvoj.
Če imaš ti OSEBNE probleme z mano, mi napiši ti zs, ker imaš zgleda ti dosti za gobcat.
5.
Za tem, da zveza niso rožice še vedno stojim in stojim tudi za tem, da bo avtor teme sčasoma videl, da zveza ni imela haska zaradi problemov ki so se ponavljali in se niso rešili. To JE relevantno s temo in to, da ti skačeš v mene kako te ne maram NI relevantno s to temo.
To je moja zadnja javna replika na tvoje kokodakanje ki je totalni offtopic.
Če misliš še naprej jokat kako te ne maram, se žali na recepciju.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
1. sem oseba na forumu. in da si ti zapičiš v moje poste, pišeš potem gluposti JE osebno.
2. moje punca ne rabi bit najboljša. bo pa MENI najboljša. v mislih sem imel tipe ki iščejo manekenke da bi se postavljali pred drugimi kako hude punce imajo. sploh kar nekaj si privlekla zdaj ven...
3. nevem v katerem razredu si ti, ampak obnašaš se kot da si ti celoten forum. ti si TI in ne VI.
4. dobro. samo če naslednjič začutiš željo pa prcanju mi pošlji na zs ne da mi vse zgobcaš tako kot v tej temi v zadnji uri.
5. nekaj so težave v zvezi, nekaj je pa zajebavanje. dojemi že to razliko. jaz SE strinjam da te če nekdo zajebava s tem da ni nikoli zadovoljen, se ga losa.
ne jokam da me ne maraš, le na živce mi gre ker to tako kažeš povsod, samo priznaš ne.
offtopic ja. zdaj bo mir, moderatorji
2. moje punca ne rabi bit najboljša. bo pa MENI najboljša. v mislih sem imel tipe ki iščejo manekenke da bi se postavljali pred drugimi kako hude punce imajo. sploh kar nekaj si privlekla zdaj ven...
3. nevem v katerem razredu si ti, ampak obnašaš se kot da si ti celoten forum. ti si TI in ne VI.
4. dobro. samo če naslednjič začutiš željo pa prcanju mi pošlji na zs ne da mi vse zgobcaš tako kot v tej temi v zadnji uri.
5. nekaj so težave v zvezi, nekaj je pa zajebavanje. dojemi že to razliko. jaz SE strinjam da te če nekdo zajebava s tem da ni nikoli zadovoljen, se ga losa.
ne jokam da me ne maraš, le na živce mi gre ker to tako kažeš povsod, samo priznaš ne.
offtopic ja. zdaj bo mir, moderatorji
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
keepsake napisal/-a: To je moja zadnja javna replika na tvoje kokodakanje
claire čestita keepsake, da je sprejela to modro odločitev in ji podaja javno nagrado in priznanje.
keepsake napisal/-a: Če misliš še naprej jokat kako te ne maram, se žali na recepciju.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- scorpio64
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2011
@Tamala_mrha
Ja, to je bila moja prva resna zveza. Prej sem imel dekleta zgolj zaradi fizičnega užitka, nikoli pa se nisem na nobeno tako čustveno navezal. Če se ne bi, tudi verjetno nebi tako trpel ali pa se sekiral ker zveza ni uspela... Bomo videli kaj bo leto 2012 prineslo...
Hvala vsem za spodbudne/nespodbudne/ostre/ljubeznive komentarje!
LP
Ja, to je bila moja prva resna zveza. Prej sem imel dekleta zgolj zaradi fizičnega užitka, nikoli pa se nisem na nobeno tako čustveno navezal. Če se ne bi, tudi verjetno nebi tako trpel ali pa se sekiral ker zveza ni uspela... Bomo videli kaj bo leto 2012 prineslo...
Hvala vsem za spodbudne/nespodbudne/ostre/ljubeznive komentarje!
LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov