Kondomi za njen užitek

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 04. Jan. 2013 21:03

Za tale "it just happened" si ti čist preveč ženeš k srcu. Kondom ja ali ne ni vprašanje, kakšnega izbrat je pa bl stvar osebnih izkušenj (enim se serijsko trga vse, enim nič). Mej pa več kot enega, če se kj zalomi :D Mislm, da bi blo lih tko vse lepo in prav, če bi šel na bencinsko in tam kupil eno škatlco.
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Eckhart » 04. Jan. 2013 22:58

Zbrisano.
Zadnjič spremenil Eckhart, dne 14. Mar. 2013 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 13. Jan. 2013 21:33

lol no ene pač zberi sej ni neka znanost. edino tile so različno široki tak da vzemi glede na svojo širino da ti ne bo dol lezel al te stiskal.
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 15. Jan. 2013 3:42

*Abby** napisal/-a:...meni je seks s kondomi (pa sva s fantom res preizkusila vse, kar se dobi na slovenskem trdu)prav gnusen, komaj se sprostim, praktično vsi kondomi me izsušijo in spermicid mi pusti neprijeten občutek. Nič ni enako kot brez, že zato, ker nič ne nadomesti občutka, ki ga da gola koža...

bucibabyka* napisal/-a:...Jaz najraje z mojim brez sicer sva dalj časa skupaj ampak ni lepšega občutka kot na golo kožo ne pa da me ena guma ovira :eek:...

:nein: Nič ni lepšega od divjanja po cesti brez pripetega varnostnega pasu! A ne?

Eckhart napisal/-a:...Vglavnem namignila mi je da hoče sexat in da s kondomom ne čuti, ne ve pa kako bi ji bilo z recimo narebrenimi kondomi, ker jih ni probala...

When she says "you don't need a condom...I want to feel you..." it means I want to feel your wallet for the next 18 years.
Torej obrni se in zbeži proč kar zmorejo podplati! :)
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Eckhart » 15. Jan. 2013 8:26

Zbrisano.
Zadnjič spremenil Eckhart, dne 14. Mar. 2013 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Jan. 2013 10:01

Flavij napisal/-a:When she says "you don't need a condom...I want to feel you..." it means I want to feel your wallet for the next 18 years.
Torej obrni se in zbeži proč kar zmorejo podplati! :)

pretiravat spet ni treba...si malo preveč gledal 16 and pregnant ali podobne MTV swag-yolo zadeve?

nekatere nožnice resnično slabo prenašajo kondome in nekatere resnično zmoti tista sekunda prekinitve, ko je treba nataknit kondom.

in oprosti, za tisti mizeren otroški dodatek...moreš bitres strašno glup, da se pustiš napumpat. ne verjamem, da je on zdej nek bernie ecclestone, da bi se splačalo zaplodit froca samo zaradi otroških dodatkov.

ampak kakorkoli obrneš, je dosledna uporaba kondomov, predvsem pri novih partnerjih, edina smiselna odločitev.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 15. Jan. 2013 16:06

Flavij napisal/-a:
*Abby** napisal/-a:...meni je seks s kondomi (pa sva s fantom res preizkusila vse, kar se dobi na slovenskem trdu)prav gnusen, komaj se sprostim, praktično vsi kondomi me izsušijo in spermicid mi pusti neprijeten občutek. Nič ni enako kot brez, že zato, ker nič ne nadomesti občutka, ki ga da gola koža...

bucibabyka* napisal/-a:...Jaz najraje z mojim brez sicer sva dalj časa skupaj ampak ni lepšega občutka kot na golo kožo ne pa da me ena guma ovira :eek:...

:nein: Nič ni lepšega od divjanja po cesti brez pripetega varnostnega pasu! A ne?

O moj bog no ... kaj ti je?! Ja, brez kondoma je seks absolutno boljši! Ker imam reden ciklus tudi vem, kdaj imam ovulacijo (boli tako, da bi težko zgrešila) in potem pač 10 dni (čeprav je ženska plodna samo 5 dni v mesecu), za ziher, seksava z kondomom, potem ostalih 20 dni pa brez.

Bolj strašljivo se mi zdi pokanje kondomov - enkrat sva denimo res naletela na neko slabo serijo in so pokali en za drugim ... ena škatlica, potem nikoli več (in pred tem tudi ne), ampak vseeno ... dovolj, da še iz enega razloga ne maram kondomov.

Pa da ne omenjam, da bi seveda seksala s kondomom, če ne bi bila v resni zvezi, kjer vem, da bi otroka, če se kaj zalomi (ali poči) oba želela obdržati in to ne bi pomenilo, da ''hočem njegov denar za naslednjih 18 let'' wtf?!
seksekspertka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 5. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a seksekspertka » 14. Maj. 2013 8:13

Jaz kondome kupujem, kar na netu. Poglej si kondomanijo

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov