Kondom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 01. Mar. 2008 22:28

jst sm čist resna :D
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Mar. 2008 22:57

js ne bi mela lih jajc d bi probala mulerjeve kondome :wink:
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 01. Mar. 2008 23:00

MilkyWay napisal/-a:js ne bi mela lih jajc d bi probala mulerjeve kondome :wink:

sej jst tut nimam jajc :lol: preverjeni so isto ko vsi drugi. pa do zdej ni še noben poču, kar se tuki pogosto dogaja. pa glede an to, da nam večim ustrezajo je najbrž že neki na tem... :) itak se pa konc koncev vsak sam zase odloči.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Mar. 2008 23:01

ma nevem no js kr ostajam pr durex...nevem do zdej me niso še nikoli razočarali (tok tok tok)... :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Mar. 2008 23:04

nebi o durex kondomih.Preverjeno, in to večkrat, teli kondomi razpadajo :? :D
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Mar. 2008 23:05

*purple* napisal/-a:nebi o durex kondomih.Preverjeno, in to večkrat, teli kondomi razpadajo :? :D

uuups :) sej pravim...dokler se meni kej ne zgodi, ne spremenim mišljenja (učasih to ni lih dobro :wink: )...
pa tud mulerjevi...nimamo mulerja pr nas d bi jih redno kupovala... :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 03. Mar. 2008 16:19

Jaz pa ne vem, ali jih nekateri ne znate prav uporabljati ali kaj, ker nama še NIKOLI ni noben počil. Ne glede na znamko. :?

Mogoče bi bilo dobro, če bi si tisti, ki se vam je to že večkrat zgodilo, prebrali navodila o uporabi s tisto nazorno sličico poleg. :?
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 03. Mar. 2008 16:25

^^To je tut odvisn od tega, kak sex prakticiraš.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 03. Mar. 2008 16:29

metuljčica* napisal/-a:Jaz pa ne vem, ali jih nekateri ne znate prav uporabljati ali kaj, ker nama še NIKOLI ni noben počil. Ne glede na znamko. :?

Mja, tudi nama še noben ni nikoli počil pa največ Durex uporabljava (mogoče kdaj tudi kakšne druge).
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 03. Mar. 2008 16:32

Punce, ki uporabljate kondome - ste se na to popolnoma navadile, jim res zaupate (v primerjavi s kt), vas ne motijo pri seksu (obcutek in to)? Kaj pa vase fante, je njim tudi ok obcutek?

Ker nama so tako-tako ... ne vem ali imava ze v osnovi nek odpor do njih in nama je brezveze ali pa se dejansko manj cuti zadeva.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 03. Mar. 2008 17:27

metuljčica* napisal/-a:Jaz pa ne vem, ali jih nekateri ne znate prav uporabljati ali kaj, ker nama še NIKOLI ni noben počil. Ne glede na znamko. :?

Mogoče bi bilo dobro, če bi si tisti, ki se vam je to že večkrat zgodilo, prebrali navodila o uporabi s tisto nazorno sličico poleg. :?

ja meni se tudi zdi, da eni ne znajo tega pravilno naštimat... zraven pa še dodatno pripomore malo bolj divji seks...

drugače pa pri meni je durex zakon, pa fantu tudi, sporbala pa sma še tudi neke safex, pa neke z bencinske.. pojma nimam kere znamke, ampak so nama pač do zdaj durex najbolj ustrezali...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 03. Mar. 2008 17:29

Aja, v navodilih pise tudi, da se moznost poskodbe kondoma poveca, ce pride kondom v stik s pobrito kozo ... Vredno premisleka :)
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 03. Mar. 2008 17:31

MsN napisal/-a:Punce, ki uporabljate kondome - ste se na to popolnoma navadile, jim res zaupate (v primerjavi s kt), vas ne motijo pri seksu (obcutek in to)? Kaj pa vase fante, je njim tudi ok obcutek?

Ker nama so tako-tako ... ne vem ali imava ze v osnovi nek odpor do njih in nama je brezveze ali pa se dejansko manj cuti zadeva.

z moje strani mi je vseeno če uporabiva kondom, ali pa tabletke... meni obojno paše :D fant pa pravi, da mu je s kondomom bolše, ker j eše dodatno podmazan, pa tudi na koncu sprema ostane v kondomu, pri tabletkah pa če mu pride v mene, morama it obvezno v kopalnico, pa če prakticiraš kakšnega hitrega na kakšnem javnem prostoru (:oops: ) je tudi bolši kondom, ne moreš bit še potem pol dneva s spermo v sebi :?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 03. Mar. 2008 17:35

MsN napisal/-a:Punce, ki uporabljate kondome - ste se na to popolnoma navadile, jim res zaupate (v primerjavi s kt), vas ne motijo pri seksu (obcutek in to)? Kaj pa vase fante, je njim tudi ok obcutek?

Men je blo na začetku ful smotan občutek. Bila sem na tabletkah, nikol prej nisva uporabljala kondoma, pol se je blo pa treba kr naenkrat navadit na njih. Sm si mislila, da se itak nikol ne bom, da bom šla spet na tabletke, ampak je tist čudn občutek izginil. Tko da sm se navadla in ni nobenga več problema. Tud z njegove strani je bil na začetku čudn filing, pa se je tut navadil.

Uporabljava pa Control (Adapta) in se nama še ni noben strgal. Mela sva tud nekaj časa Durex, ampak fantu niso ustrezali, tko da sva zamenjala (no,pa tudi Durex se nama ni nikol strgal). :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Mar. 2008 17:43

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:19, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov