Kondom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
S prejšnimi fanti sem zmeraj s kondomi. Res pa je tud, da so ble bl kratkotrajne zveze. Z zdejšnim fantom pa brez kondoma(jz sam tabletke jem). Kaj pa vem, tud jz bi rajš skoz s kondomom,sam on pa noče-če sm se česa nalezla sm se itaq že, tko da je zdej bzw..nekak pa mi ne dajo miru te spolno prenoslive bolezni..posebi zanč enkrat sm mela glivice in mi ni blo čist nč ušeč.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Pogosto so glivice tud stranski ucinek jemanja tablet. Dost punc, ki nas je jedlo logest smo mele full probleme z glivicami. Jaz sem menjala tablete pa je blo OK. Nekatere kolegice so mele glivice skoz ka so jemale tabletke pa jim tud ni pomagalo ko so menjale tabletke, stanje pa se jim je izboljsalo komaj ko so nehale jemat.
No drugace pa sem jaz zaj ze 2 mesec brez tabletk in uporabljama kondome. Pa nama je cist OK. Men je seks sedaj dost boljsi (ker se dost boljš počutim,pa tud želja po seksu je večja..Prej je sploh ni blo), kondome se tudi da prezivet - vse je v glavi. Men je cist OK, moj pa se tudi ne pritozuje - pa je bil prej eden tistih, ki je skoz jamral da je seksat s kondomom isto kot da bi lizal sladoled cez steklo. Dolgorocno kondomi res niso najboljsa resitev, sam vem pa, da na hormonsko kontracepcijo ne grem več, ker je preveč negativnih stranskih učinkov (ki se jih človek sploh ne zaveda dokler o tem ne začne malo bolj razmišljat oz. dokler mu nekdo ne odpre oči)...
No drugace pa sem jaz zaj ze 2 mesec brez tabletk in uporabljama kondome. Pa nama je cist OK. Men je seks sedaj dost boljsi (ker se dost boljš počutim,pa tud želja po seksu je večja..Prej je sploh ni blo), kondome se tudi da prezivet - vse je v glavi. Men je cist OK, moj pa se tudi ne pritozuje - pa je bil prej eden tistih, ki je skoz jamral da je seksat s kondomom isto kot da bi lizal sladoled cez steklo. Dolgorocno kondomi res niso najboljsa resitev, sam vem pa, da na hormonsko kontracepcijo ne grem več, ker je preveč negativnih stranskih učinkov (ki se jih človek sploh ne zaveda dokler o tem ne začne malo bolj razmišljat oz. dokler mu nekdo ne odpre oči)...
Zadnjič spremenil cat85, dne 11. Jan. 2008 10:19, skupaj popravljeno 1 krat.
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
ne sj ne dam sm mela spolne odnose med tem k sm mela glivice. Takrat jih itaq ne smeš met. Sej tud vem, da glivice niso SPB..sam tko sm jih pač omenla, ker se prek partnerja lahko tud prenašajo. Sam jz sm pač takrat preventivno pol še tist tedn, k nejbi blo že use zdravo uporablal tud kondom..
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
lolika69 napisal/-a:ne sj ne dam sm mela spolne odnose med tem k sm mela glivice. Takrat jih itaq ne smeš met. Sej tud vem, da glivice niso SPB..sam tko sm jih pač omenla, ker se prek partnerja lahko tud prenašajo. Sam jz sm pač takrat preventivno pol še tist tedn, k nejbi blo že use zdravo uporablal tud kondom..
no supr pride tud kondom kdaj prou je tko?
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Sam tok, da omenm - Durex kondomi so očitno res za en drek!!! Nama so počl že zadnč, sam sva na srečo pogruntala še pred "zaključkom", dons je šlo pa vse vame tko da morm it jutr po morning pill - juhu, se že veselim bruhanja (kokr sm brala redkokera ne bruha)
Vsem k seksate z Durex kondomi želim zelo varen seks
Btw: če kdo, hoče, jih prodam ca. 20
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
muffin napisal/-a:Sam tok, da omenm - Durex kondomi so očitno res za en drek!!! Nama so počl že zadnč, sam sva na srečo pogruntala še pred "zaključkom", dons je šlo pa vse vame tko da morm it jutr po morning pill - juhu, se že veselim bruhanja (kokr sm brala redkokera ne bruha)
Durex so fajn...zdaj pa ne vem kako vama je to uspelo kr 2x ze...
I love SISLEY& RW
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
muffin napisal/-a:Ja luknava jih zihr ne, pa tut nobena lubrikanta ne uporablava - sam seksava pač. Zdej če so pa nrjeni sam za čis počasn seks, pa loh to gor napišejo, ne pa da se strgajo 2x v tok kratkm času.
mogoce je v tem problem
I love SISLEY& RW
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
midva tud vedno sam durex uporabljava in tud še nikol ni počl. Pa tud nobene druge firme nism do zdej probala ker nama durex pač ustreza. Je pa res da je treba pazt na velikost da res ustreza možno da je zaradi tega počlo.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
Ne vem, če je mel to kej veze. Mokra sm dost, kondom gre pa tut normalno gor, brez kšnga posebnga vlečenja pa raztegvanja. Mogoče mava pa sam smolo, sej itak bom šla zdej počas spet na KT, kr tole s kondomi mi je muka.
No ja, oglasla sm se, kr sm bla do zdej mnenja, da se Durexe omenja kot zanič kondome, ker jih pač večina uporablja in pr takm številu ljudi je res več šans, da kej poč oz. se večkrat zve, da je pršlo do česa tazga kt pr kšni drugi manj znani firmi ... no zdej mam pač slabe izkušnje z njimi
Btw: a je možn, da se je preveč segreu, kr je biu moj dons zlo živahn?
No ja, oglasla sm se, kr sm bla do zdej mnenja, da se Durexe omenja kot zanič kondome, ker jih pač večina uporablja in pr takm številu ljudi je res več šans, da kej poč oz. se večkrat zve, da je pršlo do česa tazga kt pr kšni drugi manj znani firmi ... no zdej mam pač slabe izkušnje z njimi
Btw: a je možn, da se je preveč segreu, kr je biu moj dons zlo živahn?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]