Kondom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
:S
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 12:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Nikoli nisem uporabljal nič drugega kot Durex in zaenkrat me niti ne mika, da bi karkoli drugega šel poskušat. Jih sedaj uporabljam že več kot šest let in še ni bilo nobenega problema z njimi, razen enkrat se je en uspel skoraj dol zmuznit (kar še vedno ne vem kako mu je to uspelo, ker grejo res na tesno gor ...) ampak to je bilo to.
Sva pa s punco nalivala vodo notri in je kar dosti vode notri šlo, pa še premetavala sva ga v bani ( ) in ni hotel poknit. Tako, da res ne vem kaj delate eni s temi kondomi, da vam tako pokajo.
Trenutno uporabljam Gefühlsecht ampak a je še kaj boljšega mogoče? Sicer že tako ali tako pozabiš, da imaš kaj gor ampak vseeno...
Sva pa s punco nalivala vodo notri in je kar dosti vode notri šlo, pa še premetavala sva ga v bani ( ) in ni hotel poknit. Tako, da res ne vem kaj delate eni s temi kondomi, da vam tako pokajo.
Trenutno uporabljam Gefühlsecht ampak a je še kaj boljšega mogoče? Sicer že tako ali tako pozabiš, da imaš kaj gor ampak vseeno...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
floribunda napisal/-a:Nama so tavijolični Durex veselo pokali. Zdej mava neke masculan, ki so kul, ampak jih ne prodajajo več. Muller so mi pa taki nagravžno mastni. tako da zdej iščeva alternativo. Unidus penguin sva male nazadnje pa Sico, ki pa smrdijo.
Durex so odločno predragi, kakšne izkušnje mate z Ritex? Kaka druga alternativa?
Ritex=dildo effect Ful so debeli. Ima pa po drugi strani ritex najboljši vazelin ever!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- pupika123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2012
tudi midva sva imela probleme z durexovimi, uporabljala sva jih 1 leto brez težav, pol pa so nama v roku 1 meseca trije počili, sedaj uporabljama kondome znamke billy boy. na durex se več nikoli ne vrnem, prevelika panika je bila takrat
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
Midva jih rabiva res poredko, imava pa takrat kar nekaj nevšečnosti z velikostjo. Večina klasičnih kondomov ga preveč stiska, zaradi ozkosti imava probleme z natikanjem in odstranjevanjem, pravi pa tudi, da ga režejo.
Ima kdo kakšne izkušnje z malenkost širšimi kondomi?
Ima kdo kakšne izkušnje z malenkost širšimi kondomi?
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Nama so Unidus najbolj prijetni. Masculanovi so se v primerih dveh paketkov množično trgali in mi je vrh celo ostal v nožnici 2x ( ), ti Unidus se pa po novem v lekarnah dobijo, so dovolj tanki, baje dovolj prijetni, še nikoli niso počili in mene ne dražijo, čeprav me več drugih je.
- sniperka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2012
Pozdravljeni,
sama sem uporabljala logest 5 let, zaradi bolečin v desni dojki in konkretnem zmanjšanju libida sem zadnje pol leta jemala Yaz, bolečine v desni dojki so postale nevzdržne (bila na ultrazvoku in splošnih zdravnikih, niso odkrili nič), bilo je že tako hudo, da nisem mogla spati na desnem boku ali na trebuhu, libido pa se je v tem času rahlo zvišal... tako da sem jih prenehala jemati, bolečine so v roku enega dne povsem izginile ... ker sem ravno imela menstruacijo ni bilo nič sexa, sedaj pa se psihično pripravljava s partnerjem na kondome... ne pisat da so KT kot sladkorčki, saj lahko povzročajo resne probleme in da so kondomi brezveze, nama trenutno ne bo preostalo drugega kot uporaba kondomov... zato če ima kdo na zalogi še kakšen dober komentar o kvalitetnih kondomih je dobrodošel
sama sem uporabljala logest 5 let, zaradi bolečin v desni dojki in konkretnem zmanjšanju libida sem zadnje pol leta jemala Yaz, bolečine v desni dojki so postale nevzdržne (bila na ultrazvoku in splošnih zdravnikih, niso odkrili nič), bilo je že tako hudo, da nisem mogla spati na desnem boku ali na trebuhu, libido pa se je v tem času rahlo zvišal... tako da sem jih prenehala jemati, bolečine so v roku enega dne povsem izginile ... ker sem ravno imela menstruacijo ni bilo nič sexa, sedaj pa se psihično pripravljava s partnerjem na kondome... ne pisat da so KT kot sladkorčki, saj lahko povzročajo resne probleme in da so kondomi brezveze, nama trenutno ne bo preostalo drugega kot uporaba kondomov... zato če ima kdo na zalogi še kakšen dober komentar o kvalitetnih kondomih je dobrodošel
Svoboda posameznika je v tem, da ne ovira svobode drugih.
(neznan vir)
(neznan vir)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov