Kondom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 21. Maj. 2012 16:49

Ja dokaj ironično, da je slovenc tako aktiven v temi o kondomih oz. pravzaprav v vseh sex temah. :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Maj. 2012 18:50

jah, aktiven učenec se velik nauči ;)
hej norci :)
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 29. Maj. 2012 11:24

:S
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 12:56, skupaj popravljeno 1 krat.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 29. Maj. 2012 19:17

Nikoli nisem uporabljal nič drugega kot Durex in zaenkrat me niti ne mika, da bi karkoli drugega šel poskušat. Jih sedaj uporabljam že več kot šest let in še ni bilo nobenega problema z njimi, razen enkrat se je en uspel skoraj dol zmuznit (kar še vedno ne vem kako mu je to uspelo, ker grejo res na tesno gor ...) ampak to je bilo to.
Sva pa s punco nalivala vodo notri in je kar dosti vode notri šlo, pa še premetavala sva ga v bani ( :D ) in ni hotel poknit. Tako, da res ne vem kaj delate eni s temi kondomi, da vam tako pokajo.

Trenutno uporabljam Gefühlsecht ampak a je še kaj boljšega mogoče? Sicer že tako ali tako pozabiš, da imaš kaj gor ampak vseeno... :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 29. Maj. 2012 19:54

floribunda napisal/-a:Nama so tavijolični Durex veselo pokali. Zdej mava neke masculan, ki so kul, ampak jih ne prodajajo več. Muller so mi pa taki nagravžno mastni. tako da zdej iščeva alternativo. Unidus penguin sva male nazadnje pa Sico, ki pa smrdijo.

Durex so odločno predragi, kakšne izkušnje mate z Ritex? Kaka druga alternativa?

Ritex=dildo effect :D Ful so debeli. Ima pa po drugi strani ritex najboljši vazelin ever!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pupika123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pupika123 » 12. Jul. 2012 21:43

tudi midva sva imela probleme z durexovimi, uporabljala sva jih 1 leto brez težav, pol pa so nama v roku 1 meseca trije počili, sedaj uporabljama kondome znamke billy boy. na durex se več nikoli ne vrnem, prevelika panika je bila takrat
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 13. Jul. 2012 10:33

ja, durex so men osebno res grozni.
vedno je nekaj.. ali padejo dol ali pa se strgajo med samim seksom kot tudi prej :S
masculan, tak kot pravi floribunda, so kul
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 03. Avg. 2012 12:53

Midva jih rabiva res poredko, imava pa takrat kar nekaj nevšečnosti z velikostjo. Večina klasičnih kondomov ga preveč stiska, zaradi ozkosti imava probleme z natikanjem in odstranjevanjem, pravi pa tudi, da ga režejo.
Ima kdo kakšne izkušnje z malenkost širšimi kondomi? :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 03. Avg. 2012 13:32

Nama so Unidus najbolj prijetni. Masculanovi so se v primerih dveh paketkov množično trgali in mi je vrh celo ostal v nožnici 2x ( :eek: ), ti Unidus se pa po novem v lekarnah dobijo, so dovolj tanki, baje dovolj prijetni, še nikoli niso počili in mene ne dražijo, čeprav me več drugih je.
pupika123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pupika123 » 03. Avg. 2012 17:13

disketa...priporočam vama znamko my size, dobita pa jo v vsakem sex shopu, ne kupujta pa si durexovih xxl kondomov, ker ti so nama v dveh različnih škatlicah veselo pokali
Uporabniški avatar
Mucka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mucka* » 21. Avg. 2012 23:05

Tudi jaz imam slabe izkušnje z Durex-ovimi kondomi, namreč nama jih je kar nekaj popokalo. Sicer že kar nekaj let ne uporabljava kondomov, ampak jaz Durexu ne zaupam najbolje. Najbolj zadovoljna sva bila z Billy boy kondomi.
Uporabniški avatar
Lavriksa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lavriksa » 19. Sep. 2012 14:13

Billy boy - prvič slišim, kje jih prodajajo?
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 19. Sep. 2012 16:16

Müller.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 26. Sep. 2012 22:15

tanF napisal/-a:Trenutno uporabljam Gefühlsecht ampak a je še kaj boljšega mogoče? Sicer že tako ali tako pozabiš, da imaš kaj gor ampak vseeno... :)

:wtg:

Pohvalno.
sniperka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sniperka » 02. Okt. 2012 21:31

Pozdravljeni,
sama sem uporabljala logest 5 let, zaradi bolečin v desni dojki in konkretnem zmanjšanju libida sem zadnje pol leta jemala Yaz, bolečine v desni dojki so postale nevzdržne (bila na ultrazvoku in splošnih zdravnikih, niso odkrili nič), bilo je že tako hudo, da nisem mogla spati na desnem boku ali na trebuhu, libido pa se je v tem času rahlo zvišal... tako da sem jih prenehala jemati, bolečine so v roku enega dne povsem izginile :o ... ker sem ravno imela menstruacijo ni bilo nič sexa, sedaj pa se psihično pripravljava s partnerjem na kondome... ne pisat da so KT kot sladkorčki, saj lahko povzročajo resne probleme in da so kondomi brezveze, nama trenutno ne bo preostalo drugega kot uporaba kondomov... zato če ima kdo na zalogi še kakšen dober komentar o kvalitetnih kondomih je dobrodošel
Svoboda posameznika je v tem, da ne ovira svobode drugih.
(neznan vir)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov