Kondom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Meni so mullerjevi kondomi najbolši... do zdaj. Durex so se mi tak veselo trgali, ti pa se mi še niso, tak da.
Tabletk mi pa ni za jemat. Za telo niso ravno najboljša izbira.
Pa vse je packasto, če pride znotraj... Don't like it at all, da ti še cel dan nekaj kaplja kot da maš menstruacijo. Da pa je nekaj drugačen občutek, ker mu pride v tebe - whattf? Al sm samo js drugače narejena
Tabletk mi pa ni za jemat. Za telo niso ravno najboljša izbira.
Pa vse je packasto, če pride znotraj... Don't like it at all, da ti še cel dan nekaj kaplja kot da maš menstruacijo. Da pa je nekaj drugačen občutek, ker mu pride v tebe - whattf? Al sm samo js drugače narejena
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
^^ ja kot da je sperme 2deci greš na wc pa steče vse ven
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
In zakaj bi počel to, kao double protection?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Jap. Z dvema je kao še večja možnost, da ne bo zdržal Sem pa že večkrat slišala, da se Durex precej trgajo. Z bivšim sva jih 5 let uporabljala in se nama nikol ni zgodilo, da bi se strgal (trkam). Med tem ko mi je pa en drug bivši rekel, da so se njemu tud trgali in da mu niso kul, tak da z njim sva pol ene druge uporabljala. Tak da res nvm. Nič ni sto procentno
Yada, yada, yada...
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
eh.. bi blo treba mal prebrskat kje se take trpežne najde.. ampak, vsaj zdaj še nimam teh problemov
se mi zdi pa vse boljše kot da kontracepcijo je. če ne pa, ni nujno da ga moraš ravno tja vtikat da ti pride
se mi zdi pa vse boljše kot da kontracepcijo je. če ne pa, ni nujno da ga moraš ravno tja vtikat da ti pride
hej norci
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Durex so kul, ker so fajn tanki. Edini kondomi, pri kerih nimaš totalno gumijastega filinga. Po tolk dolgi zvezi se pa tud že tolk umirimo, da se nam ne trgajo več No, vsaj nama se še ni zgodilo.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Nama so tavijolični Durex veselo pokali. Zdej mava neke masculan, ki so kul, ampak jih ne prodajajo več. Muller so mi pa taki nagravžno mastni. tako da zdej iščeva alternativo. Unidus penguin sva male nazadnje pa Sico, ki pa smrdijo.
Durex so odločno predragi, kakšne izkušnje mate z Ritex? Kaka druga alternativa?
Durex so odločno predragi, kakšne izkušnje mate z Ritex? Kaka druga alternativa?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
slovenc79 napisal/-a:ritex so za v rit
taki kot si ti, pri nas hodijo v posebne šole.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov