Kondom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
zato,ker ni tko simpl
kondomi so edino kontracepcijsko sredstvo,ki te poleg nosečnosti ščitijo še pred SPB (ne 100% ampak vseeno te)
spirala pa je bolj primerna za ženske,ki ne želijo več imeti otrok in mislim,da jo ginekologi mladim dekletom zelo neradi predpisujejo
kondomi so edino kontracepcijsko sredstvo,ki te poleg nosečnosti ščitijo še pred SPB (ne 100% ampak vseeno te)
spirala pa je bolj primerna za ženske,ki ne želijo več imeti otrok in mislim,da jo ginekologi mladim dekletom zelo neradi predpisujejo
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Spiralo dajejo samo tistim, ki že imajo kakšnega otroka.
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
Mahagonij napisal/-a:Ce prav razumem jo PREDLAGAJO tistim, ki ze imajo kaksnega otroka.**medyka** napisal/-a:Spiralo dajejo samo tistim, ki že imajo kakšnega otroka.
js pa razumem, da ženske ki želijo spirala, morajo imeti že otroka?
-
Da, vsaj tako je meni ginekologinja rekla, ko sva izbirali ustrezno kontracepcijsko sredstvo zame. Pač da spirala ni zame, ker še nisem rodila.
Vendar sem videla, da imajo tudi takšne, ki so primerni za ženske, ki še niso rodile in tega tudi nočejo;
Vendar sem videla, da imajo tudi takšne, ki so primerni za ženske, ki še niso rodile in tega tudi nočejo;
Je izjemno primerna oblika zaščite za ženske, ki so že rodile in so starejše od 35. leta, ženske, ki imajo premočne mesečne krvavitve, ženske z endometriozo in ženske, ki jim je ljubše življenje z zelo blagimi menstruacijami ali celo brez krvavitev.
Izdelujemo ga v dveh velikostih:
* GINETIK NORMAL (koda 2550) je primeren za ženske, ki so že rodile
* GINENTIK MINI (koda: 2555) je primeren za ženske, ki še niso rodile in ne načrtujejo nosečnosti.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
študent_p napisal/-a:Zanima me, kje konkretno prodajajo lifestyle kondome? Pa ne mislim nasplošno, ampak sprašujem specifično: ta in ta trgovina/trafika v x kraju na y ulici/trgu/cesti. Odgovor "V vsaki večji trafiki" mi nič ne pove.
Na ebay.com jih majo, pa ful poceni. Mama z mojim in so zlo fajn
tile so recimo kr poceni, pa še poštnina te ne pride dost. nvm poglej =)
http://cgi.ebay.com/100-lifestyles-ultr ... 5635bdf67d
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
**medyka** napisal/-a:Da, vsaj tako je meni ginekologinja rekla, ko sva izbirali ustrezno kontracepcijsko sredstvo zame. Pač da spirala ni zame, ker še nisem rodila.
Vendar sem videla, da imajo tudi takšne, ki so primerni za ženske, ki še niso rodile in tega tudi nočejo;Je izjemno primerna oblika zaščite za ženske, ki so že rodile in so starejše od 35. leta, ženske, ki imajo premočne mesečne krvavitve, ženske z endometriozo in ženske, ki jim je ljubše življenje z zelo blagimi menstruacijami ali celo brez krvavitev.
Izdelujemo ga v dveh velikostih:
* GINETIK NORMAL (koda 2550) je primeren za ženske, ki so že rodile
* GINENTIK MINI (koda: 2555) je primeren za ženske, ki še niso rodile in ne načrtujejo nosečnosti.
Ja pomojem zato odsvetujejo zenskam k se niso rodile, ker zadeva drzi 5 let če se ne motim in ce se pol zmislijo imet otroka je pol spet križ. Ljudje se dost hitro premislijo glede otrok, sploh ženske v dvajsetih.
Jst sm zato vprašal, ker je na enem drugem forumu ena zenska v dvajsetih, ki se ni rodila, govorila da je njej to fajn, da si to zrihta pol ma pa 5 let mir pred nosečnostjo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Zmožnost ponovne zanositve je popolna, saj se sluznica maternice obnovi že v prvem mesecu po odstranitvi. Ne bi vedela zakaj jo potem svetujejo samo ženskam, ki so že rodile.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Mahagonij napisal/-a:**medyka** napisal/-a:Da, vsaj tako je meni ginekologinja rekla, ko sva izbirali ustrezno kontracepcijsko sredstvo zame. Pač da spirala ni zame, ker še nisem rodila.
Ja pomojem zato odsvetujejo zenskam k se niso rodile, ker zadeva drzi 5 let če se ne motim in ce se pol zmislijo imet otroka je pol spet križ. Ljudje se dost hitro premislijo glede otrok, sploh ženske v dvajsetih.
Jst sm zato vprašal, ker je na enem drugem forumu ena zenska v dvajsetih, ki se ni rodila, govorila da je njej to fajn, da si to zrihta pol ma pa 5 let mir pred nosečnostjo.
meni je bla priporocena, pri 19ih, brez otrok, valda ker ne morm jemat nobene hormonske kontracepcije, tako da mi hoces noces preostane samo kondom, ki pa po mnenju nekaterih ginekologov NI primerna zascita ce imas rednega partnerja in reden seks. samo se nisem odlocla za to... =)
tako da se res priporoca vecinoma samo po porodu, ni pa to pravilo
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
Tile ginekologi so tud tapravi, kaj vse ne slišiš tam. Meni je pa rekla, da naj s kondomom, ker tabletk mi ne priporoča in da sem sicer že tako dovolj stara, da tko ne potrebujem več zaščite, kao da bi sedaj pa že lahko zanosla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov