Kondom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Vseeno moras veselico prekinit za pol minute da si ga gor das. Nekak zmoti celotno surprise sex idejo. Saj drugace me to ne moti.[She.] napisal/-a:^^ zju3 k usteneš vedno en kondom u žep za usak slučaj pa bo
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Mahagonij napisal/-a:Vseeno moras veselico prekinit za pol minute da si ga gor das. Nekak zmoti celotno surprise sex idejo. Saj drugace me to ne moti.[She.] napisal/-a:^^ zju3 k usteneš vedno en kondom u žep za usak slučaj pa bo
Dej ga že zju3 gor.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
p!ka napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Vseeno moras veselico prekinit za pol minute da si ga gor das. Nekak zmoti celotno surprise sex idejo. Saj drugace me to ne moti.[She.] napisal/-a:^^ zju3 k usteneš vedno en kondom u žep za usak slučaj pa bo
Dej ga že zju3 gor.
HAHA!!!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
p!ka napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Vseeno moras veselico prekinit za pol minute da si ga gor das. Nekak zmoti celotno surprise sex idejo. Saj drugace me to ne moti.[She.] napisal/-a:^^ zju3 k usteneš vedno en kondom u žep za usak slučaj pa bo
Dej ga že zju3 gor.
Dj nehej te bo kdo resno vzel pa cel dan hodil naokrog s kondomom na tiču
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Gost
Ženski kondom, femidom - http://www.kondomanija.si/femidom-p-132.html
Ali pozna katera? Mogoče uporablja?
Ali pozna katera? Mogoče uporablja?
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Uf, tale ženski kondom ne zgleda lih kej praktičen, še manj pa privlačen
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Kje se da to kupit? Js bi pa poskusla
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
poglej si temo prav o ženskem kondomu in si poglej, če ti je sploh način oz. postopek všeč. večini namreč dol pade, ko vidi, koliko kompliciranja je in da je navadni moški kondom enostavnejši za uporabo.
- Gost
rammsteingirl napisal/-a:poglej si temo prav o ženskem kondomu in si poglej, če ti je sploh način oz. postopek všeč. večini namreč dol pade, ko vidi, koliko kompliciranja je in da je navadni moški kondom enostavnejši za uporabo.
Načeloma ni pretirano komplicirano - moški kondom natakneš, ženskega vstaviš. Kolikor berem po forumu je nekaterim že natikanje kondoma tlaka, torej ni bistvene razlike. Smo pa veliko bolj navajeni na moške kondome, po moje tudi ženski ni neka katastrofa, je pa verjetno manj zanesljiv glede na to, da se mora točno prilegati nožnici in penisu hkrati, medtem ko se mora moški kondom samo dobro pozicionirati na penis in to je to.
Ženski kondom lahko naročiš na točno tem linku zgoraj - gre za spletno trgovino s kondomi.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ok, z mojega zornega kota je dokaj komplicirano in ne vem, če bi se tega postopila. tudi fantu bi bilo pomoje bolje, da bi kar ostala lepo pri moškem kondomu, ker je bolj zihr.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
V ljubljani v prakticno vsaki vecji trafiki in pa bencinski (tm jst kupujem, zato ne vem kako je v navadnih trgovinah)študent_p napisal/-a:Zanima me, kje prodajajo Lifestyle kondome, ki jih nekatere omenjate?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Kaj je zate večja trafika?Mahagonij napisal/-a:V ljubljani v prakticno vsaki vecji trafiki in pa bencinski (tm jst kupujem, zato ne vem kako je v navadnih trgovinah)študent_p napisal/-a:Zanima me, kje prodajajo Lifestyle kondome, ki jih nekatere omenjate?
Bencinske črpalke - Petrol ali tudi ostale (OMV...)?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov