Kondom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, saj to je nekaj normalnega. vse, ki smo nehale jemati KT, imamo strah pred tem. sčasoma se je pa itak potrebno navaditi.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Mene pa s kondomi ni blo nikol strah. Vedno sm se počutla dosti bolj varno, ker sm vidla, da je sperma ostala v kondomu. Ko sm bla pa na tabletkah pa sm bla bolj v strahu, ker je blo sperma use okol.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
sibtigrca - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Moj nasvet je, da probajta mogoče z ultra tankimi kondomi, katere komaj čutiš da ga ima gor, pa probajta se z natikanjem kondom zabavati, ne pa da vmes ti razmišlaš da je to nujno zlo, pa da on razmišla kako mu bo dol padu, pač pomagaj mu da bo pozabil na to da je kondom neka ovira, štekaš? mislim da je bil tudi v cosmu enkrat en članek še en dolgo nazaj, kako ne izgubiti zanimanja za spolni odnos, kljub temu da moraš vmes natakniti kondom!
-
p!ka - Cosmofrik
sibtigrca napisal/-a:Moj nasvet je, da probajta mogoče z ultra tankimi kondomi, katere komaj čutiš da ga ima gor
Jz sm za te slišala, da zlo radi počijo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jah brez kondoma je nekaj boljsi seks I guess, ampak ni krize.
Je ze bla na KT pa sva sla nazaj na kondome pol, ker so tablete povzrocale celulit in druge tezave. Vcasih malo pogresam seks brez kondoma. Ena definitivna negativna stran kondomov je da je ne morem nenadoma v kuhinji naskocit in zivalsko nategnit. Pac take nenadne akcije je tezje izvest.
Je ze bla na KT pa sva sla nazaj na kondome pol, ker so tablete povzrocale celulit in druge tezave. Vcasih malo pogresam seks brez kondoma. Ena definitivna negativna stran kondomov je da je ne morem nenadoma v kuhinji naskocit in zivalsko nategnit. Pac take nenadne akcije je tezje izvest.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Gost
Mahagonij napisal/-a:Jah brez kondoma je nekaj boljsi seks I guess, ampak ni krize.
No, mi je všeč eno realno moško mnenje
p!ka, ni res, da tanki kondomi radi počijo. Tudi tanki kondomi so testirani in morajo nuditi isto zaščito kot običajni. In smo spet pri zgodbicah 'sem slišala ...'
-
p!ka - Cosmofrik
MsN napisal/-a:[p!ka, ni res, da tanki kondomi radi počijo. Tudi tanki kondomi so testirani in morajo nuditi isto zaščito kot običajni. In smo spet pri zgodbicah 'sem slišala ...'
In kaj zdej zavijaš z očmi, ker sm napisala kaj sm slišala od drugih ? Meni so kolegi rekli, da so jih ti tanki večkrat počli kot navadni in sm to napisala. Al zdej obvelja sam strokovno mnenje?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
.......vsak kondom poči, če ni pravilno nameščen....pri pokanju gre bl za ne iztisnenje zraka kot za "debelino" kondoma...... Tko da mal bl se bo pr nameščanju treba potrudit pa bo šlo tud z najtanjšimi
Vaja dela mojstra
Vaja dela mojstra
- Gost
Ja, se strinjam z barbika_444.
Sicer pa ja - imam alergijo na 'sem slišala ...' ali pa 'moja kolegica pravi ...', ker na temo kondomov je napisanega toliko blabla-ja, da ti postane slabo, če že četrt povedanega absorbiraš v nek nezaveden del svojih možganov. Škoda, no, ker verjetno marsikoga potem odvrne od uporabe kondomov - po nepotrebnem.
Sicer pa ja - imam alergijo na 'sem slišala ...' ali pa 'moja kolegica pravi ...', ker na temo kondomov je napisanega toliko blabla-ja, da ti postane slabo, če že četrt povedanega absorbiraš v nek nezaveden del svojih možganov. Škoda, no, ker verjetno marsikoga potem odvrne od uporabe kondomov - po nepotrebnem.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Men so ogromno pokali kondomi, ker noznica ni bila ful vlazna(ta problem je pa bil zaradi nekih zdravil). Kaksno daljse menjavanje polozajev = povrsina kondoma se precej posusi in hitro poci. Ni napacno natikanje edini razlog za pokanje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov