Kondom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Okt. 2008 10:49

mi.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Okt. 2008 10:53

Meni niti, sam trenutno se me tolko prestrašle te smrti punc zarad KT, da ma na izbiro: kondom al pa nič seka. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 03. Okt. 2008 10:59

Meni se pa ravno KT zdijo bolj ''varne'' od kondomov, ker tam sploh ne pride do ovulacije.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 03. Okt. 2008 11:01

~NIA~ napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Jz pa se še zdej počutim bolj "varna" pr seksu s kondomom kot pa s KT, ker pr kondomu ostane use not. :freude:

jst pa kondomov ne maram ker se mi zdi da use škripa in še valda da pr tipu ni isti filing, tud če vsi govorijo da kao je.. nevem, men npr. ni isti filing če se stvari dotikam z rokavicami kot pa z golimi rokami.

Ljubica, daj odpri kondom, ga natakni na prste leve roke, desno pa obleči v rokavico (pleteno ali gumijasto) in primerjaj. Poročaj o občutku.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 03. Okt. 2008 17:07

Jz ne vem kaj majo eni neke fobije proti kondomom :)
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 03. Okt. 2008 17:13

p!ka napisal/-a:Jz pa se še zdej počutim bolj "varna" pr seksu s kondomom kot pa s KT, ker pr kondomu ostane use not.

Evo, js tud. Ma sploh še nisem nikoli pomislila, da bi se karkoli zgodilo, menstruacija še ni nikol zamujala. Kondomi so zakon. :D
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 03. Okt. 2008 17:58

Jaz imam veliko raje KT. Seveda tud zato, ker mi ne delajo nobenih vecjih problemov (po skoraj dveh letih se libido ni kaj znatno zmanjsal, vlaznost tudi ne, itd.). Vcasih imava tudi kondome, ker naju je obeh groza oploditve oz. da bi jaz zanosila, sploh mene zagrabi panika.. Ce se npr. zgodi, da s tabletko po nesreci zamudim malo vec, kot bi smela, mava pac kondom. Kondomov ne maram, ker skripa, cutim, da mi pobere vso vlaznost, dost manj seksi se pocutim, manj povezano s fantom. On pravi podobno. A se zmeraj rajs kondom kot pa metoda umika, tisto se mi zdi pa na sceno ruske rulete. :lol:
What's the story, morning glory?
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Murphy the housedog » 03. Okt. 2008 18:02

Vem da nism lih najbol odgovorn pa to,sam men so kondomi res neki fuuul bednega...ok če gre za one-night pol ga bom itak uporabo ane,ker se zavedam vseh spolno prenoslivih bolezni in vega ostalega...sam v resni zvezi si pa ne zamišljam sexa s kondomom,res ne!
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 03. Okt. 2008 20:28

Murphy the housedog napisal/-a:Vem da nism lih najbol odgovorn pa to,sam men so kondomi res neki fuuul bednega...ok če gre za one-night pol ga bom itak uporabo ane,ker se zavedam vseh spolno prenoslivih bolezni in vega ostalega...sam v resni zvezi si pa ne zamišljam sexa s kondomom,res ne!

Ti neodgovornež!
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 03. Okt. 2008 20:33

MsN napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:
jst pa kondomov ne maram ker se mi zdi da use škripa in še valda da pr tipu ni isti filing, tud če vsi govorijo da kao je.. nevem, men npr. ni isti filing če se stvari dotikam z rokavicami kot pa z golimi rokami.

Ljubica, daj odpri kondom, ga natakni na prste leve roke, desno pa obleči v rokavico (pleteno ali gumijasto) in primerjaj. Poročaj o občutku.

Ljubica dej si tiča nabav pa seksej brez kondoma potem pa seksaj s kondomom. Poročaj o občutku :roll: Kljub tankemu kondomu je občutek drugačen, zakaj le? Ker je pač dodatna plast čez kožo in živčne končiče, ki bolj občutijo brez te odvečne plasti.

Več al mn pa ŽENSKE(ja te bodo res vedle kak je sploh občutek dat tiča v vagino) govorijo, da eeeh sej je isti filing s kondomom medtem ko večina tipov pravi da ni, kar je logično.
It was forever..but it didnt last long..
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 03. Okt. 2008 20:55

Nikjer ne piše, da je s kondomom enako kot brez, več ali manj pa ljudje, ki nikoli niso redno uporabljali kondomov, pametujejo o tem, kako je to eno samo sranje brez občutka ipd. In ne, obstajajo tudi fantje, ki ne občutijo pretirane razlike s kondomom ali brez - razlika je, ni pa taka kot da bi dejansko šlo za pravo gumo, šipo in sladoled ter podobno.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 03. Okt. 2008 22:01

p!ka napisal/-a:Jz pa se še zdej počutim bolj "varna" pr seksu s kondomom kot pa s KT, ker pr kondomu ostane use not. :freude:

Punce, ki se bojite KT se pozanimajte kako KT sploh delujejo. :wink:
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 04. Okt. 2008 0:19

ma kakorkoli že. dejstvo, je, da so KT škodljive. kemija, kemija in še enkrat kemija. prisegam na kondome.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 04. Okt. 2008 10:49

..Evelyn.. napisal/-a:Kljub tankemu kondomu je občutek drugačen, zakaj le? Ker je pač dodatna plast čez kožo in živčne končiče, ki bolj občutijo brez te odvečne plasti.

Več al mn pa ŽENSKE(ja te bodo res vedle kak je sploh občutek dat tiča v vagino) govorijo, da eeeh sej je isti filing s kondomom medtem ko večina tipov pravi da ni, kar je logično.

Ne govori neumnosti, ker se smešiš.

Moški, ki se z vsemi štirimi upirajo kondomom, imajo kondomofobijo - in to čisto neupravičeno. Če se uprabljajo tanki kondomi (ne standard), je razlika, takrat ko je tič že lepo noter, punca pa fejst mokra, dokaj minimalna. Kdor pravi obratno, se mu verjetno kondom vozi po tiču gor in dol, kar ima za posledico občutek vrečkavosti.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 04. Okt. 2008 10:59

jst tud nemaram kondomou. Med M ja, čene pa NIČ :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]