Kondom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Meni niti, sam trenutno se me tolko prestrašle te smrti punc zarad KT, da ma na izbiro: kondom al pa nič seka.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Meni se pa ravno KT zdijo bolj ''varne'' od kondomov, ker tam sploh ne pride do ovulacije.
- Gost
~NIA~ napisal/-a:p!ka napisal/-a:Jz pa se še zdej počutim bolj "varna" pr seksu s kondomom kot pa s KT, ker pr kondomu ostane use not.
jst pa kondomov ne maram ker se mi zdi da use škripa in še valda da pr tipu ni isti filing, tud če vsi govorijo da kao je.. nevem, men npr. ni isti filing če se stvari dotikam z rokavicami kot pa z golimi rokami.
Ljubica, daj odpri kondom, ga natakni na prste leve roke, desno pa obleči v rokavico (pleteno ali gumijasto) in primerjaj. Poročaj o občutku.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
p!ka napisal/-a:Jz pa se še zdej počutim bolj "varna" pr seksu s kondomom kot pa s KT, ker pr kondomu ostane use not.
Evo, js tud. Ma sploh še nisem nikoli pomislila, da bi se karkoli zgodilo, menstruacija še ni nikol zamujala. Kondomi so zakon.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Jaz imam veliko raje KT. Seveda tud zato, ker mi ne delajo nobenih vecjih problemov (po skoraj dveh letih se libido ni kaj znatno zmanjsal, vlaznost tudi ne, itd.). Vcasih imava tudi kondome, ker naju je obeh groza oploditve oz. da bi jaz zanosila, sploh mene zagrabi panika.. Ce se npr. zgodi, da s tabletko po nesreci zamudim malo vec, kot bi smela, mava pac kondom. Kondomov ne maram, ker skripa, cutim, da mi pobere vso vlaznost, dost manj seksi se pocutim, manj povezano s fantom. On pravi podobno. A se zmeraj rajs kondom kot pa metoda umika, tisto se mi zdi pa na sceno ruske rulete.
What's the story, morning glory?
- Murphy the housedog
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 5. 2008
Vem da nism lih najbol odgovorn pa to,sam men so kondomi res neki fuuul bednega...ok če gre za one-night pol ga bom itak uporabo ane,ker se zavedam vseh spolno prenoslivih bolezni in vega ostalega...sam v resni zvezi si pa ne zamišljam sexa s kondomom,res ne!
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Murphy the housedog napisal/-a:Vem da nism lih najbol odgovorn pa to,sam men so kondomi res neki fuuul bednega...ok če gre za one-night pol ga bom itak uporabo ane,ker se zavedam vseh spolno prenoslivih bolezni in vega ostalega...sam v resni zvezi si pa ne zamišljam sexa s kondomom,res ne!
Ti neodgovornež!
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
MsN napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:
jst pa kondomov ne maram ker se mi zdi da use škripa in še valda da pr tipu ni isti filing, tud če vsi govorijo da kao je.. nevem, men npr. ni isti filing če se stvari dotikam z rokavicami kot pa z golimi rokami.
Ljubica, daj odpri kondom, ga natakni na prste leve roke, desno pa obleči v rokavico (pleteno ali gumijasto) in primerjaj. Poročaj o občutku.
Ljubica dej si tiča nabav pa seksej brez kondoma potem pa seksaj s kondomom. Poročaj o občutku Kljub tankemu kondomu je občutek drugačen, zakaj le? Ker je pač dodatna plast čez kožo in živčne končiče, ki bolj občutijo brez te odvečne plasti.
Več al mn pa ŽENSKE(ja te bodo res vedle kak je sploh občutek dat tiča v vagino) govorijo, da eeeh sej je isti filing s kondomom medtem ko večina tipov pravi da ni, kar je logično.
It was forever..but it didnt last long..
- Gost
Nikjer ne piše, da je s kondomom enako kot brez, več ali manj pa ljudje, ki nikoli niso redno uporabljali kondomov, pametujejo o tem, kako je to eno samo sranje brez občutka ipd. In ne, obstajajo tudi fantje, ki ne občutijo pretirane razlike s kondomom ali brez - razlika je, ni pa taka kot da bi dejansko šlo za pravo gumo, šipo in sladoled ter podobno.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ma kakorkoli že. dejstvo, je, da so KT škodljive. kemija, kemija in še enkrat kemija. prisegam na kondome.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
..Evelyn.. napisal/-a:Kljub tankemu kondomu je občutek drugačen, zakaj le? Ker je pač dodatna plast čez kožo in živčne končiče, ki bolj občutijo brez te odvečne plasti.
Več al mn pa ŽENSKE(ja te bodo res vedle kak je sploh občutek dat tiča v vagino) govorijo, da eeeh sej je isti filing s kondomom medtem ko večina tipov pravi da ni, kar je logično.
Ne govori neumnosti, ker se smešiš.
Moški, ki se z vsemi štirimi upirajo kondomom, imajo kondomofobijo - in to čisto neupravičeno. Če se uprabljajo tanki kondomi (ne standard), je razlika, takrat ko je tič že lepo noter, punca pa fejst mokra, dokaj minimalna. Kdor pravi obratno, se mu verjetno kondom vozi po tiču gor in dol, kar ima za posledico občutek vrečkavosti.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]