Kondom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Berđa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Berđa » 08. Dec. 2006 13:13

No da potešim zanimanje! Probala, bol je zadovoljen, reku je pač da ni enak občutek, pa da bo probal še kdaj, da mu bo lahko do konca pršlo notr, da mu ne bo treba vn dajat. Dol mu pa ni padu, tkoda upam da sva uspela.
Dobi za božička kup kondomov, lubrikant pa knjigo kamasutra, da bova lahko mal prakticirala:D
Hvala vsem, ki me ne kritizirate za nasvete!

p.s.: s fantom sva skupaj že 4 leta, tko da mu zaupam in ni to samo za eno noč!
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
she007
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 10. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a she007 » 12. Dec. 2006 15:40

da ne odpiram nove teme, bi vprašala kar tu...

moj partner me večx prosi, da mu dam kondom gor pa mi je ob tem zelo neprijetno..
u bistvu me je sram, ker se bojim, da bi mu ga narobe nataknila in podobne stvari. help, please :roll:
i feel i love you more and more
i feel i need you more and more
i feel i m looking for your body more and more
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 12. Dec. 2006 17:54

sej nimaš kej narobe naredit, samo prav ga je treba obrnit. probaj doma na kakšnem korenčku. :wink:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Libra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Libra » 23. Dec. 2006 9:54

js mam pa eno vprašanje. Koliko so kondomi zanesljivi? V procentih? Kako pogosto počijo?
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 23. Dec. 2006 14:33

98%
Uporabniški avatar
LoLLypoop=))
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006
Kraj: =)) kr tuky

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLLypoop=)) » 23. Dec. 2006 17:50

...kondomi.....FUJJJ =)) js jih sovražm....zato kr to ni naravno...proti "trebušču" - tabletke....je pa res da so te "naključne avanturce" tok spontane da strast hitr hitr hiti =)) samo....bolezni.....jih je toooooolk....in nikoli ne ves ( kulk jih je mel pred tabo in kake ).... sexala sm z...s tipom sva eksperimentirala.... sam nataknt ga z usti...to mora bit pa huuuudo sexy in bomo se učili =))
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 11. Jan. 2007 23:30

Jah alergija na lateks oz. kakšna izmed snovi v kondomih, ne bi zdele iz glave vedla, katere so kej. :D

Drugač se pa ni za zezat s tem - vsaj jst se ne grem neki na lepe besede, kondom al pa nč! ;)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
neja21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neja21 » 12. Jan. 2007 15:08

...pol morva pa valda kako drugo firmo probat :o ......verjetno je kej na tem...k brez pa ni šans... (pa brez česa druzga tut ne gre) :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 03. Sep. 2007 11:23

a je treba prvi mesec jemanja KT uporabljati tudi kondom ali so tabletke že dovolj učinkovite?
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 03. Sep. 2007 14:22

Že nekaj ur po tem, ko vzameš prvo tabletko, si zaščitena, tak da ne potrebuješ kondoma!

Če te pa kaj glede tabletk zanima, pa pejt gledat pod temo zdravje--->kontracepcijske tabletke!
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 03. Sep. 2007 17:07

je če te je tako strah da bi zanosila če ti "spusti not" pa naj uporabi robček... aja pa tabletke so zato narejena, da ne zanosiš, če ne bi učinkovale jih sigurno ne bi dobila pri ginekologu, če jih redno jemlješ je vse lepo in prav tudi če ti partner "spusti not"... zame ni to nič kaj takega... vi2 se pa po moje morata pogovoriti kaj in kako...
Uporabniški avatar
MusTangicA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MusTangicA » 04. Sep. 2007 17:12

Sej kondom niti ni tok napačna zadeva, sam če se res bojiš zanositve, pol ti predlagam, da ga kljub tabletkam uporabljata takrat, ko imaš tiste najbolj "nevarne" dneve - pač, 14 dni po začetku menstruacije - tkrat sploh ni težko s kondomom, k je dost vlažno ;). Midva tko prakticirava, pa je čist fletn :).
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 05. Sep. 2007 12:55

Malo preveč paničariš...sej pa ne morš "kar tako" zanosit. Tako ti bom rekla...katera mi bo rekla da je zanosila kljub temu da je uporabljala oz. jemala tabletke...LAŽE....ne poznam oz. nisem še za nobene slišala ki bi zanosila na tak način...drugo je to da ne jemlje redno tabletk pol pa zanosi in kar na 1x tabletke ne delujejo več...ja ta bo... :roll:
Če jemlješ tabletke sploh nimaš ovulacije...tako da ni panike...sicer pa..če te tvoj dragi ne more upoštevat in pač ven "spustit" ;) ga pač daj mal na hladno... :twisted:
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 05. Sep. 2007 12:59

*smokvica* napisal/-a:...katera mi bo rekla da je zanosila kljub temu da je uporabljala oz. jemala tabletke...LAŽE....ne poznam oz. nisem še za nobene slišala ki bi zanosila na tak način.

A dej nehi no...od mojga fanta brat je ravno tak nastal. Mama je jedla tablete, a vseen zanosla! Pa tut za eno drugo sm že slišala, da je na tak način zanosla. Tablete tut niso 100%.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 05. Sep. 2007 14:17

poglej - naredi, kak se tebi najbolj prav zdi. če hočeš uporabljat obojno, potem pa daj. se mi to ne zdi narobe. ti sam naredi tak, da neboš zanosila ali dobila kakršnekoli bolezni. ne oziraj se na to, če te kdo kritizira. meni pa se zdi prav modro, kaj vprašuješ.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov