Kondom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 04. Mar. 2008 20:02

metuljčica* napisal/-a:
*purple* napisal/-a:...kondome natikovala vsakič (sej verjetno td bankrotiraš če velik sexaš)

Ah ne vem, zakaj kondome enačite z nevemkakimi stroški...
Če mi ni škoda denarja za kavice, mi ga tudi za zaščito ne bo. :lach:

ja že že... ampak ene pa več seksajo (mo), kot pa hodimo na kavice, zato se nam zdi kar strošek :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 04. Mar. 2008 20:36

meni se tudi zdi pač seksanje s KT in kondomi potrebno zaradi prenašanja bolezni, vnetij ... pa pač, če si pozabil vzeti tabletko. drugače pa če imaš KT, jih redno jemlješ, pa ne.

drugače pa ne vem, jaz še vseeno nisem sigurna pa nočem reskirat, zato ne konča vame, vendar kondomov ne uporabljava.

jih pa poznam kar nekaj, ki so kljub KT zanosile. tko d... ne vem, verjetno je tudi kaj na psihi.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 04. Mar. 2008 21:05

rammsteingirl napisal/-a:.......jih pa poznam kar nekaj, ki so kljub KT zanosile. tko d... ne vem, verjetno je tudi kaj na psihi.

Kuk jih pa poznaš?Pa a si prepričana,da so jemale tku kukr treba?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Mar. 2008 21:43

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 04. Mar. 2008 21:46

Ma ja..sej vrjamm da se dogaja..Sam da jih tuk poznaš k so zanosile pa so jemale tabletke..greš lahko pa skor loto listk uplačat no.. :D

Dvomm,da so use punce redno jemale..

kondom je pa spet druga pesm..Je useen več šans,da se kej ponesreč..že s praktičnga vidika :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Mar. 2008 21:56

;)
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 04. Mar. 2008 21:58

Damyanchyka napisal/-a:Dvomm,da so use punce redno jemale..

Lej, kljub pravilni uporabi tabletke niso 100%. Res je, možnosti je malo, da zanosiš, vendar se na tabletke ne morš 100% zanesit. To je ena plus ena. Potem je pa stvar posameznika, kateri stvari bolj zaupa: kondomom, tabletka, obročkam, nič pa ni povsem zanesljivo.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 04. Mar. 2008 22:00

No sej jst sm rekla,da ne vrjamm da pozna velik primerou k so zanosile kljub jemanju tabletk..Me je sam zanimalo kuk je teh žensk..pa če je prepričana,da so redno jemale..Ker jst ne :D

Sicr se pa jst neb šla igrat s kondomi..da ne bom lih OT ;)
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 04. Mar. 2008 22:03

freaky napisal/-a:Lej, kljub pravilni uporabi tabletke niso 100%. Res je, možnosti je malo, da zanosiš, vendar se na tabletke ne morš 100% zanesit. To je ena plus ena. Potem je pa stvar posameznika, kateri stvari bolj zaupa: kondomom, tabletka, obročkam, nič pa ni povsem zanesljivo.

Jst to use razumem kr si napisala..

Men se sam to zdi nemogoče,da je VEČ žensk (oz primerou za katere lahko trdi,da so redno jemale tabletke)k jih pozna zanosilo ob rednem jemanju tabletk.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 04. Mar. 2008 22:04

glej točn za vse ne vem, če so redno jemale. za 2, 3 primere pa. se sliši malo, vendar na "majhnem" krajevnem področju, to ni malo :!:
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 04. Mar. 2008 22:08

Men je to velik. Če trdiš,da si prepričana,da so kljub REDNEMU jemanju zanosile..Kruto :?

Konc OT z moje strani :D
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 04. Mar. 2008 22:08

Kar pa še ne pomeni, da ni nemogoče. :wink: Mislim, da smo zdej čist preveč zašle s teme :oops: Js uglavnem zaupam kondomom, občutek je sicer drugačen kot brez, ampak je vseeno fajn. Zaenkrat tudi še nisva imela probleme z njimi.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Mar. 2008 22:36

rej
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 05. Mar. 2008 7:41

srčica* napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:
*purple* napisal/-a:...kondome natikovala vsakič (sej verjetno td bankrotiraš če velik sexaš)

Ah ne vem, zakaj kondome enačite z nevemkakimi stroški...
Če mi ni škoda denarja za kavice, mi ga tudi za zaščito ne bo. :lach:

ja že že... ampak ene pa več seksajo (mo), kot pa hodimo na kavice, zato se nam zdi kar strošek :D

:rofl:
Enako.
No sicer imava pa midva tako zmenjeno, da jih on kupuje. Če sem se že jaz lahko prej 1 leto ''basala'' s hormoni.
Če se ne bi pa sam ''javil'', da jih bo kupoval, bi pa verjetno enkrat eden, drugič drug. :lach:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 05. Mar. 2008 17:17

Ok, bolezni je milijon... Vsak je odprt za bolezni, ki je mel v življenju več kot enga partnerja, se pravi vsi :D . Večina itak ni bla na testiranjih za vse možne bolezni, ker je ene pač sram, drugim je to brezveze, tretji pač verjamejo, da so imuni na bolezni.
Osebno meni kondomi sux!!!! Prokleta umetna, gumasta, smrdljiva stvar! Pa jo napacajo z okusom čokolade, jagod ipd., da je človeku še bolj slabo pole... Fuj! Nisem ljubiteljica kondomu, res ne.
Rešitev za to je pač, da sexaš s tistimi, ki jih poznaš in za katere veš kolko majo/so meli spolnih partnerju... In da hodiš na teste, seveda, to je dobrodošlo...
Majkemi, četudi mi je muka mrdat tisto prokleto gumo, pa vseeno rajš dam keš za tisto smrdljivo reč, kot da celo življenje zdravim pišelo in natikam gumo na vsakega naslednjega potencialnega obiskovalca, da nebi prenesel okužbe naprej.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov