Kondom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 317 prispevkov
• Stran 21 od 22
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
jaz imam pa eno malo drugačno vprašanje in bi bila zelo vesela vaše pomoči in da ne odpiram nove teme bom pisala kar tukaj.
Torej z mojim dragim sma se le odločila da se jaz zaščitim s tabletkami in "začnema". Ampak on bi tudi rad s kondomom kr pol je res zaščita tak kot treba in jaz ziiiher ne morem zanosit. Jaz pa nočem s kondomom (oz. to delam težje s kondomom) in pojma nimam kak mu naj dopovem da je ok če mama samo tabletke. Saj sem mu povedala ampak on vstraja pri svojem. pa me zanima če ima kdo kak predlog?
Hvala
Torej z mojim dragim sma se le odločila da se jaz zaščitim s tabletkami in "začnema". Ampak on bi tudi rad s kondomom kr pol je res zaščita tak kot treba in jaz ziiiher ne morem zanosit. Jaz pa nočem s kondomom (oz. to delam težje s kondomom) in pojma nimam kak mu naj dopovem da je ok če mama samo tabletke. Saj sem mu povedala ampak on vstraja pri svojem. pa me zanima če ima kdo kak predlog?
Hvala
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Ti zaupa? Mogoče misli, da tabletk ne boš jemala redno? Je pa kondom relativno veliko manj zanesljiv kot tabletke in edino, kar mu lahko rečeš je, da je do zdaj seksal s kondomom (97% zanesljiv), zdaj bi pa naj s tabletkami (več kot 99% zanesljive) in da očitno v tem ni logike: da samo s kondomom je, samo s tabletko pa ne bi, razen če ti ne zaupa in misli, da bi rada ''sabotirala'' zaščito.
-
ja sam jaz pojma nimam kak je on prej.. če sploh je.. pač ful je prestrašen. sem mu rekla da so 99,7 in pol mi reče da to pomeni da sem lahko ravno tiosta ena izmed 300ih :S
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Jaz sem s svojim prvim partnerjem tud imela dvojno zaščito...pač za ziher
Sčasoma sem se sprostila in ga odrešila kondoma. Ne ga silit v nasprotno, verjetno bo opustil kondom. Sploh pa v kakšnem navalu strasti
Sčasoma sem se sprostila in ga odrešila kondoma. Ne ga silit v nasprotno, verjetno bo opustil kondom. Sploh pa v kakšnem navalu strasti
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
- *Abby**
- Cosmofrik
Mene bi tole resno zaskrbelo. Kaj je tako zelo neprepričan v vajino zvezo? In kaj se bi zgodilo, če BI zanosila? In kako je lahko seksal samo s kondomom? A te je prisilil v to, da jemlješ tabletke? Kaj tvoje zdravje ga nič ne skrbi? Ima morda kakšno spolno prenosljivo bolezen ...? Izjemno čudno je tole, posebej zato, ker ni rekel, da ne bo seksal, dokler ne začneš jemat tabletke, ampak je seksal s teboj s kondomom. Po mojem mnenju ti ne zaupa.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Če ga je res strah samo nepričakovane zanositve in če ti je kondom res odveč (še enkrat, stvar ki je ne bom nikoli razumela, al pa mam js tak crkjene receptorje v alibabini votlini da ne zaznajo unga tankega kondoma) mu predlagaj katero drugo metodo za kombinacijo, npr. metodo umika. Glede na varnost KT je kombinacija KT in kondoma in kombinacija KT in metode umika lih tam-tam. Je bolj za res un filing varnosti, kot karkol druga.
-
ja on niti samo s kondomom nebi. predn jaz nism mela tabletk sploh nisma. to je blo pa kr ene 4 mesce.. pač sam tega ga je strah da nebi ki zanosla, kr je še mlad. pa niti si tega ne bi mogla privoščit.
če pa jaz nebi mela KT pol sploh nebi... niti s kondomom. ful drugačn tip se mi zdi. res pa da sm prvič z nekim mlajšim no. sm že začela razmišlat da mogoče pa še ni, samo noče priznat..
jaz pa pač s kondomom ne morm dlje časa kr pol mam tak občutek kot da me obriba in mi ni lih kul. ni me pa silil v jemanje KT kr mi je reko da naj se to jaz sama odločim. sem jih pred tem že 5 let jemala in sm mela zaj leto pa pol pavze.
če pa jaz nebi mela KT pol sploh nebi... niti s kondomom. ful drugačn tip se mi zdi. res pa da sm prvič z nekim mlajšim no. sm že začela razmišlat da mogoče pa še ni, samo noče priznat..
jaz pa pač s kondomom ne morm dlje časa kr pol mam tak občutek kot da me obriba in mi ni lih kul. ni me pa silil v jemanje KT kr mi je reko da naj se to jaz sama odločim. sem jih pred tem že 5 let jemala in sm mela zaj leto pa pol pavze.
-
5 let skoraj sma razlike. 22 je star.
- *Abby**
- Cosmofrik
Vedno bolj sem prepričana, da ti ne zaupa in misli, da bi hotela otroka ''na silo'', torej tako, da tabletk ne bi jemala. Kondom mu pa seveda ni dovolj, ker lahko poči (in najbrž že vsakomur je). Po mojem je to to. Drugače si tega ne znam razložit, niti enega fanta še nisem srečala, da mu tabletke ne bi bile dovolj.
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Strah ga je, nenazadnje si le 27 on pa 22. Midva sva tud 5 let narazen in ko sva začela, so vsi njegovi kolegi govoričili, da zdaj je pa konec, ker bom zih hotela takoj otroka.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Prvi neprebran prispevek • 317 prispevkov
• Stran 21 od 22
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]