Kondom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Berđa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Berđa » 03. Dec. 2006 16:24

imam problem, da ne vem kako moškega "prepričat" da bi uporabljal kondom. Mene moti, če bi spermo pustil v meni, zato zmerej spermo spusti zunaj (sva se domenila, kljub tablektkam, ki jih jemljem, vendar jim ne zauprava). Rada pa bi, da bi uporabil kondom in doživel orgazem tako kot ga jst. Pravi da ko da kondom, da mu vedno dol pade in da mu s kondomom ni v užitek! kaj naj naredim?
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 03. Dec. 2006 16:34

In zakaj nebi tabletkam zaupala? Proti zanositvi so isto tako dobri kot kondomi...
Zakaj te pa moti če spsuti vate? si že probala? Če še nisi probi pa boš videla kakšen je filing...
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 03. Dec. 2006 16:37

Hmmm.. če se ne bojiš bolezni bi sploh ne vem zakaj vztrajaš na uporabi kondoma.

Kot prvo, tabletke so 99% zanesljive.
Kot drugo pa, brez kondoma (vsaj meni osebno) je tolk boljš, da če mam resnega tipa sploh ne pomislim da bi kondome uporabljala. In bi rajši tipu rekla da nej pač špricne zuni, v robček al neki.
Kot tretje, mogoč je pa res, da mu skup pade. Mojmu se je tut to dogajal.

Ne vem no, premisli če so kondomi res nujni.
..::never make somebody your everything, cause when he's gone you've got nothing::..
Uporabniški avatar
Berđa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Berđa » 03. Dec. 2006 16:55

No tko je punce, veva do so tabletke 99% ampak še vedno je tist 1%. Probala sem že da je tud vame, pa sej je dobr občutek, samo k pol vse s tebe teče, pa mi ni to nekaj fuj, sam če nisi ravno doma blizu tuša je to mal problem. vseeno bi rada probala enkrat, nekoč ko bova oba za tudi od zadaj, takrat pa bo moral imeti kondom, sam se bojim, da ga ne bo mogu dat gor k mu bo dol tok padu. A zastopte?
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 03. Dec. 2006 17:00

ej, tole kompliciranje zarad kondoma je čist stvar njegove psihe. če bo verjel, da mu bo dol padu, se bo to tut zgodil. tole nej mal pr seb pošlihta. (mislm, sej ni enako s kondomom al brez, ampak taka razlika pa tut ni.)

drugač pa k praviš, da tabletkam ne zaupata a se ni pol škoda s hormoni filat? in tut kondomi niso 100% zanesljivi...
...just breathe...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 03. Dec. 2006 17:04

Ej punca,
raje malo manj komplicirajta in bolj sproščeno in spontano seksajta, pa bo svet lepši! Vse je samo vglavi - od tega, da njemu ni s kondomom, do tega, da tebe moti to, da ti sperma teče ven.
Sama sebe probaj prepričat, da te to ne moti in ne se tok obremenjevat, no...
V najslabšem primeru imaš mokre spodnje hlačke zarad tega, če se takoj oblečeš, če pa ne, kje je pol itak problem?? :D
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 03. Dec. 2006 21:00

zakaj pa sploh jemlješ tabletke, če bi raje seksala s kondomom?
drugač je pa tudi pri kondomih zaščita samo 99%, tko da ne vem kaj za nardit.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Blooma
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2005
Kraj: nekje...med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a Blooma » 03. Dec. 2006 21:45

kaj pa če bi začasno dala kako špiralo npr. če te je res tok strah za un 1%? :?
al pa da se malo posvetiš z ginekologom, katera zašččita bi bila najboljša zate, če misliš da tabletke niso v redu :?

glede "curljanja" sperme vn...pa tko....imej pri sebi vedno dnevne vložke in kakšne intimne osvežilne robčke npr., tako ne bo tako groznih težav ;)
se la vita non ti sorride...falle il solletico!
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 03. Dec. 2006 22:32

Če je ženski kul, da bi uporabljala obojo zaščito zakaj ne? Boljš, da je ne skbi kot pa da je potem za brezveze panična...sj pravte, da je vse v glavi...in če bo v njeni glevi kul, ko bo uporabljala dvojno zaščito, zakaj ne? :wink: :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Berđa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Berđa » 04. Dec. 2006 11:51

Sej Fora ni klele samo kondom ali pa samo kontracepcija. Pri kondomu vsaj veš da deluje, da je ena fizična prepreka, kaj pa pri kontracepcijskih tabletkah, ali res veš da so prijele in da ne moš zanosila??? To mene skrbi, in ste me narobe zastople, ne gre se zdaj da nisi zrev za sex ali karkoli, gre se za neko ODGOVORNOST, ki jo nosiva oba. Noben od naju noče reskirat pa meti otroka -NE ŠE ZDAJ(želiva si otrok)! sej ga še vzdrževat ne bi mogla pri 22?! Novp!
In potlej berem, da tudi, če si noseč lahko dobiš "menstruacijo" oziroma kakšne karvavitve v milejši obliki, sej še veš ne al si al nisi noseč, dokler se ne pojavijo neki znaki.
Fora je v tem, da sve se SKUPAJ domenila, da bo pušal pač zunaj, da ne bi bilo sekiranja poj pred menstro. Ampak OBA bi rada poskusila se kakšno drugo vrsto sexa-npr. ANALNO, ampak tam pa ne gre brez kondoma (preveč bakterijsko območje). In ne vem kako bi ga lahko navadila na to, da bi tudi on probal s kondomom.
In povdarjam še enkrat DA SE NISEM JEST SAMA TKO ODLOČILA, AMPAK OBA, KER JE SEX ODNOS DVEH IN NE ENEGA!
Upam da mi bo katera znala odgovoriti na moje vprašanje, zdaj ko sem razjasnila vse pomisleke!
Uporabniški avatar
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dirty » 04. Dec. 2006 13:29

Jah pol pa nimaš kej nardit.Če hočta v ritko, pa s kondomom, morta pač s kondomom...ne vem kaj nej ti rečem.
Kaj pa če mu ga daš ti gor?Pa se še mal igraš z njim?
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Uporabniški avatar
*°mermaid°*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *°mermaid°* » 04. Dec. 2006 17:45

Ne morem da ne bi komentirala! Men se zdi Berđa zelo odgovorna punca in mal je takih, ve pa jo tuki neki napadate, kao zakaj s kondomom pa bla pa bla. Če se bo ona bolj počutila zakaj pa ne...pa tud posledično bo verjetno bolj uživala. Pomoje glih ne moreš bit neki full sproščen če razmišlaš o zanositvi. Sej je res mala verjetnost, da bi zanosila če uporablja kt, ampak pač če si želi probat s kondomi pa naj. Ne vem pol pa kaka odpre temo, da se boji da je dobila spolno bolezen jo pa spet vse ozmerjate kako je lahko bla tok neodgovorna da ni uporabljala kondoma :roll: Pa ne mi tle s takimi, kao če maš resnga tipa pol pa ne moreš nč staknt...no v to si lohk zihr sam če se predhodno oba testirata.

No pa da ne bom čist mimo teme. Berđa tud jst mislim da ma tvoj tip to v glavi, zato vama priporočam, da natikanje kondoma vzameta kot del predigre. Dej ti mu ga daj gor pa zravn ga seveda rajci pa bo pomoje šlo....ne pa probavat neki na silo, ker pol verjetn res ne bo šlo.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 05. Dec. 2006 14:44

Jao...djte ne napadejte človeka, ki sexa drugače od vas :roll: ...če človk hoče pa nej uporablja vse zaščite skupej...škodl to še nikomur ni.

Jz tud če mam kkšno one night stand kljub temu, da jem tabletke, vedno hočem s kondomom...zakaj bi tvegala
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 05. Dec. 2006 19:57

ja sej pri avanturah je to edino logično. če imaš pa resnega tipa, je pa fajn prej vedet, da nima spolnih bolezni. pomoje je to ena od prvih stvari, ki jih je treba razčistit, ko se začneš pogovarjat o potencialni možnosti seksa :) ne vem no, meni bi bilo gadno seksat s tipom, če bi vedela, da lahko kaj staknem, pa če se magari cel v polivinil zavije. (to zdj ne leti na uvodni post, ampak na jemininega)
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 08. Dec. 2006 11:08

če je navajen brez kondoma, seveda da mu ni ok s kondomom. filing je čist drugi pa guma ga loči do popolnega filinga. vrjetno mu je taki bad s kondomom da razmišlja o tem med seksom in valda mu pade dol. sicer pa če špricne ven ni panike.. malo je pač packarije, kar je lahko malo problem če nista doma.. probaj ga prepričat v tistem navalu strasti, ko bo ful vzburjen pa probajta.. :?:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov