Kondom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
metuljčica* napisal/-a:*purple* napisal/-a:...kondome natikovala vsakič (sej verjetno td bankrotiraš če velik sexaš)
Ah ne vem, zakaj kondome enačite z nevemkakimi stroški...
Če mi ni škoda denarja za kavice, mi ga tudi za zaščito ne bo.
ja že že... ampak ene pa več seksajo (mo), kot pa hodimo na kavice, zato se nam zdi kar strošek
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
meni se tudi zdi pač seksanje s KT in kondomi potrebno zaradi prenašanja bolezni, vnetij ... pa pač, če si pozabil vzeti tabletko. drugače pa če imaš KT, jih redno jemlješ, pa ne.
drugače pa ne vem, jaz še vseeno nisem sigurna pa nočem reskirat, zato ne konča vame, vendar kondomov ne uporabljava.
jih pa poznam kar nekaj, ki so kljub KT zanosile. tko d... ne vem, verjetno je tudi kaj na psihi.
drugače pa ne vem, jaz še vseeno nisem sigurna pa nočem reskirat, zato ne konča vame, vendar kondomov ne uporabljava.
jih pa poznam kar nekaj, ki so kljub KT zanosile. tko d... ne vem, verjetno je tudi kaj na psihi.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
rammsteingirl napisal/-a:.......jih pa poznam kar nekaj, ki so kljub KT zanosile. tko d... ne vem, verjetno je tudi kaj na psihi.
Kuk jih pa poznaš?Pa a si prepričana,da so jemale tku kukr treba?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Ma ja..sej vrjamm da se dogaja..Sam da jih tuk poznaš k so zanosile pa so jemale tabletke..greš lahko pa skor loto listk uplačat no..
Dvomm,da so use punce redno jemale..
kondom je pa spet druga pesm..Je useen več šans,da se kej ponesreč..že s praktičnga vidika
Dvomm,da so use punce redno jemale..
kondom je pa spet druga pesm..Je useen več šans,da se kej ponesreč..že s praktičnga vidika
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Damyanchyka napisal/-a:Dvomm,da so use punce redno jemale..
Lej, kljub pravilni uporabi tabletke niso 100%. Res je, možnosti je malo, da zanosiš, vendar se na tabletke ne morš 100% zanesit. To je ena plus ena. Potem je pa stvar posameznika, kateri stvari bolj zaupa: kondomom, tabletka, obročkam, nič pa ni povsem zanesljivo.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
No sej jst sm rekla,da ne vrjamm da pozna velik primerou k so zanosile kljub jemanju tabletk..Me je sam zanimalo kuk je teh žensk..pa če je prepričana,da so redno jemale..Ker jst ne
Sicr se pa jst neb šla igrat s kondomi..da ne bom lih OT
Sicr se pa jst neb šla igrat s kondomi..da ne bom lih OT
-
freaky napisal/-a:Lej, kljub pravilni uporabi tabletke niso 100%. Res je, možnosti je malo, da zanosiš, vendar se na tabletke ne morš 100% zanesit. To je ena plus ena. Potem je pa stvar posameznika, kateri stvari bolj zaupa: kondomom, tabletka, obročkam, nič pa ni povsem zanesljivo.
Jst to use razumem kr si napisala..
Men se sam to zdi nemogoče,da je VEČ žensk (oz primerou za katere lahko trdi,da so redno jemale tabletke)k jih pozna zanosilo ob rednem jemanju tabletk.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
glej točn za vse ne vem, če so redno jemale. za 2, 3 primere pa. se sliši malo, vendar na "majhnem" krajevnem področju, to ni malo
-
Men je to velik. Če trdiš,da si prepričana,da so kljub REDNEMU jemanju zanosile..Kruto
Konc OT z moje strani
Konc OT z moje strani
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Kar pa še ne pomeni, da ni nemogoče. Mislim, da smo zdej čist preveč zašle s teme Js uglavnem zaupam kondomom, občutek je sicer drugačen kot brez, ampak je vseeno fajn. Zaenkrat tudi še nisva imela probleme z njimi.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
srčica* napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:*purple* napisal/-a:...kondome natikovala vsakič (sej verjetno td bankrotiraš če velik sexaš)
Ah ne vem, zakaj kondome enačite z nevemkakimi stroški...
Če mi ni škoda denarja za kavice, mi ga tudi za zaščito ne bo.
ja že že... ampak ene pa več seksajo (mo), kot pa hodimo na kavice, zato se nam zdi kar strošek
Enako.
No sicer imava pa midva tako zmenjeno, da jih on kupuje. Če sem se že jaz lahko prej 1 leto ''basala'' s hormoni.
Če se ne bi pa sam ''javil'', da jih bo kupoval, bi pa verjetno enkrat eden, drugič drug.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ok, bolezni je milijon... Vsak je odprt za bolezni, ki je mel v življenju več kot enga partnerja, se pravi vsi . Večina itak ni bla na testiranjih za vse možne bolezni, ker je ene pač sram, drugim je to brezveze, tretji pač verjamejo, da so imuni na bolezni.
Osebno meni kondomi sux!!!! Prokleta umetna, gumasta, smrdljiva stvar! Pa jo napacajo z okusom čokolade, jagod ipd., da je človeku še bolj slabo pole... Fuj! Nisem ljubiteljica kondomu, res ne.
Rešitev za to je pač, da sexaš s tistimi, ki jih poznaš in za katere veš kolko majo/so meli spolnih partnerju... In da hodiš na teste, seveda, to je dobrodošlo...
Majkemi, četudi mi je muka mrdat tisto prokleto gumo, pa vseeno rajš dam keš za tisto smrdljivo reč, kot da celo življenje zdravim pišelo in natikam gumo na vsakega naslednjega potencialnega obiskovalca, da nebi prenesel okužbe naprej.
Osebno meni kondomi sux!!!! Prokleta umetna, gumasta, smrdljiva stvar! Pa jo napacajo z okusom čokolade, jagod ipd., da je človeku še bolj slabo pole... Fuj! Nisem ljubiteljica kondomu, res ne.
Rešitev za to je pač, da sexaš s tistimi, ki jih poznaš in za katere veš kolko majo/so meli spolnih partnerju... In da hodiš na teste, seveda, to je dobrodošlo...
Majkemi, četudi mi je muka mrdat tisto prokleto gumo, pa vseeno rajš dam keš za tisto smrdljivo reč, kot da celo življenje zdravim pišelo in natikam gumo na vsakega naslednjega potencialnega obiskovalca, da nebi prenesel okužbe naprej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]