Komponente privlačnosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
Horus, tudi videz je za moškega pomemben in je del njegove atraktivnosti. torej mu lep videz gotovo pomaga osvojiti ženske (koliko je videz kateri ženski pomemben, je različno, vendar ne verjamem tistim, ki pravijo, da jim videz ni prav nič pomemben). res bi rada videla žensko, ki je zate npr. 5-ka, in tisto, ki je zate 10-ka, ker me res zanima, če imaš res tako stroge kriterije, ali pa se samo hvališ.
dejstvo je, da nihče ni popoln, noben moški in nobena ženska. logično je, da človeka presojaš po vseh njegovih lastnostih, ampak če misliš, da je kdo popoln na vseh teh tvojih področjih, se krepko motiš. takega človeka ni.
dejstvo je, da nihče ni popoln, noben moški in nobena ženska. logično je, da človeka presojaš po vseh njegovih lastnostih, ampak če misliš, da je kdo popoln na vseh teh tvojih področjih, se krepko motiš. takega človeka ni.
Zadnjič spremenil serena86, dne 09. Okt. 2010 18:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Horus se mi zdi, da ženske same bolje vemo kako vidimo druge moške in kako druge ženske kot za nas veš to ti.
Najbrž vemo tudi nekoliko več o urejenosti, modi in vsem tem. Zakaj je vsaka ženska sposobna sama nakupovat cunje, moški pa ne, čeprav je vaša izbira lažja kot naša.
Zakaj se sploh poglabljaš v to kaj je lepa ženska, če jo maš pa doma. Zakaj se ne ukvarjaš raje z njo?
In kaj bo nekomu ženska, ki se mora za svoj videz res veliko truditi, pedenati, se ličiti in podobno, ko bo enkrat redno zaposlena, z družino, otroci in kaj vem kaj še vse, ko ji bo za to zmanjkalo časa in ne bo več tako popolna kot si jo želel imet? Bo poiskal drugo popolno, ki se bo imela čas spreminjat? In ta ženska, se bo morala za v posteljo ličit, da bo imela takšno fasado kot takrat, ko si jo ocenil za popolno?
Sicer pa je tudi meni važno, da je moj partner lep. Ampak lep mi ni nekdo, ki je šminkersko urejen, z mišicami, ravno od kozmetičarke. Lep mi je tisti, ki ima neko osnovno lepoto, urejenost, ki jo bo z zdravim in športnim načinom življenja znal ohranit tudi za naprej. Nekdo, ki je naravno lep in simpatičen. In ne nekdo za katerega se bom vprašala kakšen bo čez deset let, ko se bo nehal profesionalno trudit za svojo lepoto in skakat okrog lepotilnih salonov in plastičnih kirurgov.
Če mi nekdo ni simpatičen mu pri meni tudi dober karakter ne bo pomagal. In obratno. Govorim seveda za človeka s katerim bi šla v vezo. Pomembnih je kar precej njegovih lastnosti. Niti za ljubimca si ne bi izbrala nekoga, ki je samo lep, drugače pa neumen.
Najbrž vemo tudi nekoliko več o urejenosti, modi in vsem tem. Zakaj je vsaka ženska sposobna sama nakupovat cunje, moški pa ne, čeprav je vaša izbira lažja kot naša.
Zakaj se sploh poglabljaš v to kaj je lepa ženska, če jo maš pa doma. Zakaj se ne ukvarjaš raje z njo?
In kaj bo nekomu ženska, ki se mora za svoj videz res veliko truditi, pedenati, se ličiti in podobno, ko bo enkrat redno zaposlena, z družino, otroci in kaj vem kaj še vse, ko ji bo za to zmanjkalo časa in ne bo več tako popolna kot si jo želel imet? Bo poiskal drugo popolno, ki se bo imela čas spreminjat? In ta ženska, se bo morala za v posteljo ličit, da bo imela takšno fasado kot takrat, ko si jo ocenil za popolno?
Sicer pa je tudi meni važno, da je moj partner lep. Ampak lep mi ni nekdo, ki je šminkersko urejen, z mišicami, ravno od kozmetičarke. Lep mi je tisti, ki ima neko osnovno lepoto, urejenost, ki jo bo z zdravim in športnim načinom življenja znal ohranit tudi za naprej. Nekdo, ki je naravno lep in simpatičen. In ne nekdo za katerega se bom vprašala kakšen bo čez deset let, ko se bo nehal profesionalno trudit za svojo lepoto in skakat okrog lepotilnih salonov in plastičnih kirurgov.
Če mi nekdo ni simpatičen mu pri meni tudi dober karakter ne bo pomagal. In obratno. Govorim seveda za človeka s katerim bi šla v vezo. Pomembnih je kar precej njegovih lastnosti. Niti za ljubimca si ne bi izbrala nekoga, ki je samo lep, drugače pa neumen.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
V lastno skledo pljuvaš...a ženske pa ne mormo bit "naravno lepe"?neznankan napisal/-a:In kaj bo nekomu ženska, ki se mora za svoj videz res veliko truditi, pedenati, se ličiti in podobno, ko bo enkrat redno zaposlena, z družino, otroci in kaj vem kaj še vse, ko ji bo za to zmanjkalo časa in ne bo več tako popolna kot si jo želel imet? Bo poiskal drugo popolno, ki se bo imela čas spreminjat? In ta ženska, se bo morala za v posteljo ličit, da bo imela takšno fasado kot takrat, ko si jo ocenil za popolno? /.../ Nekdo, ki je naravno lep in simpatičen.
BTW, ja, seveda je tud redno zaposlena mamica lahko še vedno urejena - in ne, ne na račun otroka/družine.
Ja, Horus ma pač nek svoj "ocenjevalni sistem", nihče ga ne razume - ne se tolk ukvarjat s tem.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Nič ne pljuvam, ker govorim točno o tem - naravni lepoti. Da je bolje, da je nekdo (moški ali ženska, ponavadi še bolj ženska, ker se predvsem ženske ličimo) naravno lep, kot da to svojo lepoto nekako umetno dela z ogromno količino ličil, potem pa ko uhjaka partnerja pa s tem preneha in imaš brez maske čist drug obraz.
-
bik - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2009
Komponente privlačnosti. hehehehhe Vsak človek je po svoje popoln nihče ni nepopoln. Vsa merila, ki so izven nas ki nam jih prinaša ego. To se pravi merila ki nam jih je okolica vsadila tu ne pridejo v poštev. Komponente privlačnosti ma vsak svoje in jih ima v podzavesti in v srcu. Je energija ki se širi in nas privlači kot athezijske sile, ki združujejo enake molekole. Tako ta sila združuje ljudi ki majo enako energijo. če to zanikamo zanikamo sebe oziroma mamo globoko vsajene vzorce, ki nam določajo izbiro in seveda posledično nismo zadovoljni s tem kar si zberemo.
Kdo mi upa povedat kdo je lep. Še vsak je mel v življenju občutek, da ga nekdo privlači pa ni vedu o njem nič oziroma se je spraševal kaj je na njemu lepega. Vendar privlačnost je bila.
hehehehe
Kdo mi upa povedat kdo je lep. Še vsak je mel v življenju občutek, da ga nekdo privlači pa ni vedu o njem nič oziroma se je spraševal kaj je na njemu lepega. Vendar privlačnost je bila.
hehehehe
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ne. Še nikoli se mi to ni zgodilo. Od kod ti ideja, da spolni nagon drugega spola deluje tko kot tvoj?bik napisal/-a: Še vsak je mel v življenju občutek, da ga nekdo privlači pa ni vedu o njem nič oziroma se je spraševal kaj je na njemu lepega. Vendar privlačnost je bila.
hehehehe
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov