Komponente privlačnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Sep. 2010 8:47

Odpiram temo, ki je po moje premalo obdelana.Opažam namreč, da se kar naprej mešajo pojmi kot so..lepota, privlačnost, urejenost..

Ko srečamo nekoga, ki nas neustavljivo privlači, se ponavadi ne sprašujemo, zakaj nas privlači.Težko je razumsko razčlenjevati, zakaj natanko ti je nekdo všeč, sploh v trenutku, ko se ti to dogaja.

Ampak v resnici ima privlačnost svoje komponente.Po moje so bistvene te:

-lepota in urejenost (zunanjost)
-karakter in obnašanje (osebnost)

Ponavdi so teme v smislu "karakter ali zunanjost". AMPAK; ko smo mi prvič v kotaktu z nekom, ne vidimo le zunanjosti, temveč, čisto nehote, začutimo tudi karakter in obnašanje tega človeka. In, čisto nezavedno, že v tem trenutku je TUDI karakter pogojeval, ali nam je nekdo všeč, čeprav smo tako zelo prepričani, da dejansko opazimo le zunanjost.

Razlike med spoloma so pa po moje tu:

Ženske lahko zelo enostavno fejkate zunanji videz.Če je ženska lepa objektivno za 6-7 (ko ni namazana), se bo večini jebačev zvečer v diskaču zdela lepa za 9 (3 kile pudra..). Torej lepota v navezi z urejenostjo.

Tudi tipi lahko ogromno naredimo na videzu, ampak brez bližnjic.Kdor je debel, lahko shujša.Kdor hoče lovit ženske, ki imajo rade mišice, se lahko spravi v fitnes.Lahko si glavo pobrijemo in lovimo ženske, ki so jim všeč obrite glave (ni jih malo).

Zunanji videz ni samo naravna danost.

Hkrati pa lahko tipi ogromno naredimo na karakterju.Če je karakter fail, ritolizniški, uslužen, strahopeten..tip ne bo privlačen ženski, skoraj nobeni.Ustrezen karakter je pri nas bistvenega pomena.

Ženske pa imate pri karakterju manj maneverskega prostora, ker pač velikemu delu moških za karakter dol visi, sploh če z žensko nimajo resnih namenov.Za resno zvezo je edino odbijajoč agresiven ženski karakter.

V bistvu je pošteno tole, ugotavljam:

-"ženska mora zgledat"
-"tip mora nekaj naredit iz sebe"

Zelo malo žensk je objetivno tako grdih, da ni nobene šanse, da bi s pomočjo urejenosti fejkale, da so višji rang lepote, kot dejansko so.

In zelo malo tipov je vsestransko tako fail, da ni šanse, da bi iz sebe naredili privlačno osebo, če se res potrudijo.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 26. Sep. 2010 11:58

Nisem še srečala tipa, ki bi me neustavljivo privlačil. Da mi je nekdo všeč mora izpolnjevati kar nekaj kriterijev in lepota je samo eden izmed njih.
Umetni zunanji videz mi ni zanimiv ne pri ženski ne pri moškem. To je samo igranje lepote, skrivanje za masko. Važna mi je naravna lepota ljudi, ker oseba s katero bom živela se ne bo mogla 24 ur na dan skrivati za masko.
Enako je s karakterjem, lahko se nekdo en dan igra, da je nekdo drug, da je drugačen kot v resnici je. Ne more pa tega karakterja igrati celo življenje, da bi bil nekomu všeč. Značajsko ne moremo iz svoje kože.
Uporabniški avatar
little.miss.trouble
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a little.miss.trouble » 26. Sep. 2010 12:47

o jas pa sem ... ko sm ga vidla sem vedla da ga hočem met, morem met in ga bom mela ... sploh ne vem kaj je blo na njem, sam tisto troje sem vedla. Je blo kratko pa sladko, ker res ni blo nič drugega kot pa privlačnosti, karakterno sma se čisto odbijala. mi niti za sekundo ni žal :D drugač pa podzavestno ponavadi zbiram po karakterju
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 26. Sep. 2010 15:42

dobr smisel za humor, urejen in privlačen izgled in steklenica vina in se odlično razumeva - prilačnost pa je tudi na vrhuncu... Simple as that..
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 26. Sep. 2010 22:15

Kaj pa če izpustiš steklenico vina? Gre še vedno z urejenostjo in humorjem?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 26. Sep. 2010 22:43

Džeki napisal/-a:V bistvu je pošteno tole, ugotavljam:

-"ženska mora zgledat"
-"tip mora nekaj naredit iz sebe"

Jas pa tole ugotavljam:

1.Tip, ki je dober, pameten, razgledan,...skratka je nekaj naredil iz sebe se ne bo zadovoljil z eno žensko, ki samo "zgleda". Kaj bo pa z njo delal, če ve samo kaj je fitnes, kje so razprodaje in kako se ličit, pa hodit na pijačke...Lahko pa ženska izgleda ko (vstavi, uno ki ti je najlepša). Ta mu kvečjemu lahko pride prav za kašen večer ali dva. Torej tip, ki je "na mestu" išče tudi sebi primerno žensko in izgled je samo plus ali pa dodaten pogoj.
2. Ženska, ki samo zgleda in ji je to edina skrb je preveč neumna, da bi se ozirala za nekom, ki je kaj naredil iz sebe (tu mislim predvsem osebne dosežke npr. diploma, stanovanje, služba, športni ali drugi dosežki,...) Taka baba pada na mišičaste tipe iz fitnesa ali "bogate". Ti bogati so tisti, ki jim stari omogočajo nek blišč ali se ukvarjajo s kakšnimi sumljivimi posli,...vsekakor pa jih ne privlačijo tisti, ki garajo in se žrtvujejo za kaj imet.

Sklep: enaki se privlačijo, vsaj v mojem svetu :)
Zelo redko vidim super tipa hodit z neko puhoglavko pa čeprav lepo. Dobri tipi pa radi hodijo z lepimi ženskami, ki so tudi same uspešne.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 26. Sep. 2010 22:52

ja, tudi moja babi je že večkrat poudarila, da gliha vkup štriha :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 27. Sep. 2010 18:51

barbie_girl_85 napisal/-a:Kaj pa če izpustiš steklenico vina? Gre še vedno z urejenostjo in humorjem?

Seveda... :D ampak seklenica vina prihrani nekaj časa...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 27. Sep. 2010 21:55

Zanimivo....ne vidim sicer, na kaj ciljaš, pa vseeno.... Se ti zdi, da se ti spolna sla, ko si pijana, poveča?
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tara_108 » 28. Sep. 2010 8:14

Džeki napisal/-a:Ponavdi so teme v smislu "karakter ali zunanjost". AMPAK; ko smo mi prvič v kotaktu z nekom, ne vidimo le zunanjosti, temveč, čisto nehote, začutimo tudi karakter in obnašanje tega človeka. In, čisto nezavedno, že v tem trenutku je TUDI karakter pogojeval, ali nam je nekdo všeč, čeprav smo tako zelo prepričani, da dejansko opazimo le zunanjost.

Se strinjam, mogoče bi namesto ''karakter'' uporabila besedo energija. Itak karaker težko poznaš po nekaj urah, lahko pa takoj začutiš energijo. Imam kolegico, ki je res lepa, ampak ne oddaja nobene pozitivne energije. Vedno je tiha, resna, hladna, sedi kot kup nesreče in veliko moških je reklo, da jih s tem res odbije. Obstajajo pa osebe, ki imajo res toliko pozitivne energije, da z njo kar napolnijo prostor in tudi tebe in te kar nekako potegnejo nase.
Uporabniški avatar
Leaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Leaa* » 28. Sep. 2010 12:02

Mislim, da ima Nixi povsem prav. Vendar je ponavadi tudi res, da inteligentni in lepi moški iščejo ravno tako inteligentno in lepo žensko. Ne bo se zadovoljiv z žensko tako imenovanega "srednjega" ranga ampak bo iskal sebi primerno oz. še boljšo. So pa tudi frajerčki, ki se vozijo po mestu z bmw-ji, ki so jih financirali starši in se želijo samo pokazati pred prijatelji in je samo pomembno, da je punca visoka, suha in blondinka z velikimi joški. Sto ljudi sto čudi.
--
LP, Lea
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Sep. 2010 12:16

barbie_girl_85 napisal/-a:Se ti zdi, da se ti spolna sla, ko si pijana, poveča?

Sej se vsaki... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 28. Sep. 2010 12:33

Jah, vsaki se zdi, poveča se pa ne nobeni, prav nasprotno.....spolna sla je manjša, vlažnost je manjša in orgazem je fiziološko težje dosegljiv :P Edino, česar se znebimo, so zavore.

Ponavadi lažje seksajo pijane tiste, ki v bistvu ne uživajo v seksu, imajo podzavestne (ali zavestne) zadržke, redno ne doživljajo orgazmov ipd.

Tko da....tole z alkotom je samo iluzija :wink: Boljši seks je brez alkohola.
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tara_108 » 28. Sep. 2010 12:52

Sej ni noben reku, da je boljši, je pa večja verjetnost, da bo (med neznancema) do njega prišlo. Razen če sta koma :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 28. Sep. 2010 12:56

Ja, ja...sej pravim, za zavore. Se je pa za vprašat, ali zavore sploh rabimo.

V kolikor je odgovor DA, potem alkohol škodi, saj sprošča nekaj, kar potrebujemo. Če pa je odgovor NE, potem je alkohol samo potuha, ker je boljše narediti "generalko" v sebi in se zavor znebiti brez pomoči alkota :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov