kompliciram (preveč)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Kleio - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Že to je ekstremno mimo, da se pogovarjata preko "skupnega" kolega, ki je verjetno bolj njegov prijatelj kot tvoj. Upam, da imaš usta- no, uporabi jih za to, da mu vsake toliko rečeš kaj te moti in se o tem pogovorita. Tako zveza lažje funkcionira.
-
Kleio - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
jao...zdaj sem skapirala: to je tista, ki je imela probleme že z njegovo sestro.
Čudim se, da te do zdaj še ni pustil. On mora tudi bit konkretno mimo.
P.S. Jaz bi se zamislila nad sabo- če folk po tvojem pisanju po forumu sklepa, da si osnovnošolka.
P.S. Jaz bi se zamislila nad sabo- če folk po tvojem pisanju po forumu sklepa, da si osnovnošolka.
-
adrianca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2010
Kleio napisal/-a:jao...zdaj sem skapirala: to je tista, ki je imela probleme že z njegovo sestro.
prvič, tip je ugotovu da je njegova sestra res zaj* je njegova sestra jebiga ja, a če zajebe pač zajebe, sestra gor al dol.
drugič, tut ki grem vn me še prašajo za osebno, to uzamm kot kompliment, in če izpadem kt osnovnošolka, i really don't care, raj da mam take probleme kt hujše. sicer, je pa že mimo, ni panike.
i need inspiration, not just another negotiation.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]