kolko časa moški zdži s polnimi "jajčki"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 01. Apr. 2008 16:41

Kaychee napisal/-a:
ela85 napisal/-a:
felice napisal/-a:kako je s tem? kako to zgleda, a vas začnejo bolet!?

:eek: ja, najbrž gredo k urologu zaradi tega.

mislim, kakšna vprašanja? pa koliko si stara? :roll:

Jest bi pr tvojem postu zavijala z očmi, ker če ne veš, da tipa loh ful jajca bolijo v primeru, da se ne sprazne al pa da je ful zrajcan, pol pa ne sexa, to še ne pomen, da je to neumn vprašanje. Tko je. Kolk si pa ti stara?!

:rofl:

ma dej ne nakladaj! :roll: :roll: pa če bi to že blo res, bi si ga najbrž vrgel na roke in ne bi čakal, da bolečina mine. mislim, razmisli, preden kaj napišeš.

kaj pa tebe boli, ko en mesec ne dobiš? :x :x
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 01. Apr. 2008 17:26

no, no punce ne se kregat, in norčevat, res pa je da je 100 ljudi 100 čudi in mogoče res ne bi blo slabo narest ankete na kakšnem moškem forumu. Kako to vse pri njih zares izgleda :) s čim si pomagajo, kaj razmišljajo,... bilo bi zanimivo :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 01. Apr. 2008 17:35

ja, sem tudi jaz za tako temo, ampak zakaj potem ni drugače zastavljena že v osnovi? ker to je že druga stvar.

mislim, da na to, kako dolgo moški zdrži s polnimi jajčkami, vpliva veliko dejavnikov in ni vedno enako. lahko v določenem obdobju zdrži dva dni, drugič 14, itd.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 01. Apr. 2008 17:47

za mojega vem, da kar dolgo zdrzi z polnimi in ni vidt, da bi ga kaj matralo :roll:
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 01. Apr. 2008 18:11

ela85 napisal/-a:
Kaychee napisal/-a:
ela85 napisal/-a:

:eek: ja, najbrž gredo k urologu zaradi tega.

mislim, kakšna vprašanja? pa koliko si stara? :roll:

Jest bi pr tvojem postu zavijala z očmi, ker če ne veš, da tipa loh ful jajca bolijo v primeru, da se ne sprazne al pa da je ful zrajcan, pol pa ne sexa, to še ne pomen, da je to neumn vprašanje. Tko je. Kolk si pa ti stara?!

:rofl:

ma dej ne nakladaj! :roll: :roll: pa če bi to že blo res, bi si ga najbrž vrgel na roke in ne bi čakal, da bolečina mine. mislim, razmisli, preden kaj napišeš.

kaj pa tebe boli, ko en mesec ne dobiš? :x :x

Ja mene pa res loh jajca bolijo. Pa glej kake pišeš!!
Pa tud a se ti ne zdi, da je tip mel tehten razlog, da si ga ni mogu ne vem pred žoko, s katero sta se sam mečkala na roke vržt?! A teb bi blo to normaln, da si na prvem dejtu s tipom pa da je on tok zrajcan in si ga zato na roke vrže?! Faaak ej. Ne morš vrjet.

In btw kje sm napisala, da je čakal da bolečina mine?! :roll:
Ko sta šla vsak po svoje, je pač zrihtal svoje ...
Pa sploh ne vem kaj še razlagam, ker itak ti maš jajca ane pa veš kak je.... Aja pa itak smo vsi isti, tko da če enga tipa ne bolijo jajca, ker je tok zrajcan, pol definitivno nobenga ne .... :?
felice
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a felice » 01. Apr. 2008 19:07

mislim!??? ela 85 js ne vem kje ti živiš da ti je to uprašanje takooooooooooo zeloooooooooo čudaško!?

to je tako kot če bi moški na forumu uprašau kako zgleda met menstro!? kaj je takega!? menstro ženske različno prenašamo, različna obdobja!!!
ene bruhajo od bolečin, druge žrejo, tretje jočemo...itd

mene pač zanima kako je to pri moških!? kako to v POVPREČJU oni občutijo!? kolko dougo!? na kakšen način itd...

mogoče bi mogla to predstavit kot anketo ampak mi je blo tko lažje!

skratka bom vesela če bo tudi kak moški kej odgovoru na to!

:roll:
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a little bee » 01. Apr. 2008 19:12

ja jst ne bi vedla kolk je posamezen moški sposoben zdržast s polnimi... vem pa to, da mojga če je full zrajcan in v tistem trenutku ne more rešit situacije, začnejo full bolet. enkrat sva se vozila z avtom je pršlo do take situacije in kokr je avto mal ruklno je začel take grimase delat... pa vem, da ne bi delal kej tazga, če ga ne bi res bolelo.
felice
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a felice » 01. Apr. 2008 19:18

mehagonij...ne se imet za edinega moškega na tem svetu dej!

js sem imela tipa, ki je meu filing zatečenih jajc, to mu je povzročalo bolečine!

in kaj zdej ti tle ni jasno!!!!???

js ko dobim menstro , sploh ne čutim da jo mam! kolegica pada skupaj torej!?!?!?! razumeš!? ljudje smo različni!!!! ti je bol jasno zdaj!?

res pa je da je malo takšnih žensk ki za menstro pada skupaj!

mene zanima kako je to pr moških!?

al jih je malo ko jih boli, al jih je dosti? kak filing to zgleda itd..
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 02. Apr. 2008 9:56

Kaychee napisal/-a:kaj pa tebe boli, ko en mesec ne dobiš? :x :x

Ja mene pa res loh jajca bolijo. Pa glej kake pišeš!!

ma P***a, kaj si neumna? kje sem omenila, da imaš jajca? ma ne zajebavaj me, ker popenim. preberi si še enkrat stavek, v katerem sem te vprašala kaj pa tebe boli, ko ne dobiš!!! nisem ti rekla a tebe tudi bolijo jajca, ko ne dobiš? mislim, zresni se, punca. pa ne nakladaj v tri dni.

in tudi nisem rekla, da si ti rekla, da jih boli. je pa avtorica prvega posat vprašala, če jih boli. in sem napisala, da če bi jih bolelo, bi se najbrž spraznili na tak ali drugačen način. a ti bi trpela bolečino, če jo lahko na tak preprost način izničiš? in ne, ne govorim, da imaš jajca!

in ne spravljaj se v extreme o zmenkih in ne vem kakšnih forah. si ga bo pa po zmenku obdelal.

P***a, si me razkurila.

in ti, felice, zakaj se nisi oglasila prej, preden si opazila "fit bek", ki mi ga je dala kaychee? si začutila, da imaš podporo? :roll: jaz ostajam pri mnenju, da si temo začela z totalno neumnimi vprašanji, pa da tse vsi proti mojemu mišljenju. :D
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 02. Apr. 2008 11:16

ela85 napisal/-a:
in ne spravljaj se v extreme o zmenkih in ne vem kakšnih forah. si ga bo pa po zmenku obdelal.

Kakšni ekstremi?? Jest sm dala primer k mi ga je kolega povedal in ne vem zakaj more bit to ekstrem pol. Sej tvoj problem, če se daš na prvem dejtu dol ane. Una dva se pač nista hotla. Pa ne ti men s pizdami k si tud ti mene razkurla, pa se ne obnašam tko k ena prostaška trapa. Ker če ne poznaš zadev al pa če tvoj tip nima takih izkušenj, še ni res, da jih pol noben nima in nimaš ti pravice tle razsojat, kdo je neumn in kdo po tvojem mnenju naklada. Le kaj bi jest mela od tega, da bi tle na forumu neki nakladala no.

Tist od jajc sm pa sam zato napisala, ker tko otročje primerjaš tipe z ženskami - kao kaj pa mene boli, če si jo ne vem kolk časa ne. In po čem sklepaš, da bi me mogl?!

Grow up :roll:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 02. Apr. 2008 11:58

NACI na kreganje! :twisted:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 02. Apr. 2008 12:18

Kaychee napisal/-a:- Sej tvoj problem, če se daš na prvem dejtu dol ane.
- pa se ne obnašam tko k ena prostaška trapa.

- prvo kot prvo, po čem sodiš, da se dam dol na prvem zmenku? imam tipa že sedem let, tak da ne mi s takimi :freak:
- si ziher? :?

metuljčica* napisal/-a:NACI na kreganje! :twisted:

zaradi mene lahko... sicer pa sem tukaj končala s svojim razmišljanjem!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 02. Apr. 2008 13:00

Prov prov....
felice napisal/-a:mogoče malo čudno uprašanje ampak useeno...

zanima me , predvsem izkušnje moških. kolko torej moški zdrži brez izpraznitve(seksa, masturbiranja)
Neskoncno.
Ne.
felice napisal/-a:al se vam spolni slo(libido) poviša!?
Ja. Asimptoticno se priblizuje neki meji.
felice napisal/-a:kakšni dejavniki vplivajo na to, kolko časa kdo zdrži!?
Masturbacija pase. Torej da se karkoli zadrzuje, mora imet neko idejo da je kej narobe z masturbacijo.

A ste srecne zdej?

Ne vem kje ste picke prisle na idejo, da je "moski si praznijo jajca" karkoli vec kot samo fraza. Ker to nima nobene veze z resnicnostjo. Vecino volumna sperme proizvedeta prostata in se en par zlez zraven, torej v jajcih ni nicesar kar bi jih polnilo, razen spermijev samih, kar pa je minimalen volumen. Torej je to da imajo moski povna jajca navaden bullshit. Ne vem a ne znate na wikipedio pogledat kako je s tem. Edini rezultat abstinence je vecja potrebnost, ki raste najprej hitro in kasneje pocasi. Ce je bil seks 1 dan al pa 3 dni nazaj je vecja razlika kot med 1 tedensko in 1 mesecno abstinenco. Torej lahko vsak moski abstinira od seksa kolikor hoce, razlog zakaj ne, je zato ker ratas potreben, masturbacija pase, torej zakaj ne bi masturbiral. Za abstinenco rabis razlog(naprimer si zakrknjen katolik in noces masturbirat) in voljo (da se pol zadrzis k je potreba).
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 02. Apr. 2008 13:02

ok,kaj lahko malo bolj vljudno prosim,konec koncov si ti prisel na zenski forum,ne me na moskega in nismo nobene picke.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 02. Apr. 2008 13:09

Dober izgovor za to da kvasite neumnosti.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov