kolk pridejo kej mokre vaše muce??

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

MinimaLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Your worst nightmare

Neprebrana objavaNapisal/-a MinimaLady » 27. Okt. 2009 22:12

uff jas s tem nimam problemov..nikol nisem mela..ratam ful hitr mokra in kr konkretno...ne rabim neke dolge predigre:) pa do zdei mi vsak reče da ga to ful rajca,da mu to fain ko sm fain mokra..kr posledično še tipu bol paše a ne..pa še s tem mu daš vedet da te privlači in da ti paše :cool: tak da se nix ne sekiraj :wink:
Just go with the flow;)
cvetko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetko » 30. Okt. 2009 9:58

Bolj si mokra bolj si potrebna. Enostavno ko pasulj :D
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 30. Okt. 2009 11:50

cvetko napisal/-a:Bolj si mokra bolj si potrebna. Enostavno ko pasulj :D

Ni res.

Vlažnost varira glede na menstrualni ciklus ženske.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 30. Okt. 2009 12:08

MsN napisal/-a:

Ni res.

To tud ni res!
Vagina se ob seksualnem kontaktu navadno sama navlaži, vlažna postane že ob manjšem erotičnem vzburjenju. Vendar pa je možno, da zaradi neštetih faktorjev:poškodbe živčnega sistema, stranski učinki nekaterih zdravil, nizka vsebnost hormonov v krvi ali nedelujoče žleze.

Premalo vlažna vagina ne pomeni vedno slabe želje po seksu. Včasih je pač tako, da si manj vlažna, zato si lahko pomagaš z raznimi pripomočki. Najboljši lubrikant je seveda slina, če je suhost res velika, pa lahko uporabiš tudi lubrikant. Nič ne bo narobe, če poskusiš tudi seks s kondomom, ki ima lubrikant že pripravljen. Moja prijateljica je imela take težave pa ji je lubrikant pomagal!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 30. Okt. 2009 13:13

Liefde napisal/-a:
MsN napisal/-a:

Ni res.

To tud ni res!
Vagina se ob seksualnem kontaktu navadno sama navlaži, vlažna postane že ob manjšem erotičnem vzburjenju. Vendar pa je možno, da zaradi neštetih faktorjev:poškodbe živčnega sistema, stranski učinki nekaterih zdravil, nizka vsebnost hormonov v krvi ali nedelujoče žleze.

Premalo vlažna vagina ne pomeni vedno slabe želje po seksu. Včasih je pač tako, da si manj vlažna, zato si lahko pomagaš z raznimi pripomočki. Najboljši lubrikant je seveda slina, če je suhost res velika, pa lahko uporabiš tudi lubrikant. Nič ne bo narobe, če poskusiš tudi seks s kondomom, ki ima lubrikant že pripravljen. Moja prijateljica je imela take težave pa ji je lubrikant pomagal!

V čem pa mi nasprotuješ in zakaj trdiš 'to pa ni res', če sama prikimavaš tezi o tem, da ni nujno res tole o 'bolj si mokra, bolj si potrebna'? :? :D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 30. Okt. 2009 15:45

TO TUD NI RES je bil odgovor na to kar si TI napisala! :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 30. Okt. 2009 17:09

^^Kar si ti napisala, je res, hkrati pa je res tudi trditev od MsN. Torej, tekmovanje v ''katera ima bolj vlažno'' se je naenkrat sprevrglo v ''katera ima bolj prav'' ali kako? :roll:
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 30. Okt. 2009 20:09

no pr men je tut ponavadi kr urnk vlažno .. ampak je tut odvisno od časa. (če je tik pred menstruacijo, med ovulacijo ...itd). In iz mojih izkušenj je to fantom všeč saj je kot nek dokaz da si portebna in da si ga želiš.da mu je uspelo ;) . verjamem pa da tebi ni prijetno, narediti pa ne moraš kaj veliko. :)
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 30. Okt. 2009 20:12

obrisi s svojimi hlackami....
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 30. Okt. 2009 22:34

Učasih moja sploh ne sodeluje z mano. Men paše,ampak ostajam suha. In največkrat se to zgodi, ko sm res pod stresom al pa tik po M.
Drgač v "normalnih" dnevih pa je čist odvisno kolko "padem" not. Učasih delam kr lužce. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Ursii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2009
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursii » 31. Okt. 2009 13:48

p!ka napisal/-a:Učasih moja sploh ne sodeluje z mano. Men paše,ampak ostajam suha. In največkrat se to zgodi, ko sm res pod stresom al pa tik po M.
Drgač v "normalnih" dnevih pa je čist odvisno kolko "padem" not. Učasih delam kr lužce. Slika

.. sma že 2.
“Sometimes you have to be a bitch to get things done.”
mala_nana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mala_nana » 06. Nov. 2009 10:29

Jaz se samo sama pobožam, pa imam poplavo med nogami.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Nov. 2009 11:56

vse pišete o agregatnem stanju, nobena pa se ne obregne ob vonj, mastnost itd... :P

doživel sem že vonj po pasjih briketih, da o kakšnih belih kosmičih ne govorim... :D

tako da...dajte malo obrnit ploščo.... :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 06. Nov. 2009 12:58

Jochie napisal/-a:vse pišete o agregatnem stanju, nobena pa se ne obregne ob vonj, mastnost itd... :P

doživel sem že vonj po pasjih briketih, da o kakšnih belih kosmičih ne govorim... :D

hahao fuuuj to je razlagu en tip kolegici, da vsaka ženska bi bla najbol vesela imtimnega mila za darilo :roll: kao da smo use umazane spodi, da kao še nikol ni doživu da neb kpnih belik kosmičou jedu, haha on dela samo sebe budalo, jz se take še prtaknla ne bi :D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 06. Nov. 2009 13:00

Jochie napisal/-a:vse pišete o agregatnem stanju
, nobena pa se ne obregne ob vonj, mastnost itd... :P

Ha ha ha bogi revček :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov