Kolikokrat na teden se samozadovoljujete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- enaaa*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
Jochie napisal/-a:meni ni nekaj jasno...kako lahko vaš fant poskrbi za vas boljše kot ve same? morda fant bolj ve od vas kaj vam paše???
verjamem, da je razlika imeti v sebi fantov tič ali pa svoj sredinček, ampak kljub temu....
se čist strinjam. sem že sprobala vsega hudiča, pa nič ni bolše kot da se sama. pa čeprav obožujem svojega fanta.
What makes you different..
Makes you beautiful
Makes you beautiful
- MinimaLady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
- Kraj: Your worst nightmare
vsaj 4x na tedn trenutno samska
Just go with the flow;)
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
kaj pa če bi fantu rekla kaj ti najbolj sede??
-
M|nChy - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
- Kraj: Maribor
pravzaprav zelo redko ko sem potrebna, pa tudi če (še) nisem tako in tako s fantom seksama ali se kako drugače zadovoljima...tak da se sama niti ne tolikokrat ker imam pač priložnost da me on zadovolji če pa se nekaj časa ne vidima, pa seveda lahko tud kdaj po 2x na dan mi je pa veliko bolje če me zadovolji fant, kot pa če se sama. me dodatno vzburja ta njegova bližina pa po tolikih letih tud ve kaj mi najbol paše, tako da nevem zakaj bi se sama, če me pa lahko on in je veliko boljše potem pa še jaz njega in sma oba srečna
*¤* It''s the little things that drives me crazy *¤*
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Js vzamem samozadovoljevaje kot nekaj "mimgrede".
Sex itak da je boljši, js sama s prstki ne dosežem svoje G-točke, oz. saj ne na tak način kot jo on.
Sex je miljonkrat boljši, če partnerju poveš točno kaj in kako hočeš ter obratno, da ti on pove.
Bivši mi je po petih mesecih "matranja", povedal kaj mu paše. Wtf?
Sex itak da je boljši, js sama s prstki ne dosežem svoje G-točke, oz. saj ne na tak način kot jo on.
Sex je miljonkrat boljši, če partnerju poveš točno kaj in kako hočeš ter obratno, da ti on pove.
Bivši mi je po petih mesecih "matranja", povedal kaj mu paše. Wtf?
A goal without a plan is just a wish.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Isti razlog, kot ga imajo tipi. Malo časa vzame, hitro, nič se ni teba truditi, potešiš se.. Pa tudi moj ni vedno z mano, tolikokrat se mu ne da kot meni in tudi, če bi se mu, bi se še vseeno, pa ne ker ne bi bila potešena, ampak ker se pač samozadovoljujem in to je to.
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]