Kolikokrat na teden se samozadovoljujete?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 28. Sep. 2009 19:35

ne boljše kot me same. včasih ja, včasih mu pomagamo z roko... ampak po sexu se mi enostavno več ne zlušta mojga sredinčka... če pa njega n, pa... :oops:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 28. Sep. 2009 19:39

Jochie napisal/-a:meni ni nekaj jasno...kako lahko vaš fant poskrbi za vas boljše kot ve same? morda fant bolj ve od vas kaj vam paše??? :eek: :eek: :eek:

js se pac nisem nikoli dovolj raziskala, kaj js vem. cist drugacen obcutek mi je ko sem z njim, pac me to se dodatno vzburi da je tam se ena oseba, da nism sama.
orgazmi z njim so vsaj 3x bolj intenzivni :) prej pridejo, in vec... zato se pa niti ne trudim vec da bi sama lahko to dosegla :D v glavnem ce se mi zalusta, poskrbim da greva seksat, niti pomislim ne na to da bi si sama pomagala... :D
Afr0ditA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Afr0ditA » 28. Sep. 2009 19:46

omg js pa tebe ne razumem! ka boš reku da bol užiwaš če si sam mečeš tiča na roko al pa če te punca obdela???
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 28. Sep. 2009 19:50

ja aneda :nixweiss: :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Sep. 2009 19:54

moško orgazmi so drugačni od ženskih...moški pljune in to je to...in je čisto vseeno, če doživi orgazem med penetracijo ali med masturbacijo oz. oralo ženske oz. med ročnim obdelovanjem ženske.

upam pa si trditi, da se moški bolje počuti, če si ga na roko vrže sam kot pa da mu ga na roko vrže 99,9% žensk...zato ker lahko sam uravnavaš tisto stopnjo užitka pri masturbaciji.

in če to primerjam z žensko, "pričakujem", da bo ženska sama sebe s prsti znala bolj zadovoljiti kot pa jo s prsti zadovolji moški...pustimo tukaj oralo, penetracijo, itd...

pa tudi če bi upoštevali oralo in penetracijo...menim, da vsak človek (vsaka ženska) najbolj sam(a) ve, kaj ji najbolj paše, zato lahko svoje užitke sama "dozira"...

upam, da je moje pisanje sedaj bolj razumljivo....
Afr0ditA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Afr0ditA » 28. Sep. 2009 19:55

ja se čist podpišem pod tebe red_rose, men se tut zdi da itak nemore bit nč oblšga od tega da te zadovolji nekdo ki ga ljubiš in pol tko ne potrebuješ samozadovoljevanja...je pa vrjetno druga pesm če si samski
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Sep. 2009 19:58

afrodita, je tvoja najljubša poza misionarc, vrata od sobe morajo biti 3x zaklenjena, luč pa ugasnjena? :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 28. Sep. 2009 20:02

pa tudi če bi upoštevali oralo in penetracijo...menim, da vsak človek (vsaka ženska) najbolj sam(a) ve, kaj ji najbolj paše, zato lahko svoje užitke sama "dozira"...

jochie jah js sama seb nekak ne morm nudit oralnega uzitka :D s prstki pac ni isto =)) vsak pac ugotovi kaj drugemu pase, in ko se enkrat spoznas tocno ves kaj in kako je treba... sex je zame igra za dva, samozadovoljevanje pride v postev ce bi bla samska in potrebna (ali ce bi bla v zvezi se vedno nepotesena :D ), in takrat mi ne bi blo niti priblizno tok fajn kot v dvoje...tudi ce pogledam na sam orgazem, ne na vse kar se zgodi pred njim.
Afr0ditA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Afr0ditA » 28. Sep. 2009 20:54

Jochie tema je o samozadovoljevanju tk da newem zake te zanimajo moji najljubši položaji pri sexu?
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ališa » 29. Sep. 2009 10:15

missy* napisal/-a:cisto odvisno...vcasih po cel mesec ne, vcasih 2x na dan...

se podpišem pod to :) :razz:
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Feldman » 29. Sep. 2009 20:08

da nebom nove teme odpiro bom vprašu kr tuki. Se da kirurško al kak drugač nardit da nebom več nikol potrebn? Fora je v tem da je to neka distrakcija od normalne delovne norme...kaj hočem rečt...bol učinkovito bi delo karkoli pač bi delo :twisted: anyone?
Afr0ditA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Afr0ditA » 29. Sep. 2009 22:12

ti to misliš resno da čist nikol nebi biu več potrebn? zaka se sploh gre? kaj bi delav bolj učinkovito?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Sep. 2009 22:50

-- :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Feldman » 30. Sep. 2009 9:40

Učenje za izpite...Pa mislim da sm na višku svoje spolne potrebe...nej že gre dol čene ne bo kaj z učenjem :roll:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 30. Sep. 2009 10:24

Feldman napisal/-a:Učenje za izpite...Pa mislim da sm na višku svoje spolne potrebe...nej že gre dol čene ne bo kaj z učenjem :roll:

včasih so vojake futrali (mislim da) z bromom, da so brzdali njihove potrebe (sam ne zdej bromovih tablet jest, k so strupene, veš :)
drugače je pa potrebna kastracija. prav tako nekoč popularno sredstvo. potem se lahko včlaniš med evnuhe, za dunajske dečke si že najbrž prestar.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov