Kolikokrat na teden se samozadovoljujete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 168 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Jochie napisal/-a:meni ni nekaj jasno...kako lahko vaš fant poskrbi za vas boljše kot ve same? morda fant bolj ve od vas kaj vam paše???
js se pac nisem nikoli dovolj raziskala, kaj js vem. cist drugacen obcutek mi je ko sem z njim, pac me to se dodatno vzburi da je tam se ena oseba, da nism sama.
orgazmi z njim so vsaj 3x bolj intenzivni prej pridejo, in vec... zato se pa niti ne trudim vec da bi sama lahko to dosegla v glavnem ce se mi zalusta, poskrbim da greva seksat, niti pomislim ne na to da bi si sama pomagala...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
moško orgazmi so drugačni od ženskih...moški pljune in to je to...in je čisto vseeno, če doživi orgazem med penetracijo ali med masturbacijo oz. oralo ženske oz. med ročnim obdelovanjem ženske.
upam pa si trditi, da se moški bolje počuti, če si ga na roko vrže sam kot pa da mu ga na roko vrže 99,9% žensk...zato ker lahko sam uravnavaš tisto stopnjo užitka pri masturbaciji.
in če to primerjam z žensko, "pričakujem", da bo ženska sama sebe s prsti znala bolj zadovoljiti kot pa jo s prsti zadovolji moški...pustimo tukaj oralo, penetracijo, itd...
pa tudi če bi upoštevali oralo in penetracijo...menim, da vsak človek (vsaka ženska) najbolj sam(a) ve, kaj ji najbolj paše, zato lahko svoje užitke sama "dozira"...
upam, da je moje pisanje sedaj bolj razumljivo....
upam pa si trditi, da se moški bolje počuti, če si ga na roko vrže sam kot pa da mu ga na roko vrže 99,9% žensk...zato ker lahko sam uravnavaš tisto stopnjo užitka pri masturbaciji.
in če to primerjam z žensko, "pričakujem", da bo ženska sama sebe s prsti znala bolj zadovoljiti kot pa jo s prsti zadovolji moški...pustimo tukaj oralo, penetracijo, itd...
pa tudi če bi upoštevali oralo in penetracijo...menim, da vsak človek (vsaka ženska) najbolj sam(a) ve, kaj ji najbolj paše, zato lahko svoje užitke sama "dozira"...
upam, da je moje pisanje sedaj bolj razumljivo....
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
jochie jah js sama seb nekak ne morm nudit oralnega uzitka s prstki pac ni isto =)) vsak pac ugotovi kaj drugemu pase, in ko se enkrat spoznas tocno ves kaj in kako je treba... sex je zame igra za dva, samozadovoljevanje pride v postev ce bi bla samska in potrebna (ali ce bi bla v zvezi se vedno nepotesena ), in takrat mi ne bi blo niti priblizno tok fajn kot v dvoje...tudi ce pogledam na sam orgazem, ne na vse kar se zgodi pred njim.
- Feldman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
da nebom nove teme odpiro bom vprašu kr tuki. Se da kirurško al kak drugač nardit da nebom več nikol potrebn? Fora je v tem da je to neka distrakcija od normalne delovne norme...kaj hočem rečt...bol učinkovito bi delo karkoli pač bi delo anyone?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Feldman napisal/-a:Učenje za izpite...Pa mislim da sm na višku svoje spolne potrebe...nej že gre dol čene ne bo kaj z učenjem
včasih so vojake futrali (mislim da) z bromom, da so brzdali njihove potrebe (sam ne zdej bromovih tablet jest, k so strupene, veš
drugače je pa potrebna kastracija. prav tako nekoč popularno sredstvo. potem se lahko včlaniš med evnuhe, za dunajske dečke si že najbrž prestar.
Prvi neprebran prispevek • 168 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov