Kolikokrat na teden se samozadovoljujete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
no jez se tut kr pogosto druzm z mojim prijatelckom vibratorckom ker mi nanek nacin to uiber sede.
se je ze zgodl da pac sm bla zvecer ful sfukana pa pac nism bla za seks in pol zjutri ni blo cajta in sm pr kosilu ugotovila da sm cist too much horny se lepo potesila pol je pa itak tip prsu cez par ur dam pa spet akcija
seveda mu nism povedala
se je ze zgodl da pac sm bla zvecer ful sfukana pa pac nism bla za seks in pol zjutri ni blo cajta in sm pr kosilu ugotovila da sm cist too much horny se lepo potesila pol je pa itak tip prsu cez par ur dam pa spet akcija
seveda mu nism povedala
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
različno...včasih skor vsak dan, včasih pa par dni sploh ne...
I am not an enigma, just a contradiction!
- enaaa*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
mislim da povprečno 1x na dan. včasih več, včasih manj:)
nwm če sem samo jaz, ampak meni je masturbacija po eni strani boljša od sexa. če ne druga se vsaj vedno konča tak kot bi se naj čeprav tudi sex ma svoje čare
po moje smo moški in ženske približno enaki po potrebi, odvisno tudi od vsakega posameznika
nwm če sem samo jaz, ampak meni je masturbacija po eni strani boljša od sexa. če ne druga se vsaj vedno konča tak kot bi se naj čeprav tudi sex ma svoje čare
po moje smo moški in ženske približno enaki po potrebi, odvisno tudi od vsakega posameznika
What makes you different..
Makes you beautiful
Makes you beautiful
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
hmm jst povprečno pomoje ene 3x na tedn učasih tud po cel teden ne, pa pol učasih večkrat na dan..
se vidi, da sm samska
se vidi, da sm samska
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Ko sem imela fanta, nikoli, ker je on poskrbel zame. Sedaj pa recimo v povprečju 2x na teden.
- Afr0ditA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2009
hm js bi tut rekla da povprečno nikol me fant dost bol zadovolji pa tut če kdaj par dni nemorma me nekot ne mika da bi šla sama to počet...mi je pa zadnje čase ratala zlo ušeč ideja o nakupu vibratorja newem zaka ampak me mika? kake so kej izkušnje tistih ku ga mate?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]