Kolikokrat na teden se samozadovoljujete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
purple_rain napisal/-a:Žalostno je tudi, da polovica (*) žensk niti sebe ne zna zadovoljit.1sneguljčica napisal/-a:No, no moški, polovica vas žensko sploh ne zna zadovoljit.
(*)karikiram, ne vem kolikšen je zaresen delež.
Pogoj, da lahko moški žensko dobro zadovolji, je, da ona sama dobro ve kaj ji paše. Vsaka punca je različna in zato moškemu izkušnje ne koristijo veliko - res je, da ti dajo neke smernice a za finese in res dobre orgazme je potrebno poznavanje samega sebe.
Kako naj moja punca ve kaj meni najbolj paše, če še sam ne vem in obratno. Potem se pa punce jezijo, da jih ne znamo zadovoljiti. Jaz sem na začetku vsake zveze punci rekel, naj me vodi, naj mi govori kaj ji paše in kaj ne.
Jaz sem svoji punci celo kupoval vibratorje samo za to, da razvija svojo seksualnost, da vidi kaj ji je všeč in kaj ne in moram priznat, da je seks po nabavi vibratorjev bil še boljši.
-
klawdy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2006
- Kraj: celje
ja žalostno je, če ženska sebe ne zna zadovoljit. Trenutno se mi potreba po seksu pojavlja tudi kadar fant ni zmano, takrat se potešim sama, tako ali tako sama to najbolje znam, ker se dobro poznam. Je zanimivo to, da sem neko obdobje to počela redno kljub seksu s partnerjem in potem nekaj časa sploh ne, nakar me je zopet prijelo, zadnjič tudi nekajkrat na dan.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov