Kolikokrat na teden se samozadovoljujete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
cocostar. napisal/-a:nikol...mam fanta in ne čutim nobene potrebe po tem
Revica.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
sirova štručka napisal/-a:miteq napisal/-a:cocostar. napisal/-a:nikol...mam fanta in ne čutim nobene potrebe po tem
Revica.
zakaj pa revica?
zato ker nima fizičnega stika s SVOJIM lastnim telesom
- cocostar.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2009
lovefrance napisal/-a:sirova štručka napisal/-a:miteq napisal/-a:cocostar. napisal/-a:nikol...mam fanta in ne čutim nobene potrebe po tem
Revica.
zakaj pa revica?
zato ker nima fizičnega stika s SVOJIM lastnim telesom
zato ker se ne samozadovoljujem še ne pomeni da sem revica in nimam stika s svojim telesom imam pač fanta ki zelo dobro poteši moje potrebe in mi to ni potrebno
i don't like indefining myself, i just am...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz se pa morm strinjat..men je pa čudno, ko kakšne pišejo, da se recimo sploh ne al pa - še hujš, če se mene praša - da same sploh še niso doživele orgazma.. ja madona, če še same niste zihr, kaj vam paše, kolk se morajo šele tipi potem namatrat, da zgruntajo!miteq napisal/-a:cocostar. napisal/-a:nikol...mam fanta in ne čutim nobene potrebe po tem
Revica.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
purple_rain napisal/-a:Jz se pa morm strinjat..men je pa čudno, ko kakšne pišejo, da se recimo sploh ne al pa - še hujš, če se mene praša - da same sploh še niso doživele orgazma.. ja madona, če še same niste zihr, kaj vam paše, kolk se morajo šele tipi potem namatrat, da zgruntajo!miteq napisal/-a:cocostar. napisal/-a:nikol...mam fanta in ne čutim nobene potrebe po tem
Revica.
točno tako!
Saj kul, da te partner zadovolji, ampak NIHČE te ne more tolk dobr zadovoljit, kot se lahko samo ti sama.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ word on that.
saj nihče ne dvomi v to, da vas tipi zadovoljijo do amena, ampak občutki pri sexu in samozadovoljevanju so lahko tako različni, da ajde tudi ko sem mela tipa, sem se včasih prav veselila tistih trenutkov, pa četudi me je on zadovoljil že 2x tisti dan
saj nihče ne dvomi v to, da vas tipi zadovoljijo do amena, ampak občutki pri sexu in samozadovoljevanju so lahko tako različni, da ajde tudi ko sem mela tipa, sem se včasih prav veselila tistih trenutkov, pa četudi me je on zadovoljil že 2x tisti dan
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Ko sem mela tipa, sem obvezno vsaj 2x na teden čeprav sva s fantom seksala vsak dan vsaj 2x... Zdej pa kakor mi paše, je pa ponavadi tudi pred spanjem. Ne vem, mene to ful sprosti, grem v svoj svet za tist čas... uživam ob tem enostavno in si življenja brez tega ne znam predstavljat!
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
sicer se ne strinjam s tem, da te noben drug ne more tko dobr zadovoljit kot se loh sam... je pa ful uporabno če se zanš sam js sem šele pr 21ih pogruntala kako morem sama d mi pride.. in počnem dokaj redno zdej... prej pa ne, ker nisem znala in mi ni blo fore. zakon mi je če sem kdaj zabedirana.. grem in se zadovoljim in sem čist drug človek pol. hormoni so zakon
- cocostar.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2009
purple_rain napisal/-a:Jz se pa morm strinjat..men je pa čudno, ko kakšne pišejo, da se recimo sploh ne al pa - še hujš, če se mene praša - da same sploh še niso doživele orgazma.. ja madona, če še same niste zihr, kaj vam paše, kolk se morajo šele tipi potem namatrat, da zgruntajo!miteq napisal/-a:cocostar. napisal/-a:nikol...mam fanta in ne čutim nobene potrebe po tem
Revica.
sj pa js nisem rekla da se nikoli nisem samozadovoljevala se ne odkar mam fanta in verjetno najbolje sama vem kko mi paše da tako tudi delam... če bi se želela bi se, ker si pač ne želim se pa ne ...
i don't like indefining myself, i just am...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov