Koliko vaših seksov je FUL dobrih?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Koliko vaših seksov je FUL dobrih?

V zvezi do 3 mesece, VSAK seks je ful dober
1
3%
V zvezi do 3 mesece, vsak drugi seks je ful dober
2
5%
V zvezi do 3 mesece, vsak tretji seks (ali redkeje) je ful dober
0
Brez glasov
V zvezi do 1 leto, VSAK seks je ful dober
2
5%
V zvezi do 1 leto, vsak drugi seks je ful dober
4
10%
V zvezi do 1 leto, vsak tretji seks (ali redkeje) je ful dober
0
Brez glasov
V zvezi več kot 1 leto, VSAK seks je ful dober
16
41%
V zvezi več kot 1 leto, vsak drugi seks je ful dober
6
15%
V zvezi več kot 1 leto, vsak tretji seks (ali redkeje) je ful dober
8
21%
Skupaj glasov : 39

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Apr. 2010 13:07

purple_rain napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:Približno enkrat na teden, ponavadi sobota, ko mava malo v vrastvu, in si lohk mal več (časa, domišljije,..) privoščva.
Vsak teden doživljaš FUL dober seks? (vprašanje NI "kako redno sexate?")
Kakšne srečnice so ene. :P

Na vprašanje kako redno seksate bi odgovorila......skoraj vsak dan.

Če sem srečnica, ker doživim vsak teden fenomenalen seks? Jst temu ne bi rekla sreča, prej dober ljubimec. Pa ne mi na ZS pisat, ga ne posodim :wink:

Drugač pa, ker vidim, da ti ni čisto jasno, kako se enkrat tedensko lahko zgodi fenomenalen seks, naj ti približam situacijo. Večino seksa, ki si ga privoščiva (6 noči od 7), poteka pri ugasnjeni luči, potiho, dokler tamala spi, oba utrujena od vsakodnevnih obveznosti. Ponavadi se ne počutim preveč seksi, ker si za višek rihtanja, ki si ga privoščim, štejem skok pod tuš in par potegov z britvico. Opraviva hitro in preprosto, čisto toliko, da jaz potešim njega in on mene.
Ob sobotah, ko dava malo že popoldne v varstvo, pa se začnejo priprave na najin "večer". Prvo šminkanje, rihtanje in oblačenje za večerjo, pol pijačka, malo opitosti, ki si je drugače ne morva prvoščit. In potem sledi cel šov. Že to, da si privoščiva razne igrice, ki si jih drugač ne, pripomore k fenomenalnemu seksu. Pa igračkanje, pa snemanje, pa domišljija, pa raze oprave, seksi perilo, erotična masaža.... Vse najine misli in dejanja so usmerjena v seks. In to se tud na seksu pozna.
v glavnem, tega frej večera se tako veseliva, da glede na vzdušje in voljo bi bil seks težko povprečen. Pač more bit fenomenalen. To je cilj. In cilje ponavadi doseževa.

Kaj pa tvoj seks naredi fenomenalen? Orgazem? Trije orgazmi? Poza? Dodaten prijatelj ali prijateljica? Vzdušje? Mislim, kaj je tisto, ki loči tvoj dober seks od fenomenalnega? Ko boš mela to pošlihtan, si boš lahko fenomenalen seks pričarala takrat, ko boš hotela, tudi enkrat tedensko :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 08. Apr. 2010 13:11

No, to je super, da si kljub obveznostim in otroku še vzameta enkrat tedensko čas za seks, ki mu posvetita več časa in pozornosti. :wink:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Apr. 2010 13:44

barbie_girl_85 napisal/-a:...
TMI! :P

barbie_girl_85 napisal/-a:...prej dober ljubimec. Pa ne mi na ZS pisat, ga ne posodim :wink:
Hihihi, dobra. :D

Ne, sej nič slabega nisem mislila, sam ker se kaj takega redko sliši...al pa pač samo ne pride do mojih ušes, heh.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 08. Apr. 2010 17:37

barbie_girl_85 napisal/-a:Prvo šminkanje, rihtanje in oblačenje za večerjo, pol pijačka, malo opitosti, ki si je drugače ne morva prvoščit. In potem sledi cel šov. Že to, da si privoščiva razne igrice, ki si jih drugač ne, pripomore k fenomenalnemu seksu. Pa igračkanje, pa snemanje, pa domišljija, pa raze oprave, seksi perilo, erotična masaža.... Vse najine misli in dejanja so usmerjena v seks. In to se tud na seksu pozna.
:D

Vidiš, te ceremonije se meni taaak hudo ne da zganjat...meni je fenomenaln seks takrat, ko me zgrabi, ga naskočim, se strastno na***nema in obležim cela mokra :D Zdaj me pa že bolj po redko grabi, kaj pa vem, staram se.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Apr. 2010 20:55

*mala* napisal/-a:Ampak če je vsak seks fenomenalen, v bistvu ni noben nič poseben, so vsi isti :D noben ne izstopa.

Recimo, da imaš doma Maseratija in Yugota. Kaj je bolje:

- vsak dan se vozit z Maseratijem, pa mogoče vsake toliko za spremembo Yugota, tako da vidiš, kako se drugače voziš fajn;

- ali vsak dan se voziti z Yugotom, pa mogoče vsake toliko za spremembo Maseratija, da je izkušnja res nekaj posebnega? :D
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 09. Apr. 2010 10:25

Skupaj bova kmalu eno leto ... Skoraj vsak sex je čisto drugačen in vedno uživam. So pa nekateri, ki jih nikoli ne bom pozabila ... sej veste punce na zanimivih lokacijah in tisti, ki so 100% spontani, da sploh ne planiraš ...:)
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Apr. 2010 10:53

2 krat na mesec.
sexama pa vsak dan (če naju razdalja ne ovira) vsaj enkrat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 12. Apr. 2010 16:29

Alwaleed napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Ampak če je vsak seks fenomenalen, v bistvu ni noben nič poseben, so vsi isti :D noben ne izstopa.

Recimo, da imaš doma Maseratija in Yugota. Kaj je bolje:

- vsak dan se vozit z Maseratijem, pa mogoče vsake toliko za spremembo Yugota, tako da vidiš, kako se drugače voziš fajn;

- ali vsak dan se voziti z Yugotom, pa mogoče vsake toliko za spremembo Maseratija, da je izkušnja res nekaj posebnega? :D

Off topic Alwaleed, Masserati so Italijanska jajca, Yugo pa Yugoslovanska, ampak Yugo je vsaj kulten. Vsekakor je treba izbiro razširit. :D

BTW: A ti to sex z žensko primerjaš z vožnjo avtomobila? Na ženskem forumu?
Alwaleed samomorilec. :rofl:
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]