Koliko varajo Slovenke?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 16. Jan. 2014 12:28

Tearjerker napisal/-a:Jaz se pa ne morem načudit, da verjamete unile ''sočni'' zgodbici. Mislim, z med.over.net, ki je leglo trollanja. Jao.

kot sem omenil, če tudi bi bila zgodbica fejk, pa niso fejk odzivi forumašic, ki trdijo, da se jim je pripetila podobna situacija. pa ne metat pod fejk use kar je grenka resnica.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 16. Jan. 2014 13:06

People = shit v takih primerih kr nekako drži.. "nekako". :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Jan. 2014 13:32

Terjerker, možno sicer je, ampak ne verjamem. če gledaš komentarje, tudi avtorice, je čist očitno da je prepričana v svoj prav. precej dvomim da je tudi to fejk (čeprav možno pa je)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 16. Jan. 2014 14:42

TLDR napisal/-a: pa ne metat pod fejk use kar je grenka resnica.

Dafuq? Mene boli đoko al je grenko al sladko. Zgodbica je mastna, napisala ornk, berljiva. Ampak fantazijska pa tak, da glava peče. Tema taka ko vse zanima in ko bo sprožla val odgovorov, eni se bojo zgražal, eni dodal svoj piskr, brano je ni da ni. Trolling at its best.

V bistvu me čudi tudi, da so eni šele zdle prišl v kontakt s to zgodbo, ki je krožla po netu kmal po tem ko jo je nekdo napisal.

Zarad mene lahk vara - statistično izmerjeno in izračunano - nevemkolkfulmnogoful ljudi. Lahk v tej temi govorite da itak vsak vara, vsak drugi, vsak tretji. Mene osebno to ne gane. Jaz vem, da ljudi s takimi in drugačnimi zgodbicami o varanju na 1001 način, nočem v svojem krogu prijateljev in smo si na čistem in s takimi mastnimi pripovedmi tud ne prihajam v stik. Ženske, ki bi mek seksom z ljubimcem klicala svojega dragega iz žnj razloga, pač ne bi mela za prijateljico. Če pa vi (kdrokoli) prijateljujete s takimi ljudmi, pa well, tough luck.

Verjamem in vem, da varanje je prisotno in da se dogaja povsod. Zanimivo pa, da se izpostavi samo slabo - se pravi kao odgovore, kjer še kira svojo džezvico pristavi, češ, lej jih kake ku.rbice so te ženskice, tiste zgražajoče (zveste in ljubeče), pa ne.

A unih tem obupanih, žalostnih žensk, z zlomljenim srcem in uničeno družino, kjer so varali tipi v (spet fantazijsko obarvanih zgodbicah s fitnes trenerji ali klasično filmsko: seksi, mladimi, sočnimi tajnicami) pa ne bo noben prilepil? Ja seveda da ne, ker bi pa bil kak tip kriv. Če pa že, bo pa komentar, da je itak ženska kriva ne, ker ji ni blo do seksa.

Sicer pa, kdor če, naj verjame. Jaz že vem, da ne.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 16. Jan. 2014 16:08

Tearjerker napisal/-a:...
A unih tem obupanih, žalostnih žensk, z zlomljenim srcem in uničeno družino, kjer so varali tipi v (spet fantazijsko obarvanih zgodbicah s fitnes trenerji ali klasično filmsko: seksi, mladimi, sočnimi tajnicami) pa ne bo noben prilepil? Ja seveda da ne, ker bi pa bil kak tip kriv. Če pa že, bo pa komentar, da je itak ženska kriva ne, ker ji ni blo do seksa.

...

Itak da maš tud tega nekej, samo varanja med tipi x-krat manj, kot pa med ženskami. Sorry. Lahko bi ti argumentiral slednje, vendar se mi ne da pisat + je off topic...naslov teme se nanaša na ženske.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 16. Jan. 2014 16:27

zbrisan žaljiv post. Tvoje drugo opozorilo.I
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 16. Jan. 2014 16:35

wasd napisal/-a:TLDR dosadan si ko proljev ...

Spizdi na medovernet, kamor spadas.

tole mi pa malček vleče na sovražni govor.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
g.AI.a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a g.AI.a » 16. Jan. 2014 17:15

TLDR, se mi zdi, da je vseeno kar veliko več varanja iz strani moških kot žensk, vsaj po mojih izkušnjah, no.

Sicer pa, kdor če, naj verjame. Jaz že vem, da ne.

Drugače je pa bila objavlena par postov nazaj tud ena taka, kjer je tip varal, bejba (ljubica) pa delala ne vem kaj vse, da bi ga imela zase. In noben ni rekel, da je punca od tega tipa kriva, da jo vara. :wink:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 16. Jan. 2014 17:36

^^To je bilo karikirano napisano. Pa ne rabi nekdo točno eksplicitno nečesa napisat v točno določeni temi o točno določeni tematiki nečesa, kar se pogosto uporablja kot izgovor/argument.

@TLDR:dokler bojo ti ''argumenti'' v smislu sem videl/slišal/kolega mi je povedal/bral na nevem kirem forumu, je itak bolje da jih ne napišeš.
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 16. Jan. 2014 22:12

..Evelyn.. napisal/-a:People = shit v takih primerih kr nekako drži.. "nekako". :)

OT: A je to mogoče referenca na Slipknote? :D me je prec spomlno in prjelo, da bi šla poslušat komad, če ne bi bla ravno na šihtu-.-'

@Terjerker (in ostali, ki se vam zdi zgodbica z medover.net trolanje): sem bla js istega mnenja, pa sem se potem (z grozo) spomnila na znanko, ki je tako absurdno zblojena, da bi lahko šla točno kej takega nardit :/
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 16. Jan. 2014 23:07

moj sodelavc je mel tut tako prizadeto ljubico :D
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 16. Jan. 2014 23:24

Žalostno, da sploh obstaja folk, ki je tok zblojen, da sploh ne veš al je tahuda zajebancija in izmišljotina, al dejansko resno mislijo :/
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 17. Jan. 2014 2:58

Heh afkors Ewyx :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 19. Jan. 2014 12:44

Večina tipov ki jih poznam ima daljša razmerja z ženskami, mogoče kdaj priložnostni s katero drugo. Ampak večina razmerij temelji tudi na čustvih ne samo seksu. Tudi moški se zaljubljajo v poročene ženske in poročeni moški v svoje ljubice. Gre v obe smeri. Ampak tako ali tako dober seks ni nikoli dovolj, če pa sta v vseh ostalih stvareh nekompatibilna.

Res pa je da se gibljem v družbi 30 + kjer so razmerja dejansko mišljena dolgoročno in dva nista skupaj samo zaradi seksa. Da bi se pa nekdo dajal z random tipi/bejbami na WCju je pa po moje sindrom pomanjkanja samozavesti in iskanje samopotrditve.

To, da imaš pa res super razmerje z nekom, seks pa postane dolgočasen ali pa ni spolne privlačnosti, pa verjamem, da z lahkoto privede do varanja.

Sama nisem nikoli varala in verjetno tudi ne bom, je pa res da se nikoli ne spustim v resno razmerje, če me tip tudi noro seksualno ne privlači. S tem že v osnovi zmanjšam možnosti da bi kdaj želela varati.

Bad boya dobiti v razmerje - ja je možno, ampak dvomim da si katera to res želi. Bolj zabavno si je bad boya podrediti. Za resno zvazo pa so dobri samo zreli moški.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 19. Jan. 2014 12:55

Nesanica napisal/-a: Da bi se pa nekdo dajal z random tipi/bejbami na WCju je pa po moje sindrom pomanjkanja samozavesti in iskanje samopotrditve.

?

Hud razlog, ni kej. A to pa da je vsaj deklina malo pijana pa potrebna in ji ni važno kje se da dol oz. ji je važno da se čim prej da dol, pa ne bi šlo?
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov