Koliko ste sexali na začetku zveze?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lenoba - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2012
Na začetku je blo pestro...po večkrat na dan.
Vmes sva mal prevečkrat spustila seks (očitno so bili vsi bonusi že na začetku izkoriščeni )
Zdaj pa odvisno od dneva, ne morm rečt kolikokrat na teden, ker en teden lahko vsak dan, naslednji pa bo mogoce samo enkrat ali dvakrat.
edino kar lahko trdim da mi je super in ne čutim nobenega pomankanja
Vmes sva mal prevečkrat spustila seks (očitno so bili vsi bonusi že na začetku izkoriščeni )
Zdaj pa odvisno od dneva, ne morm rečt kolikokrat na teden, ker en teden lahko vsak dan, naslednji pa bo mogoce samo enkrat ali dvakrat.
edino kar lahko trdim da mi je super in ne čutim nobenega pomankanja
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
slovenc79 napisal/-a:probajta kakšen fetiš
Hja od, kar mi je povedala, da ima zelo čudežen in nenavaden fetiš (brisanje svežega urina od friško obrite brade), me je, kar precej odbilo, mogoče celo distanciralo od nje. Kajpak, mogoče me je pa s tem "celibatom" prišparala svega i svačega.
Tako, da fetiši pri meni, no go!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
evo, perfektna za slovenca!
pa js mislim, da če fetiši ne klapajo bo razmerje glede seksa težko cvetelo.
- DonCarleone
- Komunikatorka
^Sem tudi probal, ja, ponujen mi je bil tudi gratis (tj, scanje v oralno odprtino), ki sem ga pa, kar kulturno zavrnil.
ja se strinjam. ampak če meni fetiši kot so s&m, annilingus, niso po godu, se lahko tudi, ta hiba v razmerju nekako oprosti. so druge stvari bolj v vezi pomebne kot pa zadovoljevanje tebi neprijetnih fetišov, ki jih poseduje tvoj/a partner/ica.
ja se strinjam. ampak če meni fetiši kot so s&m, annilingus, niso po godu, se lahko tudi, ta hiba v razmerju nekako oprosti. so druge stvari bolj v vezi pomebne kot pa zadovoljevanje tebi neprijetnih fetišov, ki jih poseduje tvoj/a partner/ica.
Zadnjič spremenil DonCarleone, dne 03. Dec. 2012 1:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Pravijo, da je sex pomemben 10%, če je dober, in 90%, če je slab. V eni točki se bosta morala uskladiti, je pa tole kar težka situacija. Upam, da vama uspe, če se sicer razumeta. Ona naj malo popusti, ti pa se potrudi vživeti v njene fetiše, da prideta drug drugemu naproti... Good luck
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
BDSM, role playing, bondage, šeškanje
Golden shower pa res ni nek turn on, ali pač
slovenc79, dober podpis!
Golden shower pa res ni nek turn on, ali pač
slovenc79, dober podpis!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- DonCarleone
- Komunikatorka
slovenc79 napisal/-a:don, kaj pa če bi se ti nanjo? bi ji to tudi všeč blo? če prav da ne pol nima kej pričakovat da ti pa bi..
Nisva več skupaj. To je bolj kratko vse skupaj trajalo. Takšna dolga suša, mi povzročila gmotno škodo. Ravno, zaradi tega celibata, sem imel jajca kot posušene sljive. Sicer, pa tudi želodca nimam preveč dobrega, tako, da ja...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov