Koliko ste sexali na začetku zveze?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Če mal počakaš, lahko v tem času ugotoviš ali sta kompatibilna, in če sta, je potem še tok bolje, in vredno. +Zavaruješ se pred neresneži. Moje mnenje pač. Ne mislim, da je treba čakat eno leto, ampak 2 ali 3 mesece pa že. Pa še moški te tako lahko bolj spoštuje, ker ve, da ne greš kr z vsakim, ki ma 5 min časa Zj me pa raztrgajte
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
z bivšim po vašem poimnovanju 'resnim' fantom, s katerim sem bila skupaj slabo leto, vedno ko sem prespala pri njemu, cca, 3-4 na teden, po max 2x na noč.
Z FF ki mu je sledil 1-2x na teden, in drugi FF 2-3x na teden.
Drugače pa dejansko z nobenim od njih nisem imela zaporednih seksov. Pač seksava pol ure, 1 uro, kakor kdaj in je to to. Potem pa sredi noči ali pa zjutraj mogoče. Nikoli pa da bi seksala, imela pavzo 20minut in spet seksala. V bistvu mi sploh ne bi pasalo takoj po seksu ponovno seks.
Z FF ki mu je sledil 1-2x na teden, in drugi FF 2-3x na teden.
Drugače pa dejansko z nobenim od njih nisem imela zaporednih seksov. Pač seksava pol ure, 1 uro, kakor kdaj in je to to. Potem pa sredi noči ali pa zjutraj mogoče. Nikoli pa da bi seksala, imela pavzo 20minut in spet seksala. V bistvu mi sploh ne bi pasalo takoj po seksu ponovno seks.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Enako kot na začetku; večino časa ko sva skupaj. Mogoče 1x manj
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
carrie_ napisal/-a:Če mal počakaš, lahko v tem času ugotoviš ali sta kompatibilna, in če sta, je potem še tok bolje, in vredno. +Zavaruješ se pred neresneži. Moje mnenje pač. Ne mislim, da je treba čakat eno leto, ampak 2 ali 3 mesece pa že.
Pffffffff - resno?! Ni šans!
Pa kaj a se ti ne zmeša v tistih dveh, treh mesecih, ko se dobivaš z nekom, ki ti je noro seksi??
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ to pa je kriza, sam zakaj pa?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Dobro vprašanje, ja. Ne vem ravno, pa tudi si nisem preveč upal iskati odgovora. Povsem velika možnost je, da se prvič nisem ravno dobro izkazal. Ali pa ni bila navdušena nad mojo revščino, ki jo nosim v hlačah.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov