Koliko ste sexali na začetku zveze?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Kolko sva sexala? Vsakic ko sva se videla To je bilo na zacetku veze recimo 3x na teden da sva se videla.
Zdaj je pa se vedno isto: ko sva skupaj. Lahko vsak dan, ko je on na kaksnem terenu samo cez vikende...pac odvisno od situacije.
Zdaj je pa se vedno isto: ko sva skupaj. Lahko vsak dan, ko je on na kaksnem terenu samo cez vikende...pac odvisno od situacije.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
vsakič, ko sva se vidla. nekje od 1x- 3x. ostali čas sva se tiščala en k drugemu al pa spala. obema je blo do tega.
zdej pa odvisno od tega kolko sva zmatrana pa kolko časa mava in kolko se čez dan vidiva. ampak nekje 3-4krat na teden v povprečju. obema je do tega. zaradi različnih urnikov in intezitete dela pa včasih ne istočasno. zato pa samo 3-4kat na teden.
zdej pa odvisno od tega kolko sva zmatrana pa kolko časa mava in kolko se čez dan vidiva. ampak nekje 3-4krat na teden v povprečju. obema je do tega. zaradi različnih urnikov in intezitete dela pa včasih ne istočasno. zato pa samo 3-4kat na teden.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Prvih nekaj mesecev, ko je imela še študentsko sobo..večkrat na dan ko sva bila skupaj.
Zdaj ko sva pa pri meni doma, ali pa pri njej...vsak dan, če je frei tudi večrat.
Je pa razlika recimo od začetka, ker na začetku ne moreš spustiti niti ene priložnosti da bi sexal, zdaj pa lahko rečeš:" ok, utrujen sem ali se ne počutim dobro...bo še čas čez dan".
Zdaj ko sva pa pri meni doma, ali pa pri njej...vsak dan, če je frei tudi večrat.
Je pa razlika recimo od začetka, ker na začetku ne moreš spustiti niti ene priložnosti da bi sexal, zdaj pa lahko rečeš:" ok, utrujen sem ali se ne počutim dobro...bo še čas čez dan".
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Mislim da ko sta se videla sta po večkrat. Kot se spodobi
-
Mogoče je utrujen od sexa z drugimi?
- floribunda
- Cosmopsiho
dej BE ne kompliciraj tolk, no.
mogoče bi se rad pogovarjal
mogoče bi se rad pogovarjal
- floribunda
- Cosmopsiho
carrie_ napisal/-a:Na začetku veze nič seksa, normalno:) Tako vsaj vidiš, če je resen
itak. najboljše je tipu ne dat, dokler ni vsaj tako resen, da poklekne pred tabo. šele po tem, da ženska noge narazen.
tako kot bog zapove.
a vam se tipi s katerimi se pentljate nič ne luštajo? js sm komaj čakala, da se požgeva tako, da bodo letele iskre. čez nekaj mesecev, ko je druženje zgledalo ok, ko sva se malo spoznala tako na fizični ravni kot drugače, smo temu počasi rekli zveza.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov