koliko se videvate s partnerjem?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Okt. 2012 18:25

Seveda dovolim, ampak si tako zagreto oporekala, da nekaj definitivno ne drži, kot da bi kdo trdil, da drži.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 06. Okt. 2012 20:57

fanti se hočejo bolj pogosto videvat kot punce. Fora je, da fanti bi radi vsak dan videli punco zaradi sexanja. Punce pa nočejo vsak dan videvat fanta ... zato, ker pol morajo držat noge narazen.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 07. Okt. 2012 10:56

ma to sploh ni res.... men je blo čist čudn če je moj (ponovno bivši, tokrat dokončno) bil pr men pa se mu ni dal seksat. in pol me je tam neki masiru, jz pa čist na konc on pa nič... :D Mislim sej je fajn da pride k men kar tako, ker bi me rad vidu pa bil z menoj, ampak vseeno - potem me naj ne masira.
Uporabniški avatar
Kaycii*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaycii* » 07. Okt. 2012 11:23

To pa sploh ni res...kot da se gre fantom sam za seks, nam pa samo za muckanje pa stiskanje -.-. Hmm...tut men se je zdel čudn, ko se mu kdaj ni lubl in sem si sama pri seb misla, ka mu ni jasn, js cela mokra že on pa napou zaspan... Pol pa sem vidla kak vstaja zjutri ob 5h, gre na šiht in dela še celo popoldne in verjamem da se mu ob 10h zvečer, ko se zlekne na posteljo preprosto kdaj ne da...pa še vedno me želi videt pa met ob seb :D...tak da tole čist ovržem, da mormo punce držat noge narazen vedno ko nas hoče fant vidit :)
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 07. Okt. 2012 13:50

Midva se videvava čist premal. :roll:
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 11. Okt. 2012 21:58

midva pa bolj al manj vsak dan (in cel dan!), ampak sma zaj prenehala s tem (oz. jaz sem) in se čist boljše počutim, tak da bom verjetno ostala pri 4x tedensko.
Kohant
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Kohant » 15. Okt. 2012 17:14

*cukrr* napisal/-a:Midva se videvava čist premal. :roll:

Koliko je to?
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 15. Okt. 2012 17:57

Povprečno dvakrat na teden. Od novembra do sredine januarja se bova vidla le nekajkrat, ker jaz v tem obdobju dvakrat potujem, ampak ni sile.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Okt. 2012 8:19

^^ zakaj sem jaz skos mislila, da si ti porocena? :D
Mr. Mr.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Mr. » 17. Nov. 2012 18:25

Barbeque napisal/-a:Pozdravček. Zadnje čase me nekaj zelo muči. s fantom sva v zvezi 2 leti. Imama super zvezo,razumema se odlično,vse je na mestu,točno tako kot mora biti...popolno. Moti me pa zelo, da se vidiva le 1x čez teden in potem še čez vikend.Pa najini kraji niso pretirano oddaljeni.
Zato sem začela zadnje čase veliko razmišljati o tem in fantu pritiskati glede tega.Hočem tudi,da se čimprej preseliva skupaj,saj bova tako skupaj ves čas,pa četudi samo čez noč v postelji(zaradi službe itd). Ne zdržim več.Pre dolgo se mi že vlečeta 2 leti in občasno sestajanje(res da se vsak dan ne morava voziti en k drugemu,zaradi službe).Zato pa se želim skupaj preseliti.Fant si je tudi žele,ampak imam nek občutek,za danje čase vse manj intenzivno dela na tem.imam občutek,da mu doma prav nič ne manjka in se mu ne mudi odoto.
kaj bi naredile na mojem mestu?sem le jaz postala tako posesivna in ga hočem vsak dan ob sebi?koliko se ve vidite s partnerji,da vam je "dovolj"?
Nočem da bi najina popolna zveza propadla zaradi tega.:(

Pameten fant.
Vidi te ravno toliko da se poteši in se pred frendi pohvali da ima punco.
Misliš da mu paše da bi bila skupaj cele dneve? Pravilno si ugotovila. Doma mu nič ne manjka. Ta srečanja 1,2x tedensko pa ohranjajo svežino v odnosu. Win win situacija. Prazna jajca + ima te za oporo kadar te rabi
Uporabniški avatar
Lenoba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lenoba » 21. Nov. 2012 16:18

*Abby** prosim povej mi koliko si stara?
Glede na prebrano ti nebi dala več od 21 let.

No strinjam se s tabo glede tega, da je malo drugače ko si na svojem...res je ne moreš prekinit telefonske zveze in tako naprej...samo malo pa pretiravaš.

To da ni resna zveza če dva ne živita skupaj in je vse to, po tvojih besedah rečeno, srednješolska ljubezen...butasto mišljenje!
Zdej ko si se končno ločila od maminega krila pa obsojaš vse tiste, ki še živijo doma.

Če sem prav razumela si Barbeque očitala, da se ti nikoli nebi na tak način preselila s tipom, če bi si on kupil stanovanje?
Se pravi če bi tale tvoj dečko imel že kupljeno svoje stanovanje bi se ti še vedno preselila z njim v najemniško stanovanje?

Pa še to mi prosim povej...ali si sama financiraš najemnino in hrano, pa vse te stroške, ali ti starša data denar da ti pokrijes vse to?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 21. Nov. 2012 16:46

da se ne bo sluačajno tema razvila v smer kdo se s čim preživlja, kako zakaj in kje dobi denar.

za take in drugačne pogovore imamo tole temo., kjer je tudi odgovor na to kako in s čim zakaj prek česa se abby preživlja.

sicer smo pa že družno ugotovili, da so zveze kjer partnerja skupaj živita drugačne, zato pa ničmanj resne ali prave.
Uporabniški avatar
Lenoba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lenoba » 21. Nov. 2012 17:00

Aha sem misla da na forumu človek lahko pove svoje mnenje.

Glede tega kako se preživlja pa me je zanimalo samo to, da če starši lahko financirajo svoje otroke da grejo na svoje, lahko že zelo zgodaj izkusijo "resno zvezo" nekateri pač nimajo take sreče
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Baaaby. » 27. Nov. 2012 10:57

Midva sva skupaj malo več kot leto in pol, ponavadi, ko sva bla še skupaj na srednji sva se videla med tednom pa še to samo med glavnimi odmori, zdaj sem pa jaz na faksu on pa še vedno na srednji in se kdaj tudi po 14 dni ne vidiva. Ampak se da, sicer bi bla zelo vesela če bi se lahko videla več ampak ne gre drugače. Ubistvu sem se že navadila, ampak kdaj zna bit zlo hudo no. :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Nov. 2012 12:40

Lenoba napisal/-a:Aha sem misla da na forumu človek lahko pove svoje mnenje.

Glede tega kako se preživlja pa me je zanimalo samo to, da če starši lahko financirajo svoje otroke da grejo na svoje, lahko že zelo zgodaj izkusijo "resno zvezo" nekateri pač nimajo take sreče

Ne, ne preživljajo me starši.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov