koliko se videvate s partnerjem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
Ne, ker še vedno ne veš kaj slamnati mož je.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
točno, če ti je pomembno boš našel pot, v nasprotnem pa izgovor.
Drgač mi je pa debata Marija-Mataio ful smešna
Mene ne briga kaj je za koga resna zveza, bolj mi je važno kaj zame pomeni resna zveza. In pač zveza na daljavo ni mačji kašelj in kapo dol vsem, ki jo furajo.
Drgač mi je pa debata Marija-Mataio ful smešna
Mene ne briga kaj je za koga resna zveza, bolj mi je važno kaj zame pomeni resna zveza. In pač zveza na daljavo ni mačji kašelj in kapo dol vsem, ki jo furajo.
- MarijaNana
- Debatorica
^^ Verjetno da če ti je pomembno, da najdeš način, kako zaživet skupaj s partnerjem/bit več z njim, boš našel način, če ti pa to ni pomembno, pa ti pač ni pomembno ...
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Za furanje zveze na daljavo morata imeti oba partnerja enake poglede na to. Zveze na daljave se npr. ne more iti ljubosumen človek, ker ga bi še pobralo od konstantnega spraševanja ''kaj pa če me vara?'', prav tako se je ne more iti človek, ki si želi ves čas tičati s partnerjem itd.
Eni imajo na te stvari enake poglede in potem lahko taka zveza okej funkcionira. Ampak res redki so taki, zato večina zveze na daljavo pač ni sposobna furat.
Imam pa prijateljico, ki je v zvezi na daljavo že 5 let (ona živi v Sloveniji, on v Srbiji) in s fantom nimata nobenih problemov zaenkrat, ker sta obadva mnenja, da sta našla kar sta iskala in se vidita kot sorodni duši, za naprej pa upata, da jima bo uspelo enkrat zaživeti skupaj. Jaz jima sicer želim vse najboljše, ampak sama vem, da ne bi bila sposobna furati takšne zveze na dolgi rok - mogoče kakšno leto, pod pogojem, da bi partnerja že od prej poznala in bi se zveza na daljavo zgodila šele kasneje.
Eni imajo na te stvari enake poglede in potem lahko taka zveza okej funkcionira. Ampak res redki so taki, zato večina zveze na daljavo pač ni sposobna furat.
Imam pa prijateljico, ki je v zvezi na daljavo že 5 let (ona živi v Sloveniji, on v Srbiji) in s fantom nimata nobenih problemov zaenkrat, ker sta obadva mnenja, da sta našla kar sta iskala in se vidita kot sorodni duši, za naprej pa upata, da jima bo uspelo enkrat zaživeti skupaj. Jaz jima sicer želim vse najboljše, ampak sama vem, da ne bi bila sposobna furati takšne zveze na dolgi rok - mogoče kakšno leto, pod pogojem, da bi partnerja že od prej poznala in bi se zveza na daljavo zgodila šele kasneje.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
- Mataio_1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2015
MarijaNana napisal/-a:^^ Verjetno da če ti je pomembno, da najdeš način, kako zaživet skupaj s partnerjem/bit več z njim, boš našel način, če ti pa to ni pomembno, pa ti pač ni pomembno ...
Ne skrbi zame. Ash je dobro napisala:
Ash. napisal/-a:Imam pa prijateljico, ki je v zvezi na daljavo že 5 let (ona živi v Sloveniji, on v Srbiji) in s fantom nimata nobenih problemov zaenkrat, ker sta obadva mnenja, da sta našla kar sta iskala in se vidita kot sorodni duši, za naprej pa upata, da jima bo uspelo enkrat zaživeti skupaj.
- chiquitita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2011
Pozdravljeni!
Zanima me nekaj... Imam fanta s katerim sva skupaj manj kot en mesec.. In me malo moti, da vmes, ko se ne vidiva (vidiva se recimo trikrat na teden) me nikoli ne pokliče, piše nič... Se vsem zdi to normalno? Pač ostale kolegica, ko imam se vse vsak dan slišijo s fanti, nekatere tudi če so se že vidle tist dan pa se pol še vseen slišijo npr .. Sej ne da bi bla kaka obsedenka pa da bi hotla skos z njim viset pa skos pisat ne hvala hočem tur svoj lajf še imet ampak vseeno se mi pa zdi da recimo se tri dno vmes ne vidiva in da mi nič ne piše, kliče mal čudno.. Mislm nevem a nima nobene želje po tem? Jaz jo imam pol pa včasih kej napišem ampak imam počasi dosti tega... Sej če bo čez nekaj časa še zmer isto bom itak rekla mu samo nočem pa že na začetku zveze težit...
Zanima me nekaj... Imam fanta s katerim sva skupaj manj kot en mesec.. In me malo moti, da vmes, ko se ne vidiva (vidiva se recimo trikrat na teden) me nikoli ne pokliče, piše nič... Se vsem zdi to normalno? Pač ostale kolegica, ko imam se vse vsak dan slišijo s fanti, nekatere tudi če so se že vidle tist dan pa se pol še vseen slišijo npr .. Sej ne da bi bla kaka obsedenka pa da bi hotla skos z njim viset pa skos pisat ne hvala hočem tur svoj lajf še imet ampak vseeno se mi pa zdi da recimo se tri dno vmes ne vidiva in da mi nič ne piše, kliče mal čudno.. Mislm nevem a nima nobene želje po tem? Jaz jo imam pol pa včasih kej napišem ampak imam počasi dosti tega... Sej če bo čez nekaj časa še zmer isto bom itak rekla mu samo nočem pa že na začetku zveze težit...
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Po moje to, da ne komunicirata po telefonu ne nujno pomeni nekaj negativnega. Sploh če se vidita trikrat tedensko, kar ni ravno malo. Po mojih izkušnjah so eni prav taki tipi, da ne marajo toliko komunikacije preko telefona, medtem ko drugi ful pišejo ali kličejo in sploh ni nujno, da si temu drugemu tipu bolj všeč kot prvemu. Saj ne boš težila,če namigneš nekaj v stilu, da bi ti bilo všeč prejet kak njegov sms v dnevih, ko se ne vidita ali pa pač iskreno poveš, da te to malo moti..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
mislim da se moraš naprej par stvari vprašat: a si dejansko TI želiš, da bi več po smsih in klicih komunicirala, ali si to želiš zato ker vse druge prijateljice komunicirajo tako s svojimi fanti? se ti zdi, da nič ne misli nate in te ima manj rad, ker tega ne počne? kakšen je vajin odnos, ko sta skupaj? ko mu ti pišeš, ti vedno odgovori, ali kdaj ignorira? kako pa komunicira z drugimi (prijatelji, družino)?
glede na to da se 3krat na teden vidita se mi zdi bv sekirat zaradi tega. mogoče enostavno nima česa povedat. mogoče mu je bolj fajn ko čaka na tisti dan, ko se spet vidita in raje komunicira v živo kot prek telefona. mogoče je kak drug razlog, ki ne pomeni nič takega.
koliko časa se poznata? ali ga dovolj poznaš da mu zaupaš, da te ima rad?
ljudje smo izumili prenosne telefone, da smo dosegljivi, če je karkoli treba takoj sporočit, ne da bi si delali družbene standarde, kako pogosto moramo nekoga klicat ali mu smse pošiljat.
drugo je, če ga pogrešaš in bi se rada z njim pogovarjala...
sem pa našel en tvoj post, (ki je star točno 3 leta in 4 dni, zanimiv tajming ), in sicer:
glede na to da se 3krat na teden vidita se mi zdi bv sekirat zaradi tega. mogoče enostavno nima česa povedat. mogoče mu je bolj fajn ko čaka na tisti dan, ko se spet vidita in raje komunicira v živo kot prek telefona. mogoče je kak drug razlog, ki ne pomeni nič takega.
koliko časa se poznata? ali ga dovolj poznaš da mu zaupaš, da te ima rad?
ljudje smo izumili prenosne telefone, da smo dosegljivi, če je karkoli treba takoj sporočit, ne da bi si delali družbene standarde, kako pogosto moramo nekoga klicat ali mu smse pošiljat.
drugo je, če ga pogrešaš in bi se rada z njim pogovarjala...
sem pa našel en tvoj post, (ki je star točno 3 leta in 4 dni, zanimiv tajming ), in sicer:
chiquitita napisal/-a:Mene bi pa recimo zmotilo, da si ji pisal VSAK DAN. Pa daj ženski, da malo diha, mene to kr dušit začne, če se mi en obes v lajf, tko da pol vsak dan pisari, kar mi tut da občutek, da če bi bil kdaj v resni zvezi z mano, da bi hotel biti nonstop z mano. Brr.
hej norci
- MarijaNana
- Debatorica
Well ... he's just not that into you. Po mojih izkušnjah so se čisto vsi fantje, ki so dejansko imeli interes, vedno oglasili vsaj enkrat na dan. Večina mi jih je pisala večkrat dnevno oz. so večkrat na dan vzpostavili nek stik. Sploh v času socialnih omrežij itd. In sploh takole na začetku ... (A temu, da se z nekom manj kot en mesec dobivaš, se dandanes reče zveza ali kaj?) Lahko da se motim, lahko da čisto zares tako zelo ne mara nikakršnega drugačnega komuniciranja kot ''v živo'', ampak če bi bil zatreskan vate, bi si želel max. kontakta.
Koliko sta pa stara? A to je kakšna SŠ varianta?
Koliko sta pa stara? A to je kakšna SŠ varianta?
- chiquitita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2011
Slovenc... Tist post je bil napisan v čist drugem kontextu.. Tipu ki je neki ženski težil non stop pa še nista imela nič, saj zdi se mi da je bilo tko in napisala sem da bi me motilo da bi se čist vsak dan mogla vidt, nisem pa napisala tega za slišati oz pisat.
Drgač pa ni to zarad prjatlc, to so sm opažanja, ampak men bi blo tut fajn.. Pač tko je tut men na misel pršlo kokr je napisala marijanana... Da če bi bil ful zagret da bi vsak dan izpostavlu nek stik.. A če ga vprašam neki na to foro mislte da bo priznal da je tko da he's just not that into me al bo iskal izgovore? Ker men ni panike če mi to reče ok valda da ti ni vseen sam rajši mam pa tak iskren odgovor, da vem pri čem sem.
Ok, a pol to ni zveza? Nisem vedla.. Pač poznava se že par let, dogajat se je začel že neki časa nazaj, zdej se je pa prov tko začel bl zares al kako bi rekla zato sm tko poimenovala..
Drgač ni šs ampak sva oba 20 + kar nekaj let več sam noben nima neki velik izkušenj s temi stvarni.
Slovenc da še odgovorim na ostala vprašanja.. Ja če recimo dva dni vmes se nič ne oglasi pa mam mal filinga da nič ne misli.. Ko mu pisem mi odgovori, boh ne dej da ne bi pol bi pa itak paniko zagnala s prjatli vem da ne komunicira kej velik, pač k se vidjo pa tko, z družino pa ma zelo vredu odnos... Drgač k sva skupi je pa fajn.. Vsakič bl zdej k se je bl sprostil tudi k drgač je fuul sramežljiv in je trajalo za prvi korak sam zdej pa je zalaufal heh... Ne sej ga bom kr sama enkrat vprašala k pač rada odkrito vse vem zakaj je to tko itd. Samo sm misnla še mal počakat da ne bom že takoj... Ker mogoče je še prezgodi.. Me je sam zanimal kaj ostali mislte pa vidm da je zaenkrat razmerje 2:1 za preplah
Drgač pa ni to zarad prjatlc, to so sm opažanja, ampak men bi blo tut fajn.. Pač tko je tut men na misel pršlo kokr je napisala marijanana... Da če bi bil ful zagret da bi vsak dan izpostavlu nek stik.. A če ga vprašam neki na to foro mislte da bo priznal da je tko da he's just not that into me al bo iskal izgovore? Ker men ni panike če mi to reče ok valda da ti ni vseen sam rajši mam pa tak iskren odgovor, da vem pri čem sem.
Ok, a pol to ni zveza? Nisem vedla.. Pač poznava se že par let, dogajat se je začel že neki časa nazaj, zdej se je pa prov tko začel bl zares al kako bi rekla zato sm tko poimenovala..
Drgač ni šs ampak sva oba 20 + kar nekaj let več sam noben nima neki velik izkušenj s temi stvarni.
Slovenc da še odgovorim na ostala vprašanja.. Ja če recimo dva dni vmes se nič ne oglasi pa mam mal filinga da nič ne misli.. Ko mu pisem mi odgovori, boh ne dej da ne bi pol bi pa itak paniko zagnala s prjatli vem da ne komunicira kej velik, pač k se vidjo pa tko, z družino pa ma zelo vredu odnos... Drgač k sva skupi je pa fajn.. Vsakič bl zdej k se je bl sprostil tudi k drgač je fuul sramežljiv in je trajalo za prvi korak sam zdej pa je zalaufal heh... Ne sej ga bom kr sama enkrat vprašala k pač rada odkrito vse vem zakaj je to tko itd. Samo sm misnla še mal počakat da ne bom že takoj... Ker mogoče je še prezgodi.. Me je sam zanimal kaj ostali mislte pa vidm da je zaenkrat razmerje 2:1 za preplah
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ja pomoje valda da ne bo direkt priznal tega 'i'm just not that into you'- lol kako naj bi sploh to zgledlo oz. bi priznal po ovinkih seveda.
Meni se zdi brez veze čakat,najboljše,da kar takoj razčistiš to, ne bo potem nič drugače. Če je res zainteresiran, ga seveda ne bo zmotilo,da se želiš bolj pogosto slišat, če pa ni pa itak nimaš kaj izgubit.
Ubistvu meni glede na tvoj opis bolj deluje, da je zares in da samo ni navajen tolk komunicirat preko telefona/je sramežljiv. Tudi največkrat ko začneš z nekom mutit brez resnih namenov je ta oseba bolj en novi znanec in ne večletni prijatelj/znanec.
Meni se zdi brez veze čakat,najboljše,da kar takoj razčistiš to, ne bo potem nič drugače. Če je res zainteresiran, ga seveda ne bo zmotilo,da se želiš bolj pogosto slišat, če pa ni pa itak nimaš kaj izgubit.
Ubistvu meni glede na tvoj opis bolj deluje, da je zares in da samo ni navajen tolk komunicirat preko telefona/je sramežljiv. Tudi največkrat ko začneš z nekom mutit brez resnih namenov je ta oseba bolj en novi znanec in ne večletni prijatelj/znanec.
Zadnjič spremenil hayley, dne 22. Dec. 2015 10:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]