koliko se videvate s partnerjem?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

chiquitita
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 10. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a chiquitita » 22. Dec. 2015 10:12

No sej valda ne lih tko sej že vem kako bi to načela in pol nekak v smislu da zarad tega pa tega se mi zdi da mu nisem tok v interesu in pol bomo vidl kaj bo reku.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Dec. 2015 10:19

Hm ja najboljše po mojem kar čim bolj direkt vprašat, da ne more uporabit nobenga izgovora ali dvoumno odgovorit. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Dec. 2015 14:13

hahah, cosmo at it's best, spet se dela drama iz nič :P kmalu bo še kakšna rekla da se s kakšno drugo dobiva itd.. a se hecate no..

chiquitita napisal/-a:...tko da pol vsak dan pisari, kar mi tut da občutek, da če bi bil kdaj v resni zvezi z mano, da bi hotel biti nonstop z mano. Brr.


meni se zdi normalno da si za dan ali dva vzameš mal "frej", še posebej na začetku zveze in če itak vesta, da se bosta kmalu videla. pa tudi če te noro ljubi. mogoče uživa v čakanju, da te spet vidi, ti pove vse.. mislim da če ti v živo pokaže da te ima rad, se mi zdi brezveze iskat neko potrditev da ti piše smse :)

se mi ne zdi tako fajn da bi mu to direkt omenila. njemu se bo zdelo da pretiravaš z malenkostmi. mogoče ti bo potem kdaj pisal, ampak samo zato ker to tebi paše, ne njemu. kar se mi pa zdi mal trapast.. (pa kmalu bi imela poln k njegovih smsov ;) )
hej norci :)
chiquitita
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 10. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a chiquitita » 22. Dec. 2015 15:47

Dobr ne rabš zdej v vsakem postu citirat mojih 3 leta starih postov. :wink:
Valda mu ne bi rekla pač da bi rada da mi pošilja, ker da bi pol on to pošiljal kot si rekel zarad mene ne pa zato k on tko hoče se tut men zdi trapast. Zato če že bi mu rekla v stilu da se mi zaradi tega in tega zdi da ma pomanjkanje interesa zame in pol če bi mi rekel npr ma ne to jst ne delam zato pa zato drgač to nima veze z interesom pol ok ane, sam da se zadevo razšist ne da bo pol mene to žull skos. :wink:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Dec. 2015 19:13

Ma ja naredi kot hočeš..za moje pojme ti itak noben ne bo direkt potrdil,da nima toliko interesa zate, ampak se bo poskušal po ovinkih izmazat..
Pač težko rečt kaj bi bilo normalno,so različni tipi ljudi, nekateri radi uporabljajo telefon samo ko je nuja za se zmenit kdaj,kje se dobit, drugi bi se pa pogovarjali vsak dan po več ur..
Meni se pa zdi to, da direkt poveš najboljši način,tako bi vsaj jaz naredila.Se mi ne zdi čisto nič narobe s tem,če bi ji pisal samo zato ker bi vedel,da je to njej ušeč, kljub temu,da njemu ni ali mu je vseeno za to. Se mi zdi čisto normalno, da počneš stvari za katere veš da so ljubi osebi všeč..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 22. Dec. 2015 19:41

MarijaNana napisal/-a:Lahko da se motim, lahko da čisto zares tako zelo ne mara nikakršnega drugačnega komuniciranja kot ''v živo'', ampak če bi bil zatreskan vate, bi si želel max. kontakta.


NOT true. Niti približno niso vsi ljudje taki, da si na začetku zveze pišejo nonstop, torej s tvojimi besedami kao izkoristijo možnost max. kontakta. Enim to ni pomembno, sama imam več takih izkušenj. Tudi jaz se ne maram nekomu obesit za vrat in mu od jutra do večera na par minut odpisovat na sms-e.

Chiquitita, jaz te drugače razumem, ker sama sem imela že isti primer. Jaz osebno si ne maram cele dneve pisati sms-e, se pa rada slišim vsaj nekajkrat na dan s fantom (ali si pošljem kako slikco/video/smešno foro itd.). To, da se po 2 dni ne slišiš, je tudi meni bedno in ko sem sama imela tak primer, sem tipa preprosto vprašala, zakaj tako redko piše in da naj mi kar naravnost pove, če ni zainteresiran. Jaz se kar držim načela direktnosti, ne maram se it nekih igric. :P In mi je tip naravnost povedal, da redko piše sms-e, da raje osebo direkt pokliče itd. Okej, na koncu nisva sicer pristala skupaj, ker meni ni bilo dosti do njega, ampak razlog ni bil v sms-ih. :D Se pa spomnim, da je bil ta tip kar precej sramežljiv in mu še na kraj pameti ni prišlo, da bi mi pisal kake osladne sms-e in mi pisal po 10 vprašajev, če mu nekaj časa nisem odgovorila, haha.

Jaz bi vsekakor vprašala direktno, bv, da se nekaj sama pri sebi sprašuješ in ugibaš. Meni se to ne zdi teženje, če samo izraziš željo, da se malo bolj pogosto slišita.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Dec. 2015 20:52

chiquitta, tisti post sem citiral, ker je fajn napisan, da je pač zaželjeno da ni nekega pretiravanja.. mogoče zdaj, ko si zaljubljena, mal drugače čutiš, kot 3 leta nazaj ko si imela verjetno drugačna čustva in so se ti prepogosti kontakti zdeli odvečni in odbijajoči :)
ne jemlji tega kot da te neki kritiziram, ampak da vidiš kako imaš drugačne poglede ob drugačnem času in drugačnih čustvih, kar je popolnoma normalno.

kot pravim, gre se v bistvu zato da bi vedela če ima interes zate ;) če prepriča, da ga ima, tega pol ni potrebno potrjevat z smsi vsake tok časa. ampak glede na to da se večkrat na teden vidita in vse štima, očitno da mu enostavno ni do tipkanja/pogovarjanja po telefonu in mu ta "količina" stikov ustreza (kar ne pomeni, da te ima kaj manj rad ;) )

pač to je moje mnenje :) neki zaključki, da pa zdej nima interesa itd. se mi zdi res dramatiziranje.. saj, je možno, ampak glede na to kok se vidita in jima je super (sicer to chiquitta najbolje ve) mislim da ni tuki nobene panike za delat :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Dec. 2015 22:58

Meni osebno je tudi malo čudno, če kdo nalima post od tebe izpred par let :D.

Kot da ima to nek vpliv na to kakšna je trenutna situacija, in iskreno gre vsakemu na k***c da nekdo nalima nekaj, in to uporabi kot: Lej, tako je bilo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Dec. 2015 23:25

uporabnica ima 27 postov vse skupaj :P ponavadni vedno malo pogledam po starih postih, da vidim kako človek razmišlja.. in je čisto naključje da je komentirala ravno o pisanju smsov in da bi jo odbijalo če bi ji nekdo skos pisal, zato sem dal citat.

meni se zdi čist normalno, da na isto stvar človek gleda drugače, ko je pod vplivom čustev, ko je na nekoga navezan, ga pogreša.. in se mi zdi bolje prikazat nek objektiven pogled, da ne-pisanje smsov vsak dan ni nič takega, namesto nekega dramatiziranja, češ da un tip zdaj nima interesa itd..

jaz sem povedal svoje. svetujte ji še kej, ona je tista ki je vprašala za nasvet, ne zdaj mene tu analizirat.
hej norci :)
Girl25
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 21. 1. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a Girl25 » 22. Jul. 2021 9:21

Hej,
rada bi slišala vaše mnenje. Z enim fantom se videvam dva meseca. Prej sva se en mesec dopisovala, začela sem jaz. Ni bilo pobude za kavo, zato sem jo dala sama. Po tistem mi je rekel za tel. št. in mi vsak dan dopoldne napiše sms. Na dan si izmenjava nekje 10 smsov, ker traja uro ali dve da odpiše. Vedno sem morala malo spodbuditi da me je kam povabil. Na začetku je bilo to enkrat na teden. Ni bilo nobenih dotikov in ne poljuba. Potem sem ga enkrat vprašala kaj to pomeni, če sem mu sploh všeč in je rekel da ja, samo da ima zelo malo izkušenj z ženskami (to mi je čudno, ker je že čez 30) in da rabi malo spodbude. Malo sem omenila, da bi se rada tudi več videla. Od takrat me občasno prime za roko, da mi poljub ob odhodu in videvava se dvakrat na teden. On živi nekje 30km stran, zato vem da se zaradi drugih obveznosti in službe ne moreva ravno vsak dan videvat. Rada pa vidim, da čim več kolikor le čas dopušča. No in najbolj me je zmotilo, ko mi je enkrat napisal, da je šel nekaj iskat dokaj blizu mene (cca 10 km stran) pa nič ni omenil, če se vidiva. Sem si rekla okej. Potem sva bila eno nedeljo zmenjena da se vidiva popoldne, on pa mi zjutraj ob osmih napiše sms za dobro jutro in da je bil na kavi v lokalu blizu mene s kolesom (on živi 30km stran, lokal je od mene slabih 10km stran). Prej mi nič ni omenil, lahko bi se potem videla že prej. Potem pa spet včeraj ob pogovoru omeni, da je bil en dan po tistem, ko sva bila midva v hribu v naših koncih, on tam gor s kolesom. To je spet zelo blizu mene, lahko bi se kaj videla pa mi niti omenil ni, vceraj mimobezno v pogovoru. Mene to kar moti oz. sploh ne vem kaj naj si mislim. Se noče videvat z mano, samo zakaj mi potem to pove? Jaz bi razumela da se ne vidiva če ima on obveznosti, ampak on si vzame čas zase, pride v moje konce pa niti ne pove. Kaj vi mislite, ali je to normalno? Niti ne vem ali hodi sam, kakor ga razumem ja.
Po glavi se mi pojavlja tisoč vprašanj, ali iz tega sploh kaj bo, mu je sploh kaj do mene? Razmisljala sem že da nima še kakšne veze zraven, ampak me je povabil tudi že v njihove kraje, dokaj blizu njegovega doma, tako da očitno mu je vseeno če ga kdo znan vidi (recimo da me ne skriva). Je bil pa enkrat brez avta in sem ga peljala nazaj pa je rekel, da naj ga prej spustim, da ga ni potrebno peljati čisto domov, da bo šel že peš.
Skupaj sva zmenjena tudi za na morje, greva čez par dni za cel teden. Prišel me bo iskat na dom. Meni recimo ni to problem, samo ne vem zakaj potem on ni želel da ga peljem do doma. Kaj si vi mislite o vsem kar sem napisala? Je tukaj razlog za skrb, ali delam preveliko paniko?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 22. Jul. 2021 10:26

Preprosto kompliciraš. Če ne veš pri čem si, se pogovorita, stara sta dovolj.
Nekateri tudi v vezah niso nonstop skupaj. Da bi ti moral govoriti kje je kdaj, ne vem čemu, tudi če sta v vezi...ljudje smo si različni.

30km ni nobena razdalja...je pa lahko izgovor :)
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 22. Jul. 2021 10:51

.,
Decorator75
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 21. 9. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a Decorator75 » 21. Sep. 2021 7:49

Jaz pred kratkim začel vezo na daljavo. Med mano in partnerico je 150 kilometrov. Oba imava otroke iz prejšnjih zvez. Zase imava samo 1x tedenski sobotni zmenek. Imam izkušnje s tovrstnimi zvezami in vem da je težko. Sem skeptičen, punca pa se je začela močno navezovati. Pestro bo.:)
Mr.Pritt
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 13. 1. 2022

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr.Pritt » 13. Jan. 2022 23:10

mayaeb napisal/-a:30km ni nobena razdalja...je pa lahko izgovor :)

Če si brez avta, je to lahko veliko kilometrov. Konec oktobra 2016 sem zgrda spoznal, kako zelo v Sloveniji javni prevoz ne deluje. Odkar imam avto, glej ga, zlomka, imam tričetrt manj problemov.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov