Koliko časa zdrži, preden mu pride?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
- CoreySteel
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
- Kraj: Slovenija
Tudi jaz tako pravim.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Vedno, ko se spraviva v akcijo, ga zaustavim in rečem: "Ej, zdej pa malo počaki, da vklopim štoparico na telefonu!" On pa se samo nasmeje in prikima. Ko jo vklopim, pa zavpijem: "Akcija!" In takrat se začne...
Nevem kolko časa traja...Odvisno od tega, kdaj sva nazadnje, kdaj si je on sam spraznu jajčka..
Nevem kolko časa traja...Odvisno od tega, kdaj sva nazadnje, kdaj si je on sam spraznu jajčka..
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
MilkyWay napisal/-a:Vedno, ko se spraviva v akcijo, ga zaustavim in rečem: "Ej, zdej pa malo počaki, da vklopim štoparico na telefonu!" On pa se samo nasmeje in prikima. Ko jo vklopim, pa zavpijem: "Akcija!" In takrat se začne...
Nevem kolko časa traja...Odvisno od tega, kdaj sva nazadnje, kdaj si je on sam spraznu jajčka.. :wink:
Pr nama je tudi tako.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
^^ JP, DEFINITIVNO JE DALJŠI :d ŽE POSKUSLA IN PONAVADI KR PRAKTICIRAMA TO :d:d:d
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Naj povem, da štopava res ne....
Je pa tko, če dal časa ne sexava, potem mu pride lahko že po kakšnih treh minutah, če pa s kondomom, je pa nekje 10 minut,, seveda se vmes mičken ustaviva, da mu ne pride ker jaz bol težko dosežem vrhunc...
Ja, zdaj sva pa kupila kr ene kondome, k majo eno zadevo gor, ki mu "umrtviči" penis, in pol sploh ne čut tolk in lahko dalj časa, tud pol ure sva... ampak to je že mal mučenje... že zmanjka položajev haha
No v glavnem, kakor koli in kakor kdaj....
Je pa tko, če dal časa ne sexava, potem mu pride lahko že po kakšnih treh minutah, če pa s kondomom, je pa nekje 10 minut,, seveda se vmes mičken ustaviva, da mu ne pride ker jaz bol težko dosežem vrhunc...
Ja, zdaj sva pa kupila kr ene kondome, k majo eno zadevo gor, ki mu "umrtviči" penis, in pol sploh ne čut tolk in lahko dalj časa, tud pol ure sva... ampak to je že mal mučenje... že zmanjka položajev haha
No v glavnem, kakor koli in kakor kdaj....
- dp22
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
punkie_ napisal/-a:haha, da mu ga prej potegnem ne bo hotel seksat še usaj 2 uri
ne morte tko mučt svojih lubčkov no, sej niso mašine
Ma kaj da ne. Tud za seks se more mal pomatrat. Tko da ti mu ga kar potegni pa bos vidla da bo kmalu pokonci za rundo sexa.
- ded
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Vcasih hit, vcasih pa pocas... spet drugic se mu pa nic ne da... mojem korenjaku
Baje prodajajo v Sex shopih razne masine... pa si jih nabavite
lp
Baje prodajajo v Sex shopih razne masine... pa si jih nabavite
lp
Zdravo hujsanje in oblikovanje postave: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=7048
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
dp22 napisal/-a:punkie_ napisal/-a:haha, da mu ga prej potegnem ne bo hotel seksat še usaj 2 uri
ne morte tko mučt svojih lubčkov no, sej niso mašine
Ma kaj da ne. Tud za seks se more mal pomatrat. Tko da ti mu ga kar potegni pa bos vidla da bo kmalu pokonci za rundo sexa.
mogoče maš ti izkušnje s takimi oziroma si ti tak
jas sem bla s tipom ki pol še par ur sploh ni hotel čut za seks al pa kaj podobnega po tistem ko je njemu enkrat prišlo
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]