Koliko časa zdrži, preden mu pride?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
čist odvisno od dneva pa okoliščin...če je blo v naravi je blo kake 20 minut, je bil maraton vsi trije deli gospodarja prstanov , celi čas da sm bla pošteno boga, drugač pa je blo v povprečju kakšne 35-40 minut ..
-
Eli** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2008
- Kraj: Domžale
normalno...to je pa težko rečt...tm, ene 5 minut, če je intenzivno je pa odvisno kok je fant narajcan. Midva sva enkrat gledala en film in js sploh nism vedla, da on bi. Pol sva šla pa v sobo in sva začela...pršlo mu je po 10ih sekundah..in to na hard
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Punchee napisal/-a:Mene pa zanima po kolkem času je za vas normalno da fantu/punci pride?
Moje osebno mnenje:
Fantu: odvisno od situacije- v normalnih okoliščinah pa se pod 15 min ne bi spuščala. se pa mora znat tok kontrolirat, da mu ne pride kr takoj
Punci: težje rečt- o kakšnem orgazmu sploh govorimo?
- zmajčica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
Karja napisal/-a:moj pa lahko nvem kok časa pa mu sploh ne pride in to nobenmu od naja ni jasn, ker sm js njegova prva, tako da za druge ne more nč rečt... a je mela kera že podobn problem s fantom?
pr mojmu je isto... pa tut ne veva kaj bi blo...tut ko ga oralno ni nič bolje.
mogoče je blo nazadnje mal bliži no
po moje je to v glavi al pa kej. je tut reku, da po k začne na to mislt, da je še slabš. al kaj bi lahko blo?
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Zanimivo, da imate ene pol ure kar za minimum pol pa vse gor do vec kot eno uro. Mi se ze ne bi razumeli. Meni je 15 minut aktivnega seksa kar ze zgornja meja mojih sposobnosti in tudi kondicije. Ceprav slednje lahko izboljsam, se pa zdi, da prejsnjega nebi. Razen ce bi vmes razmisljal o drugih stvareh, toda v cemu je potem point.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
pr nama je včasih čist odvisn kak se jaz zravn spravim... včasih mu kr hitro tam nekje 10 min... včasih pa lahk tud kr dolgo zdrži če hoče... ampak kaj ko včasih ne gre da bi zdržal... hehe...
- CoreySteel
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
- Kraj: Slovenija
Tut v 30ih sekundah ni problema.
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
njemu lahko tudi šele po 15 minutah pride ali pa v dveh, kokr kdaj..odvisno od razpoložljivosti, zagretosti
Always look on the bright side of your life.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
pri naju je tud odvisno od situacije. . lahko traja 10min al pa pou ure. . se pa je že zgodilo (2x) , da ko sva u drugo sexala mu ni telo prit.. pa sva se ukvarjala s tem več kot uro
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
Pr nama je tud ful odvisno od dneva, situacije, razpoloženja. Kdaj lahk traja sam 5 minut al pa tud manj, kdaj pa lahk vlečemo tud urco al kej več
Meni je osebno kdaj kr hitro dovol, kdaj pa se mora fant precej trudit pač takrat je fajn se lahk mal kontrolira.
Mene pa zanima po kolkem času je za vas normalno da fantu/punci pride?
Meni je osebno kdaj kr hitro dovol, kdaj pa se mora fant precej trudit pač takrat je fajn se lahk mal kontrolira.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]