Koliko časa zdrži, preden mu pride?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
No ja.. Zadnje čase opažam, da končava vse bolj hitro.. (kar se mene tiče, juhu )
Nevem, včasih sva sexala tko.. po pou urce, samo še več.. in meni je blo že skoz slabo od tega..
Odkaj sva pa bila skupaj na morju en tedn, pa sva na dan 3× in več, ampak res kvalitetno in hitro
Celo včeraj sva ponoči sexala 4× zapored, ampak mi ni blo panike ko sem ja na vrhu
Nevem, včasih sva sexala tko.. po pou urce, samo še več.. in meni je blo že skoz slabo od tega..
Odkaj sva pa bila skupaj na morju en tedn, pa sva na dan 3× in več, ampak res kvalitetno in hitro
Celo včeraj sva ponoči sexala 4× zapored, ampak mi ni blo panike ko sem ja na vrhu
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, če predolgo traja tudi sploh ni več pravega občutka. se začne vleči. sploh še, če punca ni več dovolj mokra.
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
če ga imam v ustih, se začne zvijat že po 4minutkah. drugače pa ppri sexu po 6-7 minutkah reče... BL POČAS. in on bi kar sexov eno uro čist na počas. men pa sede hitro in kratko. tko da ko imam js dost preslišim tist njegov "bl počas" in je kmalu konec :O
-
suzyQ - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2008
- Kraj: gorenjska
sej sede tisti dolg urco... urco in pol... sam to takrat ko hočem zganjati romantiko. meni najbolj sede ene 10 - 15 min max. to je pravi čas za strast, kar je več je pa že prehod na romantiko.
Find them, follow them, fuck them, use them like toys - they are just boys!!!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Moj čist odvisno od situacije. Lahko tud uro in pou ( OK, tega je že dougo ) al pa mu pride u minuti. <-- To se je zgodilo, ko sva seksala v kinu in je biu čist out zrd uzburjenja in je končau u 5 min.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
*LooBika* napisal/-a:Ja vcasih mu ful hitr pride..kadar je res tist ful potrebn... pa cist adijo ....ampak vcasih si pa oba zazelima da traja mal dlje..in se zadrzi obvlada tk al drugac ...
Ja, mojmu tud ponavadi kar hitro pride. Se pa tud zdj kar zadrži, tako da včasih traja tudi dalj časa.
No, če mu ne pustim, da se zadrži..se ne more
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
*lilica* napisal/-a:*LooBika* napisal/-a:Ja vcasih mu ful hitr pride..kadar je res tist ful potrebn... pa cist adijo ....ampak vcasih si pa oba zazelima da traja mal dlje..in se zadrzi obvlada tk al drugac ...
Ja, mojmu tud ponavadi kar hitro pride. Se pa tud zdj kar zadrži, tako da včasih traja tudi dalj časa.
No, če mu ne pustim, da se zadrži..se ne more
Hehe, ti ti ti
-
Fatal*T - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Pri nama je tudi čisto odvisno od situacije... Lahko po uro in pol ali pa je v 10 minutah gotovo...Čist odvisno od tega koliko časa prej nisva seksala, kolk je kdo potrebn, velikrat pa je odvisno tudi od tega ali sva sama doma, pa koliko energije ma kir od naju...
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
moj vedno zrdzi tam po ene 20min, pol pa odvisno.. lahko tudi več, samo potem se meni začne že vlečt
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
BabyJane - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
tud pri mojem bivšem je bilo tak, da sva lahko sexala cele ure. tip je bil noro vzdržljiv. sej je blo kul, ampak počasi se že navoliš takih `maratoncev`, ko se vse preveč vleče, pa še sam čakaš kdaj bo končal . se strinjam s suzyQ, najboljše je tam okol 15 min, ko je vzburjenje še vedno na višku...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:44, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]