Koliko časa zdrži, preden mu pride?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 10. Jul. 2008 11:35

No ja.. Zadnje čase opažam, da končava vse bolj hitro.. (kar se mene tiče, juhu :D)
Nevem, včasih sva sexala tko.. po pou urce, samo še več.. in meni je blo že skoz slabo od tega.. :D
Odkaj sva pa bila skupaj na morju en tedn, pa sva na dan 3× in več, ampak res kvalitetno in hitro :D
Celo včeraj sva ponoči sexala 4× zapored, ampak mi ni blo panike ko sem ja na vrhu
:bgdev:
Uporabniški avatar
smoTka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2007
Kraj: pod tremi zvezdami

Neprebrana objavaNapisal/-a smoTka* » 13. Jul. 2008 12:40

ehh, jst sn mela pa enga tipa, ko je tak dolg zdržal.. sem mu ga samo ročno, pa sem mislala, da mi bojo roke odpadle.. dobesedno :/ men je blo že prou bedn nakonc :o eh eh
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 13. Jul. 2008 12:51

ja, če predolgo traja tudi sploh ni več pravega občutka. se začne vleči. sploh še, če punca ni več dovolj mokra.
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 21. Jul. 2008 18:49

če ga imam v ustih, se začne zvijat že po 4minutkah. drugače pa ppri sexu po 6-7 minutkah reče... BL POČAS. in on bi kar sexov eno uro čist na počas. men pa sede hitro in kratko. tko da ko imam js dost preslišim tist njegov "bl počas" in je kmalu konec :O
Uporabniški avatar
suzyQ
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2008
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a suzyQ » 22. Jul. 2008 21:12

sej sede tisti dolg urco... urco in pol... sam to takrat ko hočem zganjati romantiko. meni najbolj sede ene 10 - 15 min max. to je pravi čas za strast, kar je več je pa že prehod na romantiko.
Find them, follow them, fuck them, use them like toys - they are just boys!!! :twisted:
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 25. Avg. 2008 12:55

Pr mojmu je tako da kdaj rabi tud po 45min da mu uspe. Se nama je pa že tudi zgodilo da ni šlo mimo niti pou minute pa je že meu vrhunec. :eek:
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 25. Avg. 2008 13:24

Ja vcasih mu ful hitr pride..kadar je res tist ful potrebn... pa cist adijo :)....ampak vcasih si pa oba zazelima da traja mal dlje..in se zadrzi :) obvlada tk al drugac ...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 25. Avg. 2008 14:43

Moj čist odvisno od situacije. Lahko tud uro in pou ( OK, tega je že dougo :? ) al pa mu pride u minuti. <-- To se je zgodilo, ko sva seksala v kinu in je biu čist out zrd uzburjenja in je končau u 5 min. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 25. Avg. 2008 15:00

*LooBika* napisal/-a:Ja vcasih mu ful hitr pride..kadar je res tist ful potrebn... pa cist adijo :)....ampak vcasih si pa oba zazelima da traja mal dlje..in se zadrzi :) obvlada tk al drugac ...

Ja, mojmu tud ponavadi kar hitro pride. Se pa tud zdj kar zadrži, tako da včasih traja tudi dalj časa.
No, če mu ne pustim, da se zadrži..se ne more :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 25. Avg. 2008 15:12

*lilica* napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:Ja vcasih mu ful hitr pride..kadar je res tist ful potrebn... pa cist adijo :)....ampak vcasih si pa oba zazelima da traja mal dlje..in se zadrzi :) obvlada tk al drugac ...

Ja, mojmu tud ponavadi kar hitro pride. Se pa tud zdj kar zadrži, tako da včasih traja tudi dalj časa.
No, če mu ne pustim, da se zadrži..se ne more :twisted: :wink:

Hehe, ti ti ti :razz:
Uporabniški avatar
Fatal*T
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatal*T » 25. Avg. 2008 21:31

Pri nama je tudi čisto odvisno od situacije... Lahko po uro in pol ali pa je v 10 minutah gotovo...Čist odvisno od tega koliko časa prej nisva seksala, kolk je kdo potrebn, velikrat pa je odvisno tudi od tega ali sva sama doma, pa koliko energije ma kir od naju... :D
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 01. Sep. 2008 12:42

moj vedno zrdzi tam po ene 20min, pol pa odvisno.. lahko tudi več, samo potem se meni začne že vlečt :D
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
BabyJane
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a BabyJane » 01. Sep. 2008 15:14

tud pri mojem bivšem je bilo tak, da sva lahko sexala cele ure. tip je bil noro vzdržljiv. sej je blo kul, ampak počasi se že navoliš takih `maratoncev`, ko se vse preveč vleče, pa še sam čakaš kdaj bo končal :/ . se strinjam s suzyQ, najboljše je tam okol 15 min, ko je vzburjenje še vedno na višku... :flamingdev:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 01. Sep. 2008 15:20

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:44, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 04. Sep. 2008 9:29

muffin napisal/-a:Zna doug zadržvt, sam če je predoug, rata že men dougcajt. Sploh pa ne maram seksat z njim, če je pjan, k pol pa loh 2 ure nabija pa mu nau pršl :roll:

hahaha pa še res je :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]