Koliko časa zdrži, preden mu pride?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Moj lubi se ful potrudi zame pa zdrži dokler jaz hočem... Pravi da je ključ v tem, da dolgo zdrži, v menjavanju položajev in občasni pavzi zanj (ko se posveti samo meni).
Vzdržljivost pa se pridobiva s časom, če sta s tipčkom šele na začetku zveze in od prej nimata veliko izkušenj pol je verjetnost krajšega seksa večja. Vse pride z vajo, tudi maratonski seks (če si tega želiš).
Vzdržljivost pa se pridobiva s časom, če sta s tipčkom šele na začetku zveze in od prej nimata veliko izkušenj pol je verjetnost krajšega seksa večja. Vse pride z vajo, tudi maratonski seks (če si tega želiš).
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja tukaj je samo poanta v tem, da mora sam sebe strenirat...
Čim dlje zdrži bolje je oz. da se vsaj malo meni prilagodi ane...včasih mu hitr pride včasih pa ne....najboljše je odvisn od poz pa tako naprej...
Pa nekaj tem je na to temo podobnih...
Čim dlje zdrži bolje je oz. da se vsaj malo meni prilagodi ane...včasih mu hitr pride včasih pa ne....najboljše je odvisn od poz pa tako naprej...
Pa nekaj tem je na to temo podobnih...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
čist odvisno od tega kako dolgo želiva da traja...Če pač želiva sexat dlje časa, potem pač zdrži dlje časa..Če je quicki, je lahko tud pet minut nima problemov pri vzdrževanju...se je že streniral
odvisno je pa tudi kol časa prej nisva sexala...če kakšen teden ne sexava (skorajda da se ne zgodi), potem je prvi izliv hitrejši...
odvisno je pa tudi kol časa prej nisva sexala...če kakšen teden ne sexava (skorajda da se ne zgodi), potem je prvi izliv hitrejši...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
odvisno je tudi (predvsem) od tega, koliko je ženska ozka oz. široka...ter tudi mokra...
če je ozka in ne preveč mokra, je velika verjetnost, da bo prišlo ko ga bo dvakrat namočil...
če pa matako kojama, se mora pa stene držat, če bo hotel, da bo kaj haska!
je pa res, izkusnje, ujemanje s partnerjem je zelo pomembno.
če je ozka in ne preveč mokra, je velika verjetnost, da bo prišlo ko ga bo dvakrat namočil...
če pa matako kojama, se mora pa stene držat, če bo hotel, da bo kaj haska!
je pa res, izkusnje, ujemanje s partnerjem je zelo pomembno.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
ja najbrž je tud odvisn v kero 'luknco' ti ga da... Ja sva midva seksala pod polet pod tušem eno uro pa pou... seveda k je blo use mokro... pol pa še šteješ še predigro pa traja... sam rabš res mer za take igrce... sam pa paše
- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
odvisno koliko hočem...
ko dobro spoznas partnerja ze ves kkko odigrat vlogo da bo trajalo toliko kokr bos ti hotela..vcasih 5 min ce se mudi vcasih pa tui 2 ure...
fora je v tem...da nrdis da mu ko ti hočes:),,..ampak sam vaja dela mojstra ceprow se mors vcasih tui ti prepustit in pustit da nrdi da ti proide ko on hoče..sam ponavadi so zelje podobne..saj sama vesta al masta na voljo cel dan ali se vama mudi:)
ko dobro spoznas partnerja ze ves kkko odigrat vlogo da bo trajalo toliko kokr bos ti hotela..vcasih 5 min ce se mudi vcasih pa tui 2 ure...
fora je v tem...da nrdis da mu ko ti hočes:),,..ampak sam vaja dela mojstra ceprow se mors vcasih tui ti prepustit in pustit da nrdi da ti proide ko on hoče..sam ponavadi so zelje podobne..saj sama vesta al masta na voljo cel dan ali se vama mudi:)
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
moj je kar vzdržljiv, ga moram pohvaliti. se mi zdi, da mu ful pomeni, da me zadovolji. in česar boljšega si ne bi mogla želeti. :bussi:
je pa res, da se v določenih okoliščinah zna zgoditi, da je hitro konec. ampak nikoli nisem razočarana. vse je odvisno od časa, potrebe, želje... včasih mi kar paše en na hitro, pa ta toliko bolj intenziven.
je pa res, da se v določenih okoliščinah zna zgoditi, da je hitro konec. ampak nikoli nisem razočarana. vse je odvisno od časa, potrebe, želje... včasih mi kar paše en na hitro, pa ta toliko bolj intenziven.
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Odvisno s kom pa kje, odvisno od razdraženosti..
Lahko zelo hitro nekaj minut, lahko se pa vleče tudi zelo dolgo (več kot ura)...
Lahko zelo hitro nekaj minut, lahko se pa vleče tudi zelo dolgo (več kot ura)...
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
- lukchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2006
- Kraj: kranj
morm priznat da sva midva šele začela s sexom in mi je na začetku res ful hitr pršlo po 5 minutah, zdj nevem akj narest k okrog 10 krat sva se dala dol, sam zdj je še vseen sam okrog 7 minut, pol men ponavad pride in se igram z njo, se ponovno vzburim in pol lahko ure in ure...
-
*TIHANA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
Pri mojem bivšem je od začetka trajalo zelo malo je rekel sicer, da sem jaz kriva za to ampak... Ni bil dovolj dober izgovor. No, čez čas se je naučil da je sicer trajalo malo dalj, ampak zame vseeno premalo.. Tudi se ni potrudil ne vem koliko zame (ja, eden od razlogov zakaj je bivši ). Zakaj mu nisem sama rekla, da nisem zadovoljna? Ja, saj... premlada in premalo izkušenj. Zato pa zdaj vem, kaj in kako
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]