Koliko časa ste v vezi? [brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
pr nama bo pa tale mesec pol leta in je še zmeri tko fajn ko prvi tedn vsak dan je lepše in boljše in bolj zaljubljeno
ma mislim da če se oba trudita drug za drugega tako kot je treba.. in če si zaupaš in vse kar spada k normalni zdravi zvezi.. pol težko zveza postane monotona.. ma sej se vsak dan kaj novega zgodi in se maš vedno kaj za pogovarjat.. midva sva oba taka da se težko ugasneva tko da tega me pa res ni strah da bi blo dolgočasno.. čeprav pridejo dnevi ko sma oba bolj tiho.. in eni že takoj mislijo da je s tem kaj narobe.. ko se maš z nekom ful rad ti ni treba razbijat tišine..
ma mislim da če se oba trudita drug za drugega tako kot je treba.. in če si zaupaš in vse kar spada k normalni zdravi zvezi.. pol težko zveza postane monotona.. ma sej se vsak dan kaj novega zgodi in se maš vedno kaj za pogovarjat.. midva sva oba taka da se težko ugasneva tko da tega me pa res ni strah da bi blo dolgočasno.. čeprav pridejo dnevi ko sma oba bolj tiho.. in eni že takoj mislijo da je s tem kaj narobe.. ko se maš z nekom ful rad ti ni treba razbijat tišine..
- MsN
HčiLune napisal/-a:pr nama bo pa tale mesec pol leta in je še zmeri tko fajn ko prvi tedn vsak dan je lepše in boljše in bolj zaljubljeno
Logično, da je tako, če sta skupaj šele pol leta Ni neka znanost, a ne?
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
3 leta bo decembra. Lepo mi je z njo. Se mi zdi, da sva dober par, ki fino klapa skupaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]